24

анонимна

преди 3 дни

До АнонименБекирска е много добра в манипулации и страхови атаки

23

:) :) :)

преди 1 месец

ЛГБТИФКШ + , Хелзинския клошаритет и Амнести извратенейшънъл харесват това!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

докато разни шапкари ме спират на границата с Гърция и Румъния - не го признавам за Шенген . Със самолет така или иначе има проверка за сигурност , после дали ще минеш и паспортна все тая , нищо не улесниха с този полу-Шенген . Австрия заплю Денков - той казва - дъжд вали

21

Николай Стоименов

преди 1 месец

Много шум за нищо е тоя въздушно капков Шенген

20

аха

преди 1 месец

Демек за матряла файда йок, както биха казали комшиите. Само съжителство с индженери, завещани от молец.

19

Анонимен

преди 1 месец

Значи и 3% Шенген не е.

18

анонимен

преди 1 месец

е, това ли е шенген. да носиш цял куфар лични документи а може би и документите за имотите, които имаш. ега ти шенгена. да сте живи и здрави.

17

Пътуващ

преди 1 месец

Не съм си и помислял да пътувам в чужбина (със или без деца) без паспорт преди, сега и в бъдеще. "Въздушния Шенген" е сапунка на амбициозни политици без умения, които обаче претендират да са извършили огромен напредък за хората и държавата. Глупости...

16

Анонимен

преди 1 месец

Пътувах със самолет от Австия, пълен с академици и физици. Единия имат белезници на краката, казаха че е заради нервна парализа. Оказа се, че пътували към София за наУчен симпозиум организиран от един друг Европейски Академик. Можело симпозиума да се проточи и да поостанат, не се знаело още

15

До 13 За това

преди 1 месец

Откриват ново министерство с министър Стоичков хонора кауза!

14

Лудост

преди 1 месец

Ако в самолета има граждани на държава, която не е в Шенген, как ще премнават границата ни?Добра дошли терористи, болни от заразни болести и престъпници всякакви!

13

Ааа

преди 1 месец

Да не забравите и касовите бИлЯшки от последните 2 месеца от кауфланд!

12

Анонимен

преди 1 месец

Аман от *** соц ограничения. Разрешително от работодател иска ли се? За всеки случай, щото при бай Тошо и такива глупости искаха.

11

Анонимен

преди 1 месец

Дори с колата ЕС границата я минаваме вече без акт за раждане, само с паспорти.

10

Анонимен

преди 1 месец

Глупости! Свидетелство от акт за раждане НЕ Е нужен! Декларация за съгласие също! В момента, в който някой ви провери "на случаен принцип" и ви поиска подобни документи...ще има грамаден проблем. Паспортът на детето е напълно достатъчен документ! Освен това граничните служби имат системи за да проверят дали не е наложена забрана за напускане на страната! Спрете да всявате паника и страх у хората!

9

нещо друго

преди 1 месец

да си носим? и да съборим самолета, ако не пуснат детето искате ли? Има начини и нищо да не носиш, самолетът пак да се разхерметизира...

8

Шушуген

преди 1 месец

Носете си и вашият акт за раждане -защото не се знае знае ли се ))

7

do 6

преди 1 месец

Пак е нещо. По времето на бай Тошо те застрелваха. В гръб. А стрелеца получаваше отпуска за награда, че е убил "враг на народа". Удобно отричате онези времена.

6

Анонимен

преди 1 месец

По ми прилича това Ченген да е въздух под налягане... Мали то голяма свобода постигнахме с тоя въздухарски Шенгел, бравос на Академичето и на Мара Шията :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Дрън дрън глупости. Явно тези адвокати не са пътували с деца извън БГ