18

Хо хо хоо

преди 2 месеца

И сега империята на злото ше суедини ТУБ-а с КоВида и ше произведе нов вайрус...ТуБКо вайрус дето ше трепе яко наред непослушните човеци.

17

Анонимен

преди 2 месеца

А колко наркомани има у ФАЩ :)))

16

Авгански Денковист

преди 2 месеца

От Авганистан съм. Писах се по професия лекар и мед сестра на едно и ме привха в Германия, но след като се посбихме и поклахме по кафета и молове, един ден ме привикаха и ми казаха, че ме пращат на екскурзия в България. Един дребен очилат чичко по професия сапунджия, щял да ме спонсорира. Сега съм тук. Доволен съм. Станах Денковист.

15

НАДУПЧИХА СЕ

преди 2 месеца

Надупчиха се с какви ли не чорбици. Имунната им система станала на сол. После що ги ловяли бацилити! Ми ка нее ги лОвят! Га се дупчИа не мислиха. Сега е късно.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно, че през соца и у нас бяха изкоренени морбилито, туберколозата и т.н. сега вече се завърнаха, явно са дошли с демокрацията, няма м друго обяснение, уж сме развито общество, а медицината ни падна на ниво преди 1944г, странна работа. Сигурно има нещо общо с маериканските биолаборатории във всички васални държави, защото доста странни вируси се завърнаха.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците са виновни.*** статия .

12

Муахаха

преди 2 месеца

как Мигранти бе - Ксенофоби, Расисти и Нацисти, Мигрантите са Солта на Земята - това са Докторите, Инженерите и Архитектите, които ще Подобрят ГеноФодна на Грозната, и Глуупава Бяла Раса!

11

До 10

преди 2 месеца

Чакай приятел ..Дъртия пеедрас Ротшилд е вече при дявола и му лъска бастуна . А дявола чака всеки момент дъртия Сорос да се спомина и да започне да му драпа макарите . Тези тукашните велики и богати си имат места до дявола . Там той ще се гаври с тях така както тук те се гаврят с нас .......

10

Дейвид Айкъкъмробите

преди 2 месеца

Спасявайте се по планините и горите ,скоро се задава страшен глад СЗО ще направят нови локдауни от май/юни месец . Ротшилд е обявил , че новият локдаун ще е по китайският модел стреляне на месо и поне 10 години.Послепис- неочаквам робите потребители на ресторанти или молове да разберат тази информация , но има единици които ще се спасят.

9

Шише

преди 2 месеца

Емигрантите носят зарази и сеят джихадистка омраза. Те дълбоко ненавиждат европейците и биха ги изклали безусловно.

8

Тапа

преди 2 месеца

Мигрантите са без ваксини.

7

Миш

преди 2 месеца

То и с новите българи Денковистите от Авганистан ще е така . Едва ли има имонизирани сред тези аборигени . Дотътри ни ги в България и докато тъпанарите в парламента си чешат езиците за Украйна и Нотариуси новите българи Денковисти ще станат коренно население . Парламента ще се напълни с миризливи авганистанци и държавата ни ще се казва Авганистания .

6

Анонимен

преди 2 месеца

Това им е подарък от укрите.Онзи шефа на Сатаничната Злобна Организация е страшно доволен. Чака с нетърпение да има нова ПЛАНдемия и да стане главнокомандващ на всички държави..

5

Богат Беден

преди 2 месеца

Туберкулозата е болеста на бедните . Нормално е мигрантите да се разболяват по-често.Те идват в САЩ защото са БЕДНИ и не могат да си намерят работа в страната си. Обаче като отидат в САЩ те не стават изведнаж богати , с работа и трапези пълни с храна. Те продължават да са бедни и да не се хранят редовно. А дори и в много случаи живеят дори и по-зле отколкто в страната си. Спят под мостове или направо на улицата и просят или крадат. А отпусканите помощи и държавните жилища никога не достигат.....

4

еми нормално!

преди 2 месеца

Туберкулозата е болест на бедността и мизерията. Върхът е бил след Първата световна война. Когато хората масово са живеели много по-зле от нас сега. След Втората световна и настъплението на "социалните държави" в Европа уж беше на път да изчезне. И сега след краха на соцлагера, се увеличава в световен мащаб. "Случайност" нали? Бил Клинтън и после Барак Обама се опитаха да въведат справедлива и достъпна за всички здравна сситема. Но бизнесмените не щат и да чуят. Пенсионната възраст там била 70 г

3

Анонимен

преди 2 месеца

Реално не се знае колко са. Няма изследвания, защото белите дробове не болят. Когато заболи, вече няма да е само на едно място заразата. Диспансерите в БЪлгария бяха ликвидирани. Реално не се търси и затова не се отчита.

2

Анонимен

преди 2 месеца

В страните от Третия свят е така.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Имунната система на всички дупчени с експерименталки е тотално разцентрована, това е само едно от последствията.