13

У БЪЛГАРИЯ...

преди 1 месец

...ПВУ- го решават и одобряват , завършилите 6-то помощно училище у с.Кутеновци и дипломираните от Харвардското кафене у Канада...!...ЗАТОВА СМЕ ТАКА!!!!

12

НИЩО ВИ НЕМА , БЕ...

преди 1 месец

....НАЛИ "УМНИЯ ПЕКАНЧОВ" , ВИ ИЗПЪРЖИ С ТОЯ ПВУ....ха,ха,хаааааааа АЙДЕ, СЕГА ДА ВИ Е МНОГО ЗДРАВЕ ОТ ЕС!!!/..щото -всеки си пати от акъла../

11

Този защо още

преди 1 месец

Не е отстрелян.

10

Всеки ден теглите

преди 1 месец

Кредити от 34г. За развита и просперираща България,ама до сега са само думи,но парите никой не е видял от Българското население за разлика от инкубирания процес на *** са вече над 4мильона,5000 джамии на православна България не се издържа вече?СТИГА ВЕЧЕ!!!ЧЕ МИ ПИСНА ОТ СИ ГАНИ.

9

ЕС със кючек кючек

преди 1 месец

Ама ви сериозно ли мислите че,ви вярваме във фалшивия съюз?Все едно,мюфтията да чете БИБЛИЯТА,пред камината???АЙ секира джас джас джас да ви ***.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тоя па какви ги дрънка. Боко отива на избори и трябва пак да може да стига до кацата с меда това е на дневен ред. Пари изпуснати, възможности пропуснати пфу. Да земе той да си оправи приоритетите.

7

Анонимен

преди 1 месец

Илхане, още не съм позиция на партията ви за Палестина. Побързахте да дадете пълната си подкрепа за Израел в борбата му с тероризма, а сега нещо срещу Израел няма ли кажете? Избори идат.

6

Анонимен

преди 1 месец

500 години да те командват някакви ислямисти като ИДИЛ, това са били тия в Истанбул.И вие искате българина да е весел, толерантен към черни и особено азиатци??Вие сериозно ли.Чудо е че народа български изобщо е жив.Макар скоро след 2069 да няма вече българи...Това се очертава.

5

Анонимен

преди 1 месец

Заради 80 години съветски комунизъм и руско олигархичен преход.Плюс 500 турско иго.Никакъв шанс.Чудо е, че тия имат и държава.Но то и Хаити имат.Поне на хартия.

4

пияница мистик

преди 1 месец

Толкова сме зaлупени като нация, че даже парите дето ни ги дава безвъзмездно Европа срещу написването само на един план не можем да вземем. Ама иначе самочувствието, че сме много интелигентна, гостоприемна и усмихната нация битува в народопсихологията ни. А истината е, че българина е мрачен, завистлив и вечно недоволен темерут, псевдопатриот и псевдовярващ православен, дето пали свещ само по Великден, шовинист и ксенофоб. Мрази всички, особено цветнокожите, независимо дали са чернокожи или азиатци.

3

Анонимен

преди 1 месец

Радан Кънев е по - черен от тоя извънземен!

2

Алекс

преди 1 месец

И това е по времето на служебното правителство на Радев.Евроатлантическата Сглобка и правителството на Мъпета не донесоха и едно пробито евро.

1

Турска гнус

преди 1 месец

Изчезвай Кютек! Че ще ядеш ама истински кютек!