42

Росен

преди 1 месец

До 45Алоооу, еврейски джихадист (тер.орист). Само да ти кажа, че палестинците са семити също. А малка част от израелците са такива. Ционистите от иСраел са украинци, руси, белоруси, немци, унгарци, ингилизи. Малка част са от Йемен, Кувейт, Йордания и Бахрейн. Не можете да накарате света да повярва на ционистките ви лъжи. иСраел погуби живота не само на 35,000 души от Палестина 🇵🇸, от които 15,000 деца. Но и на хора от хуманитарни организации от ООН, СЗО, Световната централна кухня.

41

Путин.

преди 1 месец

Сега. Разбирам. Зашо. Хитлер. И. Арабите. Мразят. Евреите. Няма. Виновни. Шалом. Шалом???

40

Баба.

преди 1 месец

И втората световна е била " грешка " насочена срещу "невинните жертви" , които сега са " могъщи" Но историята се повтаря!?

39

Росен

преди 1 месец

До 27 пияница мистикМоже би защото си един лицемер. И защото в Украйна за 2 години има убити 10,000 души. В Палестина 🇵🇸 за 5 месеца са убити над 35,000 души, от които 15,000 деца!!! израелците са на гости там, Палестина е отделна държава, за разлика от ционистите (понастоящем, иначе бивши нацисти). Сто пъти повече ми пука за Палестина, отколкото за Украйна, прав си. И причината за това е само една. Аз винаги избирам доброто.

38

Анонимен

преди 1 месец

35 хиляди точни попадения и само една грешка.

37

Анонимен

преди 1 месец

В Газа цивилни няма!

36

Анонимен

преди 1 месец

Човешко е да се греши !

35

Анонимен

преди 1 месец

Случая само показва, че се стреля без да подбират. Всеки в Палестина без значение пол и възраст се третира, като член на Хамас, ако не е член го обявяват за такъв посмъртно. Някои е пропуснал да внимава с чужденците. Но западния свят срамно мълчи.

34

Анонимен

преди 1 месец

Ч.ифутските негодници в момента провокират радикализация на мюсюлманите по цял свят. Ако някой си мисли, че този геноцид ще остане само там, много се лъже. Само след няколко години ЕС ще стане прицел на радикалите заради ч.ифутските свинщини в Газа. Може би това е цел на елитите.

33

Признание

преди 1 месец

Много вероятно е тук пишещите във полза на Руснаците да живеят някаде из ония гнилия запад на социални помощи последвана от Храни Куче да те лай

32

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се лъжа преди година укрите разпердушиниха конвой от 80 ЦИВИЛНИ автомобила. Два от тях бяха с български регистрационни номера. Хората бягаха при"окупатора". Мълчание! Гробно!

31

Анонимен

преди 1 месец

Лелелее! Ако това го бяха направили руснаците? Не ми се мисли за реакцията на"световната демократична общност"/васалите на САЩ/ или "целия свят"/имай предвид 40 държави от 140/?

30

Анонимен

преди 1 месец

Някой би ли ми обяснил къде са същите тия уж 'хуманитарни' работници в Украйна или Русия? От февруари 2022 досега не съм чул за нито един такъв нито в руските, нито в украинските погранични райони, където се води война. Или животът на белите християни славяни е маловажен, а терористите са на почит? Ама какво се чудя, то е достатъчно да им видиш столиците Берлин, Париж, Лондон, Брюксел. Тарамбука до тарамбука.

29

Анонимен

преди 1 месец

Ти математика учил ли си? Как успя да докараш 'повече от година' от 29 октомври досега? Щото израелците три седмици след 7ми октомври пращаха съобщения и листовки на тия 'цивилни' да се евакуират преди въобще да влязат в Газа? Да не бъркаш войните с Украйна?

28

аноним

преди 1 месец

Това е война,а не полигон за размахване на черпаци!!!!

27

hmm...

преди 1 месец

И така продължава вече година..... Цивилните жертви са над 30 000 хил. повече от които са жени и деца.

26

пияница мистик

преди 1 месец

Др0гаре пyтин0питEци, запомнете! Тези деца, дето уж ви е грижа за тях, а вас ви е "грижа" само защото мразите евреите са издънка от клона на цивилизацията. Тях от малки ги обучават да мразят Израел. И има много случаи на деца, лично изпращани от арабите срещу евреите с бомбени жилетки. Защо не обвинявате тях, а евреите, които в случая се защитават? И защо не ви е грижа за славянските, православни украински деца, които гинат всеки ден от ракетите на психопата джудже Пyтлapax?

25

До пияница мистик

преди 1 месец

Третополов, гаси компа и излизай навън, да се освежиш. Не ти е понятна тая материя.

24

пияница мистик

преди 1 месец

Значи да обобщим данните. Opkите от Мордор нападнаха Украйна под измислен претекст, който смениха поне 5 пъти. Извършиха масови кланета навсякъде като в Буча например. Арабите от Хамас нападнаха Израел с помощта на Пyтягaтa да изместят центъра на тежестта и вниманието и какво стана? Според нашите пyтин0питeци 0pkите "освобождават", а евреите извършват геноцид на тези, дето първи ги нападнаха....Ахахахахахахаха... да се смея ли, да плача ли, не знам :))))

23

Анонимен

преди 1 месец

Грешка е да, те искали да изтребят цивилни палестинци сред които и деца, па думнали работници на васалната си Кравария. Е нищо, стават грешки.