52

Хм...

преди 1 месец

Статистиката го показва съвсем ясно. През последната година на Тръмп като президент нелегалните мигранти влезли в САЩ са били 400 хил. През 2022г. с Байдън за президент. Нелегалните мигранти са били 2.5 милиона .... Презю 2023г. пресеклите незаконно границата са били 2.7 милиона .... Тази година хаоса е още по-голям..... Тексас без малко да възстане, заради тоя наплив по границата и дори сложиха техни рейнджъри от Тексас да охраняват.

51

Щерю

преди 1 месец

Америка се срива. Училищата и университетите се превърнаха в центрове на пропаганда срещу белите американци, армията се превърна в разделена Вавилонска кула, социалната и икономическа инфраструктура се разпада. Здравеопазването се превърна в машина за печалба. Властите взеха контрола върху децата от родителите. Хората, които настояват за истината в лицето на пропагандата, са преследвани. (Пол Крейг Робъртс - заместник-министър на финансите на САЩ в администрацията на президента Роналд Рейгън)

50

Знаещ

преди 1 месец

Знае Тръмп какво говори.Който го разбрал-разбрал!Имат право да треперят световните мазни елити ***!

49

Анонимен

преди 1 месец

На (поне) 76млн. американци и не се знае още колко други милиони....им дреме на патката! MAGA/MEGA 2024!

48

Анонимен

преди 1 месец

Миня юропа заради американската политика/войни се напълни с емигранти

47

Анонимен

преди 1 месец

И Мелания ли!

46

Анонимен

преди 1 месец

Че то цялото население на сащ е от имигранти.

45

Анонимен

преди 1 месец

Незаконната имиграция създава хаос, който много лесно преминава в беззаконие, така Тръмп е прав до голяма степен. Либерастите са свръхемоционални инфантили, те смятат че всички имигранти са добри хора бягащи от репресии, но реалността е много по-различна, голям процент от тях са престъпници и/или неуки мързеливци дошли да се възползват от социалната система. Имиграцията е нещо положително, но само когато е контрилирана, само когато имиграните могат да са от полза на приемащото ги общество.

44

аььааь

преди 1 месец

Да живееш нелегално е престъпление, следователно те вече са престъпници и Тръмп е прав. А сега демократите , както искат да си изкривяват душата. Друг е въпроса, че гузен негонен бяга и те се пазят повече и да не извършват по-големи престъпления, което е доста трудно, защото краката са къси на лъжата.

43

изостава а така

преди 1 месец

се става презитент . животни . мексиканци . трафиканти . в бг е същото . денкоу иска власта на всяка цена . и сега жандармерии срещу криминални , нелегални , хулигани , със сопи , мигранти . хахахаха преписа тръмпи , ама му отива . сега е цяла юса доволна . латиносите и негроидни , мулати , китайци в америка се чувстват легални , окрилени за изборите . там много малко гласуват .

42

Анонимен

преди 1 месец

Прав е Тръмп, но животни са и всички тези, които гласуват или подкрепят Демократическата партия, както и всички подкрепящи либералните т.н. ценности.

41

Факти

преди 1 месец

Докато американския мъж работи мигранти чукат жена му. Европейския мъж докато се разхожда по улиците украинки го хващат за *** и му развалят семейството.

40

Бай Дрън

преди 1 месец

Вижте сега...Ботев също нарича част от нас "православни скотове". Нищо ново под Слънцето.

39

.....

преди 1 месец

Прав е Тръмп,не може накакви си нелегални мигранти да създават хаос и насилие сред хората.И едва ли не да се чувстват недосегаеми.Всеки иска да живее един по-добър живот,но не това е начина.Нито работа може да си намериш,нито регистрация да направиш,нито осигуровки,абе нищо.Теб все едно те няма там и да претрепеш някой,не могат да те намерят и идентефицират.За това престъпните организации ще процъфтяват там!

38

Анонимен

преди 1 месец

54 винаги ще има нелегални. Процедурата за получаване на гражданство в сащ не е лека, можеш да живеш там 20 години и да не получиш. За това се прибягва до животински методи като бракове по сметка за гражданство което си е цяла индустрия, знае се в кои щати даже в кои сектански църкви. Между другото стена се строи много отдавна много преди Тръмп. Не само нелегалите, в сащ всички са животни. Мародерството е на почит там. Не са само Bloods и Crips

37

Анонимен

преди 1 месец

Като казах в самото начало - Че те са си животни. Типичен пример са мисирките на които им е спуснато, понеже псевдомедията е купена от един от спонсорите на соростията - блумбърг, който беше даже и кандидат за президент. Мисирлъка е с птичи мозък, за него няма значение откъде иде фуража, как да разбере една мисирка какво е конфликт на интереси? Единственото което може е да пусне тролла с животинската опашка да маже с големите букви.

36

Анонимен

преди 1 месец

Просто е прекалил. Ако миграционните си вършат работата, няма да има нелегални!

35

Анонимен

преди 1 месец

Голяма "новина", няма що! Сега тази "новина" ще влезе във всички новинарски емисии довечера, с което мисирките без да искат (или нарочно), ще подкрепят нелегалната имиграция в България...!!

34

Анонимен

преди 1 месец

45 а милиардите наляти за майдана какво са? Ти ли ще обясняваш къде вземаш грантове от фондации? Шефа на Цру който каца десетки пъти инкогнито в Киев да не би да не знае че ти му плащаш полетите с лиз и близ, а не несъществуващите вече бандерпитеци.

33

IQ 3.14

преди 1 месец

при положение, че един неразрив на хаймарс е по ценен за руснаците от цело бтг, ако тръмп дойде на власт не само че ще увеличи доставките на оръжие за украйна, а може да видим и катастрофирал ф35 някъде из донбас. тоя номер с ниско прелитащите стелтове сме го гледали в един друг цирк