16

Точно затова е велик

преди 5 месеца

Защото не се оставя да го мачкат, па ако ще потоп да става

15

Анонимен

преди 5 месеца

Зидан ако беше толкова велик, не би отговорил по тоя начин. Този мач на франсетата не спореше, а сестра му на тоя арабела беше спала половината отбор на Матераци!!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Матераци беше непробиваем и вкара с глава гола за Италия а това със Зидан не го помня.

13

Fena

преди 5 месеца

Четох за една пopнo актриса, дето на дърти години решила да пише приказки за деца.... Когато си нищо и правиш мръсотии, за да станеш нещо, после няма как да се измиеш. Остава си завинаги. Никой не помни Матераци с нещо друго.

12

Deep Zone

преди 5 месеца

Матераци култов с провокацията - "Нали знаеш, че шия сестра ти и тя доста се раздава?" И Зизу откачи :D Точно в този период от време (2005-2006) Матераци излиза със сестрата на Зизу и я води по луксозни дискотеки :D

11

D9S

преди 5 месеца

Че Матераци е л,айнар спор няма, че Зидан е *** мюсли и в това спор няма, ама поне беше един от най-добрите в своето време, ама капацитета му не му стигна да не отговаря на провокациите на жабарина....

10

OZZY

преди 5 месеца

По тази логика Стоичков всички съдии трябваше да го блъскат с глава в гърдите....и да си показват червения картон!

9

Анонимен

преди 5 месеца

до 9 Виновен е Зидан защото не му отпра един юмрук в тиквата на този жабар. Ако имаш поне капка достойнство няма да подминеш тази обида. Тук не говорим за селски мачове където постоянно се псуват играчите на майчици , лели, стринки. Тук говорим за финал на световно първенство! Правиш ли разликата?

8

OZZY

преди 5 месеца

Зиден си е виновен,че не подмина репликите на Матераци,а му се върза!По принцип на терена непрекъснато се споменават майки,лели,сестри,в някои държави братя и бащи,но след мача всичко се забравя!

7

Анонимен

преди 5 месеца

до 7 Да ме удариш с глава в гърдите както Зидан Матераци от 20 сантиметра разстояние и да съм в нокаут??? Ти нормален ли си? Да, ако се засилиш от два метра и ме удариш с глава в гърдите е друго. Ти изобщо гледал ли си случката ве, паляяяячоооо ако изобщо я помниш? Преди 18 години може да си бил прав под масата...пикльооооо...

6

До 5

преди 5 месеца

А искаш ли да пробваме аз да те ударя с глава така и да видим дали няма да си в нокаут след това ?

5

Анонимен

преди 5 месеца

На мястото на Зидан Стоичков щеше да приспи Матераци с една тупаница в тиквата.

4

Анонимен

преди 5 месеца

до 3 Какъв нокаут те гони бе? Удари го с глава в гърдите и жабарят преигра все едно го е ударил с юмрук в главата. Нокаут ти е главата на тебе.

3

До 2

преди 5 месеца

Нещо за сестра му беше казал и Зидан го нокаутира.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Матераци обиди Зинедан на талибан :)))

1

Анонимен

преди 5 месеца

Напротив точно това е олицетворение на цялата ти кариера. Всеки клип в youtube с твоето име или е с брутални и опасни балтии или е с провокации към останалите футболисти. Абсолютен долен ***. Жалко че успя да прецака великия Зидан в последния му мач в кариерата.