10

Хармонизация

преди 1 месец

Германия пада в пропастта на протестите и недоволството от войната в Украйна срещу Русия. Германските ни европриятели дават евротрева на народа. Българските европапагали трябва да се хармонизират с Германия и също да разрешат евромарихуаната.

9

Анонимен

преди 1 месец

Изнасят за Украйна ,там канабиса и марихуаната са разрешени ,скоро ии старите фашисти германия също разрешиха

8

Анонимен

преди 1 месец

"А защо по Бойково време не хващаха такива пратки. Той ги пускаше, а те му се отчитаха ли ?" - преди Уругвай да легализират тревата, Бойко зареждаше Швеция и Холандия, но сега урусите завладяха пазара в западна Европа и Бойко почна да се бори за българския пазар. Този канал е на мушка от поне 2-3. Ама и самия Бойко/Маджо бяха ударени. Преди 1-2г. служебното правителство им удари оранжерии в Бяла(Русе), Костинброд и Кремиковци, заради което ГЕРБ създадоха ПП/ДБ и промениха конституцията.

7

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно са пътували за Германия, където са разрешили по 50 грама на човек. Докъде я докараха германците - да притъпяват съзнанието на народа си с опиати!

6

Анонимен

преди 1 месец

"Тия не четат, ли? Пратката е за Германия." - всъщност шофьора идва от Андалусия, Испания и пътува за Турция. На път сваля няколко кила в България, което е проблем за производителите работещи за правителството, което е и причината да ги дебнат. Познавам баст от пласьорите. Хващат ги трети път за последната година защото не работят за Маджо и Борисов. Този месец басерите и псай-трансърите ще пушат второкласна трева произведена от ушета-бивши затворници. ;)

5

абе

преди 1 месец

А защо по Бойково време не хващаха такива пратки. Той ги пускаше, а те му се отчитаха ли ?

4

Боб

преди 1 месец

Тия *** още считат марухуаната за наркотик...

3

Анонимен

преди 1 месец

Тия не четат, ли? Пратката е за Германия.

2

Алов

преди 1 месец

Нещо май не си плащат вече 5 пратки за 20 дена. _домусчиев го изкарват от пазара на банани

1

Анонимен

преди 1 месец

а 1000 кг минаха в колата след заловената.