82

Анонимен

преди 1 месец

Копейките защо завиждат, като са напушени по рождение?

81

Анонимен

преди 1 месец

Европа непрекъснато се самоунищожава и деградира!

80

Кити Божанков :

преди 1 месец

"Веднага излитаме за ГеЙрмания заедно с колежките ми про100 ХараКиро,депутат Петроф,Кокорчо,Изи Митева и Мазол Гейков! Евроатлантическо ни е... И демократично нек'си!"

79

malgiorno a tutti

преди 1 месец

(79 cont'd) Така "бизнеса" на адски много животни ще отиде директно по дяволите, трафика спира и един цял сектор от организираната престъпност заминава.

78

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Сега тревата, а е добре в последствие да станат позволени и други неща, примерно стимулантите (като кокаин и амфетамини) и веществата от група наркотика (морфин и братовчеди, както и синтетичните опио), но при едно условие, ако направиш поразия - отнасяш си го с гръм и трясък (+ ефективен затвор ако трябва), а ако предозираш или нещо жестоко ти се прецака - плащаш си за лечението на примерно 500% от реалната цена, без изключения (ако умреш - ми... умираш :) ).

77

Анонимен

преди 1 месец

Брей, чета тука колко праведен бил българина. Да се чуди човек само, що сме шампиони по пиене и пушене в Европа, че и се гордеем с това. Аз имам роднини, починали под 60 точно от рак на белия дроб и цироза с последваща бъбречна недостатъчност. И много от вас познават подобни хора. Както винаги - 2ния аршин на българина. Въпроса е кое е по-опасно: на 2 цигари или на 2 големи ракии и зад волана? Щото ракия мога да си купя навсякъде, не е забранена

76

Ха-ха-ха

преди 1 месец

България е пълна с мързеливи и некадърни наркомани. Нормални хора няма да поставят като приоритет легализиранито на един вид наркотик. Въпреки, че лънготят тук колко са кадърни и работливи, това са пълни лентяи и некадърници защото ако имаха някакви трудови навици отдавна да са заминали в Нидерландия или Германия щом като пушенето на канабис е толкова важно за тях. Споренето с наркомани е безполезно, а съм за употребата на дрога - нека да yмиpат по-рано и да не товарят социалната система.

75

Калеман кайман

преди 1 месец

Лепилото е по безвредно и легално.

74

Анонимен

преди 1 месец

е, всички знаем, че в бг това скоро няма да се случи, докато мафията е начело на държавата няма да позволи, държи целия бизнес с марихуана, а ако стане като в повечето европейски държави това кранче ще секне.

73

Мрънкач

преди 1 месец

До АнонименАз съм живял в Бг когато за 10-15 лв се взимаха 50 грама домашна трева. После мутрите разбраха, че и това било бизнес и изчистиха всякакви самостоятелни търговци за да си продават продукцията. А тя ди беше често или друсана или разни дизайнерски сортове за по 15лв на грам. Сега казват че била към 30лв. Затова масова легализация и противопоставяне на престъпните организации. Няма зашо да се хабят обществените ресурсина вятъра. Единствения начин да се убие мафията е легализацията!!!

72

Чукундур

преди 1 месец

Машаллах

71

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм живял и по времето когато в България 1 грам беше 1 лев и на практика не беше криминализирана. В България нещата се обърнаха когато започнаха напъните за влизане в ЕС. "Борбата" с наркотиците беше удобен инструмент с който да покажем на новите ни господари че правим нещо, един вид реформа, и много искаме да сме част от западното общество. Но стана така че същото това западно общество междувременно почна да легализира наркотиците. Ние уж ги догонвахме а накрая се оказахме 20 години назад.

70

Пенсионер Лепилар

преди 1 месец

Че какво му има на лепилото , дишаш си го убаво ти става у книжарницата бол , че кой иска да живее във реалноста със това правителство във България?

69

Фармакоман

преди 1 месец

Със или без ел. билежкъ си набавям от най добрите "лекарства"

68

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Германия. Това е правилно решение. В България тревата я забраниха за да и вдигнат цената. Тук политици и полицаи са замесени в наркотрафика. Тук нямат далавера да легализират наркотиците щото цените ще паднат, пазарът ще се изсветли. Ще останат без работа щото то реално престъпност в България почти няма. Тук там някоя кокошкарска кражба, сбиване или някоя случайна вандалщина. Няма организирана престъпност на улицата. Мафиотите са на държавна работа. Усвояват от Бюджета и от ЕС.

67

Рок а фела сканк

преди 1 месец

България е много хубава страна но проблема е че има много българи по територията.

66

Анонимен

преди 1 месец

"Алкохолът и цигарите престрастяват, канабисът - не. И това не е мнение, а факт... Предубеждението е лошо нещо и ти пречи да мислиш." - всъщност, това че канабиса не пристрастява е предубеждение. Декриминализацията е нужна за да може обществото и самия зависим да осъзнае, че пушенето на канабис не е престъпление, а форма психично отклонение. Тревоманите нямат място в районните, а също като алкохолиците и тютюнопушещите са за клиники за лечение на зависимости и то по собствено желание.

65

Анонимен

преди 1 месец

Значи сега всички тревомани трябва да бъдат екстрадирани във Германия, така България ще стане геополитически гигант и супер икономически развита световна сила.

64

Анонимен

преди 1 месец

"Ами след като е унизително за младежа куките да му свалят панталоните и да го джобят на улицата да спре да друса. Нали се сещаш че на нормалния човек му е през.... дали за някой лепилар е унизително да му свялят панталоните на улицата." - Това, което пропускаш е, че докато търсят рушвети куките джобят всички. Такова нещо няма никъде из западна Европа. Заради това стотици хиляди младежи напуснаха България, а ти и аз след 20г. ще стискаме палци афганистанци и таджики да "движат икономиката".

63

Просвета

преди 1 месец

Дейноста на мвр във България е подсъдима във Люксембург например.