13

браво бе

преди 2 месеца

Най-накрая почнахте да се усещате,че от макетата полза хич,ама още малко ви трябва!

12

Ddd

преди 2 месеца

Става въпрос за Северна Македония или за източна Албания

11

Стар СеДеСар

преди 2 месеца

Абе така като се позамисля,изглежда че Ж.Желев трябва да му вдигнем един хубав паметник,па макар и късно.Много хубаво ги отцепи тия дето първо не се признават за българи,второ: половината им население са тъмноруси,*** и пъпчиви/*** кръв/,и най вече мразят Запада,но обичат гурбета.Това е теритрийка изпълнена със противоречия.Многопрости-алчни хора там,и мегаломани.Сите де ги зная са все ,,Болшой Тетър".То коли,телевизори,къщи,всичко трябва да им е ,,най-велико".Като Александър Български.

10

Щирлиц

преди 2 месеца

Ако макетата бяха присъединени към България,сега щяхме и албанци да ни висят на шията.Не,благодаря.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се две българки в Словакия също ми се лепнаха да сме ходили на среща, едва ли не сами ми се натресоха хаха. Защото видели, че никой словак няма да омаят (повечето от словачките са красиви), та да си хванат българин поне хаха. Големи смешки бяха.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно и там си имат мутри, те действат така. При нас колко мутри си отидоха по сходен начин и убийците все не се откриваха.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Като живеех в Братислава се запознах с една Северномакедонка. Демек претопена българка. Красива, но горката толкова куха, само ставаше за оная работа, че като говори и чак срам те хваща. Та тя такива глупости ръсеше на събиранията ни, че не един-двама се споглеждаха. Мен ме хвана срам, че сме "рода" така да се каже. Те и македонките от пиринско са такива - кухи, но дашни. Жена може би от Търново е най-добре.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Веднага приемане на укрите и макетата в ЕС! Ама веднага! По всички преговорни глави европейци! Ама отвсякъде! Мачкайте и отблъсквайте грузинците докато им докарате и там Майдан! Както направихте 2013 с Украйна! Докато докарате на власт там "правилните"хора! Как още не са им поставили условие за освобождаването за лечение в Зап.Европа на"тежко болния" Саакашвили от затвора не знам? Някой помним от къде тръгна разрива между ЕС и Украйна на Яникович. Но за това се мълчи.

5

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Пак ли Путин е виновен?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ако са били хора на костадинов?

3

Анонимен

преди 2 месеца

А тука кога ? Васко тока сам си вдигна заплатата а лъжеше че ще се откажа от заплата . Щом е лъгал на изборите трябва да се отстрани .

2

Запознат

преди 2 месеца

Не е нашата Украйна защото 50% са албанци. Макетата са на запад с български пасош и обясняват на немците, англичаните и австралийците как са измислили кирилицата и как сме им взели територии.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Това е нашата Украйна , добре че сме се отървали по навреме от нея !