29

до 26

преди 1 месец

До Вън от ЕС и НАТО -Ддо като има прости копейки у нас , няма да ни пускат сухопътно в Шенген!

28

добре е поетапно

преди 1 месец

За русофилска България е добре поетапно пускане в Шенген!

27

Анонимен

преди 1 месец

Просто е (почти колкото киро). Австрия пълни самолета с инженери. Там минават пътнически и граничен контрол. Австрийците казват, всичко е ОК с документите бухахаххаха :)))))) Тука нашите остава само да ги изгледат като кацат и се насочат към изхода. Това ви е "ВЪЗДУШНИЯ ШЕНГЕН", дето толкова му се радвате. Спестеното време е между 1,2 и 3.8 мин. Вие истински Шенген в близките 5 г. няма да видите. Ще ви лъжат, щото било свалено правителството, а те просто са подписали НЕЩО с Австрия :))))

26

Кукумяу

преди 1 месец

Точно тия 2 минути (с чакането да ми дойде реда) в които митничаря на летището ми гледа паспорта адски много ми бъркаха в здравето. Благодаря ви евроатлантици.

25

Вън от ЕС и НАТО

преди 1 месец

А трябва ли да ни интересува?!

24

batceco

преди 1 месец

На 90% от българите им е все тая. С или без Шенген, когато нямаш пари си седиш вкъщи. А останалите 10% си пътуват с или без Шенген така или иначе. Съвсем други са мотивите, но го изкарват едва ли не манна небесна е дошла. От доста години пътувам най вече из Европа, но не само и тези 20-30 минути чакане и проверка никога не са ми пречели. Но всичко скрито от нас, което политиците са приели в замяна на този Шенген може много солено да ни излезе.

23

иванова

преди 1 месец

МНОГО ПРИКАЗКИ, НИКАКЪВ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА!

22

Ром с

преди 1 месец

Националният суверинитет го дадохме още като приехме валутният борд (зная за "мантрата" как щяло да се върне времето като през 1996 ,да ,ама Румъния без борд ни стигн и и зпревари и сега й дишаме прахта,да не говоря за Сърбия (БЕЗ БОРД),Полша,Унгария... ,втория етап е влизането в ЕС ..също губене на суверинитет),а Шенген е просто част от влизането ни в ЕС и нищо друго,а сувериинитет нямаме ..икономически ни управляват от Брюксел,Париж и Берлин,а политически от Вашингтон ..за какъв суверинитет..)

21

Анонимен

преди 1 месец

Мизерна държава, изтрябвало й Шенген, селата запустяли, мизерни къщи и недовършени, недоизмазани. Всичко се руши от мафия и корупция по кметства и общини. Градовете мизерни, с кални улици, разбити тротари, смотани физиономии, кварталите циви и разбити, с локви и кал като през 18 век. Мръсотия и мизерия. И за какво ви е да ви питам Шенген? Изтрябвал ви е на всичкото отгоре. Диктаторска държавица, бледо подобие на руски сателит. Обслужваща чужди интереси вече 80 години.

20

маалатъ

преди 1 месец

Шенген = на още по-Ускорено обезлюдяване на Бг!!! Честито!!!

19

Анонимен

преди 1 месец

Шенген е отдаване на контрола върху държавните граници на брюкселските институции. Вече не може само да определяме политиките си по емиграция, погранична охрана, контрол и сигурност и т.н. Продължаваме да отдаваме държавен суверенитет, докато напълно се обезличим като национална държава.

18

Ром с

преди 1 месец

Харевам ми ,че сме вече в Шенген ,па макър и само по въздух ..морският шенген за стоки е добре,но май от никъде из Европа не идват стоки към нас по море.Да се надяваме и че ще ни приемат и 2025 напълно,което ще доведе до намаляване на някои чужди стоки в магазинитте ни ..така де,щом се в ЕС ,то трябва да сме като всички ченки на ЕС. А за мигрантите -беженците ..еми те да не са луди да оставят у нас ..в бедна страна никой не иска да живее..това ще е плацдарам за Запада като ще оставят милиони $

17

Анонимен

преди 1 месец

Хммм.. преди чакахме на летище София по 20 мин., сега след Шенген чакаме 20 мин. Разликата е, че хирурзи и инженери минават без проверка щото май нямат документи. После изнасят лекции на Витошка

16

Мандо

преди 1 месец

НикЪкЩе си чакаме по опашки , на на границата с автомобил , а тези със самолетите ,ще имат 10 мин преднина, пред другите талибани ...голям праз. За корабите какво ? Имаме черно море , корабите минават през Турция , там няма шенген.Кажете къде сме влязли и каква е превилегията на обикновенния българскицървул

15

Анонимен

преди 1 месец

Преди руснаците ни имаха за братя, а европейците за римляни. Сега и едните и другите ни имат за римляни.

14

Анонимен

преди 1 месец

Няма дя спрат да вдигат шум буквално за едно нищо. Нито самолета ще излети по-рано нито багажа ти на летището ще излезе по-бързо

13

Анонимен

преди 1 месец

То е ясно, че ни третират като roведа, ама поне можеше да не се гаврят с нас! Не знам какво удоволствие им доставя?

12

АФГАНИСТАНЦИ МАРОКАН

преди 1 месец

ЦИ И СИРИЙЦИ ОТДАВНА СА В ШЕНГЕН НАС НА ПУСНАЛИ ДА ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ ОГРАДАТА И ГОЛЯМ ПРАЗ

11

Анонимен

преди 1 месец

Бг ще е все позле и по зле И все поскапо и поскъпо.

10

Анонимен

преди 1 месец

"Как ще се промени пътуването..." Нула отговор на този въпрос. Защо? Защото отговорът е "никак". Това е пълна 100%-ова измама. Но пък афганистанците са хубави.