11

Анонимен

преди 1 месец

До До Анонимник (10)Никой не харесва плешивеца от Асково освен такъв лузър като теб!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Що пушете глупости веее?!?!Руд губи 45т а за полуфинал взема 90 и си остава на същото място.Отделно Хуркач изпреварва ДррришУ и така АскювУ става десети а скоро ще изпадне и от там .

9

До Анонимник

преди 1 месец

Всички обърнахме внимание, че Синър е силен. Статистиките нямат значение, когато преди това Григор отстрани 3 силни играчи от ТОП 10, включително и Карлитос, който е кошмара на Синър, бивш номер 2. Явно затова Синър му благодари при получаване на титлата. Симпатично момче е Яник, но за жалост играе като робот. Не случайно толкова много италианци харесват Григор и дори го подкрепяха и искаха да спечели. За жалост спорта е спорт и трябва да има победител. Браво на Григор! Продължавай да ни радваш!

8

Анонимен

преди 1 месец

Има огромно значение на кое място е в ранглистата. Това място определя кога и с кои по-силни тенисисти ще играе в следващите кръгове след първия, евентуално след втория кръг. Между осмо и девето място различни ката е огромна, докато между 9,10,11 и 12 място разликата е малка.

7

Матадор

преди 1 месец

Синер, че игра нечовешки добре е истина, но ти спря ли за момент да погледаш предишните мачове на Григор? Беше страхотен и не се предаде в нито един момент. Ако играеш тенис ще разбереш че има сърпеници които са по-добри от теб и няма много какво да направиш за да спечелиш срещу тях. Това не означава че Гришо не е класен или не заслужава адмирации.

6

Анонимен

преди 1 месец

Какво значение има дали ще е 7, 8, 9 или 29ти ? Видя се, че Григор не беше способен по никакъв начин да се противопостави на Синер. Не знам дали някой обърна внимание на статистиката на Синер за тази година преди мача с Григор. 21 победи и 1 загуба. Е вече са 22 победи. Беше безкомпромисен. По същият начин отвя и Медведев, а Медведев е с класи на Григор. Григор изобщо не разбра къде се намира и какво прави там.

5

Анонимен

преди 1 месец

Другия най-ттъп спорт освен тоя е борбата като не мога да преценя кой от двата е по-ттъп.

4

Я да питам

преди 1 месец

Тоя Гришо, освен, че се кичи с това, че е българин, какво е допринесъл за България?Къде си плаща данъците?Пред кой флаг, кой химн пее?Интимните му връзки НЕ са гордост, а извратеност!

3

Анонимен

преди 1 месец

Няма такова нещо като Топ-8. Това го е измислила някоя мисирка. Има Топ-10 и Топ-100.

2

Анонимен

преди 1 месец

Така е горе-долу, както са написали в новината. По-важното е, че турнира в Португалия не е толкова важен. Важното е какво ще стане на следващия турнир ATP1000 в Монте Карло.

1

Анонимен

преди 1 месец

Яник Синер за момента пилее наред! След няколко седмици от номер 2 ще изревари Джоко и ще стане номер едно. Пожелавам му 24 титли от ГШ и 39 титли Мастърс 1000 и 410 седмици като най-великият тенисист за всички времена които има НОВАК ДЖОКОВИЧ.