43

Българинъ

преди 1 месец

Освободете отвлечените в непровокиранаыа атака над Израел от 0710, в която заклахте хиляди и отвлякохте стотици и сложете оръжието. Или ще ядете заслужен бой от Израел до тоталното ви военно и политическо унищожение. Колкото о време да отнеме, колкото и читатели на Корана да струва.

42

тоти

преди 1 месец

НА ПРОСТИЯ НАРОД И ХОРА НИКОГА НЯМА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА !!! ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ СА ВОЙНИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ТИЯ *** САМИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ И ЗА ЧИЙ ИНТЕРЕС СЕ БОРЯТ И МРЪТ ЗА ОНЯ ДЕ ДУХА !!!НЕ МИ ДРЕМЕ АМА ХИЧ ЗА ТАКИВА *** !!!

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 40 - Хамас не е терористична, а напротив е анти-терористична организация, бореща се срещу еврейския тероризъм в Палестина, който продължава повече от 100 години.

40

Анонимен

преди 1 месец

На тия от Хамас май ще им дойде акъла , еееее малко късно ама , ......А иначе пълно унищожение на терористичната групировка е добре за света като цяло , всъщност и на всеки агресор

39

блицкриг

преди 1 месец

Колко възпитани са само тези от Хамас, знаех си че нещо благородно има в тях, може би са наследници на династиите на Хохенщауфените, Хабсбургите и Сакскобургготите.

38

Анонимен

преди 1 месец

Евреите събраха от пътни камери/камери за наблюдение/камери на "борците за свобода" които докопаха компилация от 63 мин.видео.Кадрите са ПОТРЕСАВАЩИ,пуснаха ги само на заседания на Кнесета(парламента на Израел) и на представители на граничните с Газа мюсюлмански страни.Доста от хората,които ги гледаха изпаднаха в истерия,някои избягаха от залата(държавни глави!!).Затова си траят и затвориха границите за тея същества!ЩЕ ГИ КАРАТ ДО КРАК ТОЯ ПЪТ!

37

ХАМАС

преди 1 месец

ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА. ВСИЧКО ДРУГО Е НЕПОДХОДЯЩО. УСПЯХ ДА ВИДЯ, ОТ ТЕХНИ КЛИПЧЕТА КАКВО СА ПРАВИЛИ НА 7.10.23.

36

???

преди 1 месец

Странна ми е тази ивица Газа, че и градове в нея. Ивоцата Газа има площ от 365 кв.км. За сравнение град София има площ от 493 кв.км, а област София-град е с площ от 1349 кв.км. Газа има площ, която е 73% от територията на град София и има над 2,3 милиона нселение, два пъти повече от град София. Какви отделни градове има там? Те са едно цяло.

35

Така е ..

преди 1 месец

До VladTepes 31 Какъв е този не капиталистически път на РАЗВИТИЕ ?Само при капитализма има развитие.Нали знаем че капитализма е лошо нещо , но никой не е измислил нещо по добро..

34

Съвет

преди 1 месец

До баба Пена 25 Мани го бе. Той си е такъв. Управия няма.

33

Ти да видиш..

преди 1 месец

А Путин ?

32

Джо

преди 1 месец

Сега и да се предадат, да върнат заложниците, да спрат индоктринацията на децата да мразят евреите още от яслата и ще може да се говори за някакъв мир, даже и за две държави. Израел няма да премахне блокадата докато има реален шанс да напълнят Газа с оръжия от Турция, Иран и от къде ли не. Ако Израел свали оръжията ще ги изколят. Ако Хамас свали оръжията ще има мир и просперитет, а дано и тръбите дето им дават тоя път ги направят на канализация, не на ракети

31

VladTepes

преди 1 месец

Трябва да има единна палестинска държава с некапиталистически път на развитие по заветите на Арафат.

30

Анонимен

преди 1 месец

Зелята няма да се извини господарите не му разрешават!Искат още пушечно месо!

29

Анонимен

преди 1 месец

А Зелята кога ще се извини ?

28

Душко Дешков

преди 1 месец

Няма ли родни друзя да се жертват за каузата? Или за тях не е проблем да я поддържат докато, непознати хора страдат и загиват заради въжделенията на разни диктаторски режими като този на хамасчиите и путерастите.

27

"ИЗВИНИЛИ СЕ&qu

преди 1 месец

....АМА , МЪРТВИТЕ И ЖЕРТВИТЕ. НЕМА ДА СЕ ВЪРНАТ......ЕДНО"ПАРДОН"----НЕ СЪЖИВЯВА НИКОГО....!!!!!ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКО, НЕГОДНИЦИ....НЕМА ЛАБАВО!!!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

добре че са се извинили... сега вече всичко им е простено, могат да продължат

25

баба Пена

преди 1 месец

До пияница мистик Изявяваш се тук като професионален драскач на дрън дрън приказки. Питам аз - ти как разбираш че съм фен на диктаторите? По кое мое писание? Или си спорим ей така колкото да не заспим. В два поста повтаряш едно и също. Нещо си се объркал, ако ти си техен фен аз не съм.

24

баба Пена

преди 1 месец

До пияница мистикЛичи си че ги "разбираш нещата"