195

Кво

преди 1 месец

или място за криминалистика на катастрофи.

194

АБЕ ЛЪЖЕЦ

преди 1 месец

То и сега си трябва народен съд. КАКВО НАРИЧАШ "НАРОДЕН СЪД" ???? ТО СЕГА В МОМЕНТА ТОЧНО "НАРОДНИЯ СЪД" НЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ

193

ТОЧНО НА МЯСТО

преди 1 месец

И до днес справедливост за пратените в лагерите няма. ГАДНИЯ КОМУНИЗЪМ ОБРА СЕМЕЙСТВОТО МИ. СПРАВЕДЛИВОСТ НЕ СЪМ ВИДЯЛ

192

Rhr

преди 1 месец

То и сега си трябва народен съд... наложително е

191

Анонимен

преди 1 месец

Поредното "арт" нещо си. И с какво нашето "арт" нещо си е по-различно от абсолютно същото в Румъния, Сърбия, Косово, Гърция и т.н. за абсолютно същия времеви период? Топузова е професор по история и директор на програмата за комуникация в Университета на Торонто. Сами се сещате, че ако на канадците им кажеш, че на Коледа ядем трупове - пак ще мине номера. Та те изобщо не ни знаят къде сме на картата. И не е ли извратено да занимаваш хората с кокали? А защо не геноцидът на Холандия в ЮАР? Евро 6!

190

Гошо

преди 1 месец

Да вярна е че сътворителката на статията не е била родена тогава но никой не споменава давените в Дунав без съд и присъда след Септемврийското възстание и отрязаните партизански глави... Слаба памет или липса на доблест. Говори се за затворите по времето на соца, но е имало съд независимо какъв, не че сегашният е по-добър, но по времето на фашизма и такъв не е имало. Н.ели време е да пораснеш.

189

Фкфк

преди 1 месец

Народното недоволство отново е пред нещо такова... да му мислят тарикатите... всяко нещо си има причина и следствие...

188

ффф

преди 1 месец

Сега като няма белене сме цъфнали и завързали... ако продължава така да се развиват нещата пак ще им белене като ми писне на народа от нагли политици,бизнесмени и мутри

187

Джордж Оруел

преди 1 месец

На всички соцносталгици и привърженици на комунизма препоръчвам следното: другари, прочетете ,,Един ден на Иван Денисович", ,,Архипелаг ГУЛАГ", ,,Колимски разкази", а също така ,,Бесове" и ,,Кучешко сърце". Добре ще ви дойдат и ,,Задочните репортажи" на Г. Марков, но вие едва ли ще ги разберете, защото сте предубедени. Ако и това не помогне, идете в Северна Корея. Там ще сте като у дома си. Няма да се мъчите в гнилата демокрация, която все се разпада...

186

Джордж Оруел

преди 1 месец

Чърчил и Рузвелт се съюзиха със сатаната, за да победят дявола. И така легитимираха болшевишкия престъпен режим в СССР. Не само това, но и предадоха половин Европа в ръцете на комунистическите убийци, за да си правят безумните експерименти. От друга страна, ВСВ сложи началото на края на комунизма. Съветските варвари не стигнаха до Атлантическия океан. Военната машина на Сталин беше разбита. СССР загуби всякакъв престиж сред левичарите.

185

Джордж Оруел

преди 1 месец

Другари, не лъжете младите хора! Фашизъм, националсоциализъм, комунизъм -- всичките са колективистки тоталитарни проекти за социално инженерство отгоре, с репресивните институции на държавата. От всичките най-жесток и най-перфиден е комунизмът, защото спекулира с морала и нравствеността. Противопоставянето е демокрация -- тоталитаризъм, а не комунизъм -- фашизъм.

184

пияница мистик

преди 1 месец

До Спомени === За теб може сега България да има вид на пустиня, ама за мен има вид, че всеки магазин е Кореком :))) Сега, отделен въпрос е, че ти си *** и нямаш пари да си купиш каквото искаш и като гладен Гаврош само зяпаш витрините и завиждаш на успелите :))))))))))

183

Анонимен

преди 1 месец

Преди няколко дена бях шокиран как един младеж ми разправяше, че западната музика и култура е била забранена. Аз от къде ли съм си купувал плочи на Бийтълс и касетки с Пърпъл, сигурно съм сънувал нещо? А световната литература да не сме я чели от свободна Европа? Всички западни автори бяха преведени на български и то много по-добре отколкото сега.

182

Анонимен

преди 1 месец

Аз не разбрах, какво имат против Белене и Ловеч? Народните изедници, които са убивали партизани не трябва да се галят с перце или криминалните престъпници. Изобщо има ли държава без затвори? Все едно сега да жалим Брейвик. Разберете, че това е пропаганда, почти всички там са били криминални престъпници и фашисти, участвали в убийства или съучастници. Щом е било толкова лошо, как бяхме 9млн, а сега сме 5-6 млн само за 30г? Явно демокрацията е много по-смъртоносна от всеки социализъм.

181

Пропаганда

преди 1 месец

Последен напън вече е настал.

180

До 199 ИЗРОДИ ЧЕРВЕН

преди 1 месец

После се поинтересувай защо Хитлер става толкова популярен - какво е дереджето на етническите германци в собствената им родина след Първата световна война. Не, че крайностите са нещо добро, но и белият човек в Южните щати след Гражданската война в САЩ, както и германецът в Германия след ПСВ е имало срещу какво да се бранят, за да оцелеят. Всяко нещо има причина, друг е въпросът как може да мутира впоследствие.

179

Анонимен

преди 1 месец

До И*ЗР*ОДИ ЧЕРВЕНИ - Ти първо се поинтересувай защо е възникнал Ку Клукс кланът, после давай оценки.

178

КаскетЯ

преди 1 месец

До Спомени .. България остана пустиня заради "мъдрото" управление на каскетите ве др0гарЮ! При демокрацията на същите каскети децата я довършват! Панимал!

177

Спомени

преди 1 месец

При комунизма България изпращаше космонавти и изграждаше атомни централи. При демокрацията всичко се разруши, България остана една пустиня, която внася дори чесън от Китайската Народна Република.

176

Спомени

преди 1 месец

При комунизма бензин - 20 ст., 1 квт/час - 2 Ст., на море 2 седмици - 50 лв., образование и медицина - безплатно и т.н. Затова НРБ бе 9 000 000, а днес демократична РБ няма и 6 000 000. Но има банани и гъспапир бол.