27

Един там

преди 6 месеца

Да ѝ го цопна на междунрачието тогава.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Хубава си,ама прекалено красива не си !

25

Смел Гибсов

преди 6 месеца

Да обаче ставаш за едни други продукции .... ;)

24

Анонимен

преди 6 месеца

Освен всичко е и много скромна.

23

Анонимен

преди 6 месеца

игрите е така. The Last of Us 2 ... Малее. Елито станала лесбийка и си хванала най-грозното гадже евър, която между сругото забременяла (да ...). Лошата изкочи некви, с широки рамене, големи трицепси, бъхтее го като Майк Тайсън, утрепа главния мега злобно, отхапа на главната пръатите, ама ... Всъщноат била добър човек ... Мееееееега музерия. Имале и гнусна секс сцена в PS studuo игра .... Така че, вярвам на момичето тук.

22

Щерю

преди 6 месеца

- Не! Просто не си еврейка в юдейското сборище "Холивуд"...

21

Анонимен

преди 6 месеца

Права е. Свгашните филми или имаш някаква смотана малка лесбийка или е неква мъжкарана, двто има яснонизразени плочки и тяло, като на 18 годишно момче-атлет. В наййййййй-добрия случай, ако е станала мега известна покрай поддържащи, ше я слагат да громи патриархията...

20

Анонимен

преди 6 месеца

Ми не е лоша. Дето се вика - и по-грозни сме таковали и по-красиви сме връщали.

19

маркиз дьо саП

преди 6 месеца

До Анонимен 22 Ти пък как разбра, че стоя в п0рносайтове? Недей по себе си да съдиш за другите! Слава Богу, разполагам с външносг, пари и сериозно образование. Така че около мен винаги има доста добре изглеждащи жени. А ти ако имаш сексуални проблеми потърси специалист. Не се прави и на кинокритик. Не ставаш! И още, не е хубаво да си толкова завистлив!

18

Анонимен

преди 6 месеца

До маркиз дьо саП стой си в п00рн сайтовете да се самозадоволяваш от картинки и видео с "красавици" . В Холивуд и световното кино има стотици примери на талантливи, уникални актьори постигнали световна слава, които дори не могат да се определят като хубави в сравнение с тази "изкльочително красива" самовлюбена мексиканка . Явно не красотата е изискване за роля в Холивуд. Да не се окаже че учтиво са и отказали роля с това оправдание, защото няма никакъв талант.

17

маркиз дьо саП

преди 6 месеца

Страхотна си момиче! Браво! Пък за които гроздето е кисело, имат еректилна дисфункция или наднормени килограми - да се спасяват поединично!

16

фх

преди 6 месеца

Тя е една от главните героини в 3body problem. Чудех се защо са взели това бездарно същество във филма. Освен да се пули и да цупи устни, друго няма.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Да се пробва в онли фанс, да я гембят в главната роля

14

Анонимен

преди 6 месеца

С тоя интелект е само за българското кино.

13

Зозо

преди 6 месеца

Тука до нас в магазина работи, има едно пиче..... Много по - красива от тая.

12

Британски учЕн

преди 6 месеца

Красива е спор няма ама и на нея ще и дойде времето, единствената латиноамериканка, която си заслужи кариерата в киното е Мишел Родригес, всички останали изгряват за малко и после започват да досаждат на феновете си с отчаяни опити да се задържат на повърхността мато селена гомез и други

11

Анонимен

преди 6 месеца

Какво прави в Холивуд?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ох Боже, тази се има занещо много специално и сама си провали кариерата след едно интервю. Иска да играе главна роля в Снежанка и каза никога не е чела приказката и според нея няма нужда да включват принц. Разбирате ли нивото на тази?

9

пияница мистик

преди 6 месеца

"Прекалено красива съм, за да работя! Благодаря Ви, д-р Енчев!" :))))))))) Умря cиганkaта дето я хвалеше, та почна сама :))))

8

Анонимен

преди 6 месеца

Ами хубава е! Освен това в Холивуд роли се дават по същия начин както в България. С контакти. На български разговорно му се казва "връзки". И със скандалност. И ако някой критикува еврейското лоби, него го изключват съвсем.