17

Путин - главанак

преди 1 месец

Путин е изчислил точно кой за колко години ще получи тромбове

16

Анонимен

преди 1 месец

До ПЛАНЪТ НА КОКОР, радвай се БГ копейко, че нямаме закони като в Мордор, иначе вече щеше да чукаш камъни за 15г. напред. У нас можеш да си плюеш на воля, ЕС, лошия Запад и тн., но не си и помисляш да отидеш в Матушката ти, че не се знае дали ще се върнеш.

15

ПЛАНЪТ НА КОКОР

преди 1 месец

Ако всички Български граждани минат на диета два картофа на ден и се лишат от здравни грижи и онразование за децата, за няколко години ще можем да купим 1000 Абрамс танка и да ги стоварим на морската ни граница с дула насочени към Русия! На Всеки 500 метра по един танк! Така ще изплашим Путин, а от Козяк ще получим стикерче за награда.

14

VladTepes

преди 1 месец

Има нужда да остане без пиячка и да изтрезнее.

13

Сарказъм Радомирски

преди 1 месец

Предвид факта, че за един "пърформанс" в Биологическия музей Верзилов е на издръжката на западни фондации толкова години, може да признаем, че той, всъщност, е най-скъпоплатения (пор но) актьор за всички времена.

12

8 е добре

преди 1 месец

навални в гулаг ходи 19 години . то на средна възраст много хеитъри осребряват идеите си . ако неуснователно го затварят ще го разменят , пратят на фронтовете , ще го пуснат след 4 г , или ще излезе 2032г . по вероятно е да се дефашизира и превъзпита . пускат им речи на сталин, ленин , Димитров . групата не беше известна . аеросмит не пишат нищо против никой .

11

Анонимен

преди 1 месец

Такива са новините от тази сбъркана държава...

10

4000 лева

преди 1 месец

Значи да се съблече в църква е порнографско, но да сложиш агент на КГБ и престъпник контрабандист на цигари за патриарх е ок? Иисус е нямал нищо против голотата, но е ненавиждал търговците.

9

Анонимен

преди 1 месец

Малко му е. Да си спомним, че тая "феминистка опозиционна група" направи редица отвратителни клипове, сред които порнографски видео клип в църква.. Бяха намерили удобна пазарна ниша за да ги канят на запад и да печелят пари

8

ZV

преди 1 месец

Запада много тежко изживяват арестуването и осъждането на разни тяхни утрепкии ,двуполови и обратни.

7

Сър Пичук

преди 1 месец

Въпросът е ние кога ще започнем да съди руските поклонници така? Виждаш някой с руския *** на профилната и директно 10 години. Нали такава съдебна система и харесва на тези индивиди

6

Слава Кокаине

преди 1 месец

Някои бойци от украинските въоръжени сили, заловени в зоната на специалната операция, искат руско гражданство; един от тях, родом от Донбас Валерий Шевченко, който доброволно премина на страната на руската армия, вече получи паспорт

5

Анонимен

преди 1 месец

Запада умря момчета. Украйна е лицето на западната простотия.

4

пияница мистик

преди 1 месец

Баxти, да те осъдят, защото си казал, че войната е грешка. Няма такава изpoдcкa държава като Мордор и нейният владетел - джуджето Пyтлapax

3

Анонимен

преди 1 месец

Най-гнусните *** на Русия са тези. Една изразяваше протеста си като натика цяла замразена пуйка във вагината си, нарочно пред камерите в магазина. Простете, но е тоя разтегателен полов орган? И го натика точно там, застанала беше добре да се види. Другите стояха отстрани и пляскаха радостно. Гнус в най-чист вид.

2

Христо Христов

преди 1 месец

Трябвало е да го осъдят навремето, а не да се опитват да се правят на западняшки толе'ра'сти.

1

Анонимен

преди 1 месец

Руските военни се гордеят с Буча.