162

И този стана дебел

преди 1 месец

АХАХА ХАХА АХАХахахаха хаха ХАХАХХАХАахахаха

161

Анонимен

преди 1 месец

що бе,не се ли обичате вече

160

Анонимен

преди 1 месец

Стига си баламосвал сънародниците си.Ти и Оня от дпс,сте дебело дупе и широки ***.Попиляхте нормалната ни държавица.

159

апят мед манипулац

преди 1 месец

Борисов много ясно каза, че правителство САМО с ДПС няма да прави, т.е. в коалицията ще трябва да има поне още един участник, ясно, най-малко трима, за споделена отговорност! Публикуват се манипулиращи спекулации!

158

Боби

преди 1 месец

Че вие досега с ДПС управлявахте. Без ДПС нямаше да промените Конституцията, нито да съборите паметниците, нито да промените закона за отнемане на собственост върху земите и окрупняване на земите.

157

Анонимен

преди 1 месец

Струва ми се, че накрая Б.Борисов ще направи правителство с овчарките в Банкя. Не му го пожелавам, но неговите зигзаги започнаха да втръсват и на ближните му от ръководството на ГЕРБ. Пеевски вече обяви, че нищо не му пречи след изборите да обяви правителство с Кико, а ГЕРБ да остане в опозиция.

156

емо

преди 1 месец

вярвате ли му - лично аз не му вярвам. с активния гербаджия главчев нямал връзка и не се месел в направата на правителство, нямало да си говори с пп - дб, но сигурно ще направи нова сглобка - хората публично му се предложиха, защо да им отказва и затова не му е необходимо да прави правителство с ДПС. бъдете сигурни, че ако това е необходимо, той щке го направи, като ще намери обяснение. и без тома на гласуващите за него не им е необходимо такова.

155

Анонимен

преди 1 месец

До dfg 345.....Нещо не си разбрал :Герб е слуга на ДПС , а ДПС управляват от 2-ра позиция , нали се сещате кой е виновният ВИНАГИ !?Защо ли от ДПС не искат министерски кресла , НО УПРАВЛЯВАТ !

154

Анонимен

преди 1 месец

От герб съзряха НОМЕРАТА на ДПС и вече ги използват и те :Управление само от 2-ра или 3- та позиция , мандаЛо-носителите носят отговорността !

153

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

ДОКАТО ТОЗИ ДРЪНКА РАЗЛИЧНИ НЕБИВАЛИЦИ ВСЕКИ ЧАС ,НЯМА ОПРАВЯНЕ!(НАРИЧАМ ГО ТОЗИ,ЗАЩОТО ВЪЗПИТАНИЕТО НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА ИСТИНСКИТЕ ЕПИТЕТИ)

152

dfg 345

преди 1 месец

Чорапа ще му осигури "патреотчета", а ДПС ще са тайната любовница на Тиквата

151

Анонимен

преди 1 месец

Пак лъже, дъртият ром.

150

Анонимен

преди 1 месец

Прехванал е от лъжите на ППДБ преди предните избори, че няма да управляват с ГЕРБ. Видимо не управляват с ДПС, но на практика гласуват всичко с тях и слагат техни хора за министри - не коалиция ами сглобка. Ние не управляваме с тях, само избираме техни министри...различно е.

149

Анонимен

преди 1 месец

Д-р.бойкоо,а ДПС дали пък искат да правят с вас правителство.

148

Уискипедия

преди 1 месец

Брака вече не е модерен , по-добре е само факбъдита.

147

КОГАТО ТОЗИ Б'Х

преди 1 месец

ТИ КАЖЕ " ДОБЪР ДЕН" ПОГЛЕДНИ ДАЛИ СЛЪНЦЕТО Е ИЗГРЯЛО

146

Човек

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС , не правят коалиции , те винаги вървят ръка за ръка ..... Толко ли има още *** дето гласуват за тия мафиоти ???

145

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен,к.136 Твоето мнение, че президентът Радев работи в синхрон с Пеевски и Б.Борисов е най-голямата смешка. Радев не понася Пеевски, който преди 1,5 месеци се опита силно да го настъпи и дори да предизвика неговия импийчмънт, но си остана само с опита. Борисов и Пеевски от няколко месеци работиха в пълен синхрон, но наближават предсрочните парламентарни избори и ББ вече тръби, че няма да прави кабинет с ДПС.

144

Анонимен

преди 1 месец

Как още има хора (извън ГЕРБ) които да гласуват за доказан мошеник, престъпник и лъжец?

143

Анонимен

преди 1 месец

на тоя банкянски комунист второ поколение му се връзват само та0пун0герите