11

тоти

преди 1 месец

Май да яакам 2 часа и още час да летя,си е по добре с кола за същото време...какво толкова има да се виси на та гара ...ами децата,кафета ,разходи залудо!!

10

Анонимен

преди 1 месец

БДЖ, фиркаш си, пътуваш си, дръпнеш едно масе, изгониш тъпанарите от купето, може и да удариш някоя дашна, шанс 20%, къде другаде такъв купон

9

...

преди 1 месец

До Бургас най-бързо се стига с влак в спален вагон.Не знам колко часа са, усеща се като 30 минути.

8

Анонимен

преди 1 месец

деби бай Г пак се възмущава без да чете. :D ПРАВЯТ РЕМОНТ НА ЛЕТИЩЕТО!

7

Анонимен

преди 1 месец

40 минути до летището, 2 часа по-рано, 40 минути полет, 10 минути излизане от летището, 30 минути до Бургас. Общо 4 часа. С кола 3 часа и половина.Нищо не казвам.

6

не е много

преди 1 месец

фрг са с 9 ч закъснение . 2 ч за омиване, прическа, бръснене , а и да поизтрезнеят варналии и бургазлии . в софия са си пийнали . откакто е разрешено да се пие на летището и в самолетите и често има почерпени . забранено е повече от шише твърд алкохол . конфискуват го . може с готов сандвич и ботилка вода да се забавлява всеки .

5

Полети с балони

преди 1 месец

Джигитите колко го правят до Бургас по тиквостралата?

4

Направо

преди 1 месец

Да си носят спални чували и да идат 2-3 дена предварително! За има няма 20 минутен полет да си 2 часа предварително на аерогарата е меко казано НЕДОРАЗУМЕНИЕ!

3

Стефан

преди 1 месец

По скоро 12 месеца! През зимата полети няма. С влак 7 часа средно. С автобус 6 и то капсулован. И тоалетната не е за грос арбайт. Даже има надпис. А разстоянието е 400км. Егати държавата. Иначе всеки знае всичко.

2

Анонимен

преди 1 месец

Киро и Деменков се похвалиха, че покрай Шингей граничният контрол падна, проверяват САМО документите и багажа.

1

Анонимен

преди 1 месец

Щом ще чакам 2 часа, по-добре да тръгна с друг транспорт.