48

Росен Симеонов

преди 2 месеца

До 41Ти явно си ционист от иСраел. Хората имат право свободно да проповядват вярата си. иСраел ще спре да съществува. Това не е държава.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите гллупаци трябваше да купят втора употреба Ф-16 и да поръчат нови Ф-35, както направи Румъния. Румъния има 50-60 Ф-16. Португалските Ф-16 ги взе Румъния. Дали сме властта на измамницци и продажници.

46

Анонимен

преди 2 месеца

"Рязликата значима ли е за нас?" Ако искаш да си културен човек е значима. Ако искаш да си ***, не е.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Иран е хилядолетна цивилизация. Евреите са хилядолетни вредители.

44

Анонимен

преди 2 месеца

44. Като се замислиш толкова е лесно да се проследи пътя на парите в днешно време, дори и да са замаскирани.Колко идват от Иран, колко от Саудитите и Катар и накъде се насочват. Явно обаче просто няма желание или всичко това е целенасочено по сценарий писан от някой, някъде

43

Анонимен

преди 2 месеца

"Нещата за КОГО обаче бяха по-спокойни? За афганистанците? Супер, но САЩ и другите страни от НАТО плащаха цената." - не виждаш по-голямата картинка. От както НАТО спря да действа в Афганистан, мюсюлманите си повярваха, че са по-силни от НАТО. Преди кротуваха в Европа, а сега организират всякакви погроми из Белгия, Холандия и Франция. Кой мислиш организира погромите в Париж миналата година? Кой мислиш вкарва фентанил в САЩ? Изнасянето на НАТО от Афганистан развърза ръцете на Иран.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Не можеш човек, мислиш че може ама не можеш :)) Как ще изкорениш исляма. При всеки опит той ще става все по-силен. Опитаха, получиха страхотен отпор. Даже в момента си го връщат и реално той е най-бързо разпространяващата се религия благодарение на пари, пропаганда и т.н. Освен раждаемост и много хора сменят вярата си, т.е. точно обратния ефект

41

Анонимен

преди 2 месеца

До 39 - И този пър, врагът тряжва да бъде подложен на тоташно унищожение.

40

Анонимен

преди 2 месеца

До 39 - Пфф, глууууупости на търлалетааа. Няма никакво значение. Просто тая игра, да ги галим с перце, че да има за какво да си харчим паричките, трябва да приключи. САЩ успяха да направят повето от тяхното население нерелогиозно. Проато трябвя да се повтори процеса и над тези, но с малко по-груби мерки и с бе толкова писклива медия.

39

Анонимен

преди 2 месеца

"В Афганистан с присъствието на САЩ нещата бяха по-спокойни, сега е гъмжило на неконтрулируеми джихадисти, а жените са вързани като кучeта/прислуги. " - Нещата за КОГО обаче бяха по-спокойни? За афганистанците? Супер, но САЩ и другите страни от НАТО плащаха цената. Ако ги бяха оставили 2003-а, когато се разбря, че Осама не е там, нямаше да има десетки хиляди жертви от наша страна, както и милиони от другата. А и 2 "трилиона" долара попилени.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ако бъдещия враг на човечеството се окаже финансиран от САЩ и Саудистска Арабия, това ще промени ли демократичните ви възгледи. Може да си почнал идеологически да финансираш определени групи за да се противопоставиш на други. В един момент обаче те могат да станат много силни и да се обърнат срещу теб. Осама бин Ладен и семейството му примерно са били чести гости в Белия Дом. Затова да, има значение кой с кого е

37

Анонимен

преди 2 месеца

"Араби, руски бедняци и подобни, вие сте векове назад от технологиите, с които Израел и САЩ имат. " - Иран не са араби. Но ти се изказваш със самочуствието на експерт ...

36

Анонимен

преди 2 месеца

"разликата между шиити, сунити, уахабити, алевити, суфии, друзи и т.н." - Рязликата значима ли е за нас? Или енпросто борба за надмощие, където победителят ще е бъдещия враг на човечеството? Мисля, че знаем отговоритв :)

35

Анонимен

преди 2 месеца

До 33 - Тоз па и тоя ...

34

службата

преди 2 месеца

Кво пък толко станало? Двама генерали при Аллах. Хващат двама полковници за ушите и ги правят генерали. Всичко е канализирано.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Няма смисъл... те никога няма да прочетат/разберат разликата между шиити, сунити, уахабити, алевити, суфии, друзи и т.н. Само ако знаеш отношенията и омразата между тях и кои регионални играчи и "велики сили" застанаха зад тези групи ще имаш някакъв поглед за случващото се в момента в Близкия Изток и Средна Азия. Парите, които се изливат в това са огромни и подпалиха Европа и света.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Имам познат работещ в армията на Иран и въобще не са безгрешни. Водят си война за техни цели както и Израел. От както си говоря с него започнах да виждам и двете страни на пропагандата и спрях да се впечатлявам. За евреите и персийците това си е начин на живот и борба за оцеляване. Колкото и да пригласяте, драги съфорумци, на Иран или Израел не можете да стъпите и на малкия пръст на военните им. Респект за мъжете от двете държави. Дано никога не се победят харесвам и двете държави.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Изсраел упорито си търси самоунищожението.Без подкрепата на ФАЩ и Малобритания досега,агресивната им държавица щеше да е само четвърт страница в архивите на историята.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Сирия беше перлата на Изтока. Сравнително богата и уредена държава, Дамаск прекрасен град. Сега всеки си го бомби откъдето и както си поиска.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Изглежда не ви е ясно - основния покровител и финансиращ международния тероризъм е Саудитска Арабия. Иранците са от друг миноритарен клон на Исляма.А на кого са съюзници Саудитците проверете си сами.