236

Анонимен

преди 1 месец

Вече няма да има избрана еднолична партия да управлява това е добре защото когато няколко партии са в коалиция те сами се контролират ППДБ не могат да елиминират Борисов Пеевски и Нинова но поне се опитват да ги превъзпитат на коалициона култура и отговорност Герб ДПС БСП и Радев трябва да разберат че България е на Българите не е тяхна касичка за лична употреба Българите искат реформи и да живеят в нормална държава да виждат бъдеще за децата си

235

Христо Христов

преди 1 месец

До 241 "... плащат си с откраднатите наши пари да ви промиват мозъците" - е и? Също както ЕС плаща годишно 500 милиона евро за пропаганда.

234

Христо Христов

преди 1 месец

До 238 "... безпринципна олигархична секта, която е евроатлантическа партия само на думи" - мухаха, че нали това е евроатлантизмът бе, про'с'так неграмотен?!

233

Христо Христов

преди 1 месец

Нещо май е нервен. Отдавна си личеше, че е психично болен.

232

Анонимен

преди 1 месец

ПП направиха правителство с БСП, с което доказаха че са безпринципна олигархична секта, която е евроатлантическа партия само на думи.

231

Анонимен

преди 1 месец

Хора спрете да гледате телевизия и всичко ще бъде наред Всичките медии са на Шиши и ББ плащат си с откраднатите наши пари да ви промиват мозъците

230

Анонимен

преди 1 месец

Киро е неспасяем. Толкова подигравки, смях и съжаление, отнася всеки път, колчем се изкаже в парламента, и медиите, колкото нито един политик в историята на България. И тези за учени жестове, "думичките", които употребява са по-малко от тези на един петокласник.

229

Анонимен

преди 1 месец

И ако кажат, кокво? ДПС е българска партия с голям политически опит. Уважавана членка е на Европейския либерален съюз, чийто представител заема висок пост в него. Кои са ПП,ДБ? Скоро претърпяха критики от европейски политици, на най-високо ниво. Не са представени в Европейския парламент. Не знаят, дали са леви, или десни. Откраднаха платформите на ГЕРБ, БСП, ДПС. ПП,ДБ не са алтернатива на никоя партия.

228

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е толкова елементарен. Ония ниския заповядва на президента, тоя заповядва на други партии. С това ли ще печелите избиратели.

227

Анонимен

преди 1 месец

Киро, много плитка уловка залагаш на ГЕРБ. Твоята и на Кокорчо партия с нескопосното си управление и алчност за власт, с неумението на финансовия министър да управлява финансите на държавата , с назначения от теб, Кире, министър на МО Тагаренко, който се държи не като министър на РБ, а като представител на Зеленски в МС, ви доведоха до това, че вече копаете второто дъно. Поддръжката на ПП-ДБ ще падне до 11-13%. Промените в закона за избор на служебен кабинет утежняват допълнително ситуацията ви

226

Четиримата от запаса

преди 1 месец

Киро: Каква Конституция, аз не знам какво пише в нея;))); Бойко: Конституцията ли? Те колегите гласуваха някакви промени, аз не съм се занимавал с това! ; Пеевски: Промени в Конституцията? Нима има такива? Има ли?; Христо Иванов: А? Че кога станаха? Аз още не съм ги написал!;)))

225

Анонимен

преди 1 месец

Те герп-дпс са си заедно откакто окрадоха и фалираха ктб

224

Бонго Бонго

преди 1 месец

Ей бонго как можааа бреееХааа ха хаТююююю замириса бре Петков...

223

Бонго Бонго

преди 1 месец

Петков може да посече пръйднята с още една пръйдня... ДЖООООАААААРТ на забавен кадър излизат и пръски сосчи...... хххххааааа ха ха ха

222

абе

преди 1 месец

тоя хамстер като каже"добрутро", гледай къде е слънцето, а пък ако гласуваш за него си абсолютно куку!

221

Анонимен

преди 1 месец

Тази пиеса съд сглобката я гледахме 2013 с Р.Б. , сегашните ППДБ 1:1. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и връщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница".

220

Анонимен

преди 1 месец

Кире, Кире на три лафове вече няма кой да ви се върже. Видяхме ви как щяхте да изчегъртват е ГЕРБ и да разкриете далаверите на наМагнитения от ДПС, а след изборите си легнахте заедно с дракона от Банкя и ходихте ежедневно при наМагнитеният да внасяте заедно законопроекти и конституционни промени

219

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо управлява, иска друг да му поема отговорността... хахаха.

218

Про 100 по 100

преди 1 месец

Не плачи на чужди гробища!

217

Тоя па пумпал...

преди 1 месец

Няма ден да не се и3xоди с някоя словесна диapия, аман вече...