45

AMBASSADOR

преди 1 месец

АХ, ГАДНИ КОПИЛЕТА, ПАК СТЕ СЕ НАТРЯСКАЛИ!!... КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ ДА НЕ МЕШАТЕ РОМ С УИСКИ??!!!...

44

Анонимен

преди 1 месец

Чудех се защо копейките разсъждават по-бавно от другите хора, но не предполагах, че са облъчени при Митрофанова. Така много неща си дойдоха на мястото.

43

Гошо

преди 1 месец

Няма, няма и изтръскват нафталина. Не ФСБ, а Путин стои зад това.... Нещо спряхте да го сочите за щяло и нещяло, направо си е провал в журналистиката, или подготовка за обръщане на палачинката.

42

anon

преди 1 месец

От години се предполага, че това е така. Има ли нова информация, че претопляте новината?

41

Рижки синдром

преди 1 месец

Вече имаме и Рижки синдром ....

40

Дядо Соци

преди 1 месец

Руснаците не могат да измислят такова нещо. Нямат капацитет.Всичко е крадено.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Този, дето ги краде, не кара по тези пътища. Сигурно се е опънал на Малдивите или в Дубай. А и тука да е, ще си купи друга - от следващата поръчка.

38

Анонимен

преди 1 месец

Също и ДАНС.И те са замесени.

37

баба мара

преди 1 месец

а защо да не е работа на цру близко е даже нямат да минават границатане е логично да е русия там има руски бази и военни така че това е пореднатапропаганда която се проваля както винаги и защо чак сега се вдига шум около това

36

Анонимен

преди 1 месец

Дали е наистина възможно чрез звук да се постига такова нещо?А възможно ли е СеРеУ да са правили подобни експерименти?Само знам,че преди две години бяхте откачили напълно и нещо им имаше на хората...не помнеха елементарни неща,които се учат в предучилищната като примерно каква е формата на Земята.Тя не е нито кръгла,нито плоска,а кълбовидна.Не помнеха,че Украйна е била част от СССР дълги години.По телевизията даваха побъркани,които сериозно говореха за неща където няма от над 30 г.Зомбиленд....

35

И в българия

преди 1 месец

Ги пускат тия оръжия на хората Русняците и техните слуги службашите

34

Иван

преди 1 месец

Трябва да си бесно луд да ги "кльопаш" тези манджи.Между впрочем има почитатели на всякакви конспирации.

33

Анонимен

преди 1 месец

Няма нито едно доказателство, ама поне си пълнят вестника. Новините от фронта не са добри и затова трябва да претоплят някоя стара манджа от фризера. Лошото е, че това не устройва американското общество, те са свикнали да има новини с много кръв, в които те печелят. Сега на украинския фронт цялата американска идея губи и хората започват да се питат, защо пръснахме 200 млрд, да загубим ли? Американците нямат полезен ход, колкото и да пръснат пак ще загубят в Украйна.

32

Тази теория я знаем

преди 1 месец

още от 1997 година и то от източници от САЩ, а не от Рига! Не сме измрели всички покрай Ковида, които имаме още памет!

31

Е то

преди 1 месец

Това отдавна е ясно !

30

Батя ви

преди 1 месец

Нема такъв филм баце! Сите мириканси посолства последните им етажи са без прозорци! Мощни антени и подслушватели! И радиацийка! После що драйфали кът пияни руснаци. Ше драйфат, па и кръв ше акат!

29

Муахаха

преди 1 месец

Разбира се, няма Изненада, Путин е Виновен!

28

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахаха! Мигрена, гадене, загуба на памет и световъртеж? Вие сериозно ли? Тези симптоми ги получават хора навсякъде по света.

27

Анонимен

преди 1 месец

ПОМНИМ,ПОМНИМ. ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОЛЗВАТ ТЕКИЛА ЗА РАЗРЕДИТЕЛ - ПРЕДЛАГАМЕ ИМ ВОДКА "СИБИРЯЧКА"!!!

26

Империя на злото

преди 1 месец

Ясно е и без това изявление, че руснаците са замесени и в тази мръсотия. Това се хора лишени от скруполи и човечност. Каквото и да пише и да се опитва руската пропаганда да замаже нещата.....САЩ ще отвърнат на удара,помнете ми думата и така и трябва.