11

Айляк

преди 1 месец

Поредната заблудени нига. Чичо Ади щеше да сапунисва кучето си с марка "Кание Уест"...

10

§

преди 1 месец

До 9: Още един шумкар със сърповени чукове в тиквата си ти. Има един черен който се състезава за Америка на олимпийските игри в нацистка Германия и се появява без обувки от любящите, възпитани и добри Американци. И какво правят утра механи хипер зверовете нацисти? Взимат му мерки и му ошиват обувки за да се състезава. Без това щеше да загуби. Ти си поредният мисир и много вероятно *** ло умен пенсионер комунист.

9

Дрт Пъън

преди 1 месец

До Анонимен... Не забравяй че когато Хитлер още само е мечтаел да стане канцлер на Германия в САЩ изключително популярната организация ККК вече са имали ВЕКОВНА традиция да окачват чеерните по дърветата и да им горят колибите. Така че , не им е виновен Хитлер. Той дори е имал мнго висока популярност в САЩ и точно там след читателски вот става Мъж на годината , предпочетен с голямо мнозинство пред английския мин. председател и френския премиер от демократичното американско население. Факт.

8

Анонимен

преди 1 месец

Да новатор беше, само че ако беше спечелил войната, на черните в САЩ плантациите и сегрегацията щяха да им се сторят като разходка в парка. Хитлер не еднократно е споменавал какви са му били плановете за черните - световна марка сапуни.

7

до 6

преди 1 месец

Не знаеш историята, дай си бележника - слаб 2.

6

Анонимен

преди 1 месец

Че за сащ които откраднаха нацистките учени Хитлер си е не само новатор, той е основоположник даже на космическата им програма с ракетите на фон браун.

5

Анонимен

преди 1 месец

След само няколко десетилетия еврогейците ще разберат, че да Адолф беше прав поне в някаква степен, а и в сайтове като този няма да видите хилядите които идват от Африка ежедневно нито ще ви напишат за новите закони в Шотландия против белите хора.

4

Така е ..

преди 1 месец

И Путин е същия новатор . И двамата искаха нов световен ред и двамата се провалиха.Братя по съдба.

3

Анонимен

преди 1 месец

Този псевдо афро-американец Кание Уест, ако знаеше Хитлер, какво щеше да му направи нямаше да дрънка глупости а щеше да се крие в джунглата.

2

АЗ

преди 1 месец

Той , Хитлер много обичаше такива като Кание , бяха му любимци !

1

Анонимен

преди 1 месец

Афолф си беше направил държавата номер едно в света по икономика, наука и образование но си имаше лични проблеми с Полша с Франция най вече и други държави. Както и Сталин. Лидерите които накараха милиони да умрат за тяхните чувства и страсти. Такова е било времето и сега не е толкова различно, но поне науката движи света и господ(паричко) го поддържа.