107

Капиталист

преди 2 месеца

Да са мъслили на времето *** комунисти и неграмотна ***. Аз като млад човек знам ,че ще работя вечно и песния няма да взема. Който иска да се оправим да гласува за възраждане , а не за герб, пп, дпс и бсп. Трябва да се махнем от комунистическия ЕС и нато. Хората трябва да са свободни и капитализама да процъфтява, както е било на времето преди 100 години в САЩ.

106

Поне

преди 2 месеца

До Анонимен Малко слушаш ли се и разсъждаваш ли. Подобни свестни като тебе тук просперират, а като излязат в чужбина сменят па.мПер.си и П-о Дл,оги, защото там оценяват по това какво можеш, а не да ръсиш комсомолска агитация.

105

Observer

преди 2 месеца

Един го каза много точно. Ако съкратят държавния апарат наполовина, защото точно толкова са тия мъртви души , само лапащи държавни пари и неправещи нищо, ще остане такъв излишек че ще има и за пенсии и за надбавки и за болници, и за болни... Да ама *** иска да е държавен функционер и да бърка и той в кацата с меда без да прави нищо. Народопсихология, наследена от комунизма. Най сладко е държавното!!! После не се чудете защо сме най бедни в ЕС. Всичко ни е сбъркано!!!

104

Libre comme air

преди 2 месеца

По селата няма никакво мед.оцслужване и хората *** като мухи...няма и никакъв общестнен транспорт!!!Пълна порнография на държава сме!!!

103

Анонимен

преди 2 месеца

А след 2060 ще закрият;;

102

Анонимен

преди 2 месеца

Рашките затова са добре. 52 % от руските мъже не доживяват пенсионна възраст. Така се спестява много пара.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Няма страшно. До 2060 г. пенсиите в ЕС ще са изравнени. Бабетата ще си наемат болногледачки от Русия, за да им подпомогнат икономиката, а дедовците ще са при правнуците в Щатите. Кво толкоз?

100

Анонимен

преди 2 месеца

Я па Тея! Кой ще жив до 2060 г.?

99

Анонимен

преди 2 месеца

По турско време е нямало толкова българи - гурбетчии. Щото некадърните бивши комунисти се доказват отново като управляващи.

98

японка

преди 2 месеца

Явно искат до вдигат осигурителната възраст . Обаче Ви прецакват през последните 100 години , да си знаете. Нищо лично.

97

Цветан Камелий :

преди 2 месеца

А изчислихте ли дали България и българите ще ги има до 2060 , платени ши3о-стъкмистици?!? Въпросът е риторичен бай дъ уей...

96

Анонимен

преди 2 месеца

Свестните българи останаха в България, а тези дето за нищо не стават избягаха в чужбина. За съжаление мафията на демократите контролира държавата и краде на поразия.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Странно. Пенсионната възраст се увеличава, при мъжете до 2029 година, при жените до 2037 година, а пенсионерите щели да се увеличават. По-скоро ще намаляват, поне до 2039 година. Друг е въпросът, че като относителен дял може и да се увеличат, защото българите за пореден път спряха да раждат деца.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Свестните българите избегнаха в чужбина. Тук останаха само болни и старци на доизживяване, контролирани от бивши комунисти.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва една задълбочена проверка на ТЕЛК-вете. Имаше един репортаж преди няколко години за сляп по документи, който кареше нелегално такси.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Започна през ден да има подобни статии. Да не би да готвят вдигане на възрастта за пенсиониране?

91

Анонимен

преди 2 месеца

РАЗСТРЕЛЯЙТЕ ГИ КО СЕ ЧУДИТЕ *** ТАКИВА

90

Анонимен

преди 2 месеца

Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru различни канали в smotret.tv

89

Анонимен

преди 2 месеца

Ние плащаме скъп ток , чехите вземат хубави пенсии от нашия ток .Подаряваме си златото , канадците имат хубави пенсии . Пазаруваме във веригите , германците вземат хубави пенсии .... такива работи . На нас ни искат 40 години стаж , което е направо безумие , а нашите *** им дават по милост

88

Ама там

преди 2 месеца

В Германия хората си имат права и са свободни не са роби на комунистите и милицюнерска държава като в Бе Гето