17

Анонимен

преди 1 месец

Каква отговорност носеше до сега

16

Анонимен

преди 1 месец

Главчев като главен ревизор знае как да работи според законите. А този дето хабер си няма може и да сгреши. Но Главчев ще постъпва по най-правилния ( законен) начин. Няма основание за притеснение. Проблемът е, че ПП ДБ не са проумели всички клопки при промяната в Конституцията. Липсват им знания.

15

Алекс

преди 1 месец

Шарлатаните са най-големите бездарници в историята на България.Така промениха Конституцията,че служебното правителство ще е на ГЕРБ.Не е лесно да си Про100.И кристалите не помагат.

14

Анонимен

преди 1 месец

"Можачите" от ППДБ, вместо да извадят очи, изписаха вежди. Ами, всичката им работа такава.

13

Електра

преди 1 месец

Гледам и не вярвам на очите си, откакто Борисов ритна сглобката, родните ТВита уж надпартийни и национални от сутрин до вечер канят само политкомисариата на ПП тата и ДБ етата Демек на шарлатанията, от време на време някой Импексов цоцаалист, някой чалгар или сачма от *** за миризма. По БТВ Череп ТВ дамите с Цънцарката начело обслужват устно шарлатаните, Нова Прокопива ТВ също. По БНТ Кушлука лично им свири. Питам се кво става бе СЕМ чий е, на олигарсите ли или на червената мафия...

12

Христо Христов

преди 1 месец

До 9 "Или за подкрепата си за Путин?" - за което БРАВО на Радев! ЕС трябва да бъде ритан по муцуната при ВСЯКА възможност!

11

Христо Христов

преди 1 месец

До 9 "... за неизгодния и противоречащ на правилата с ЕС договор с Боташ" - дай доказателства за твърденията си или пак опорки?

10

Христо Христов

преди 1 месец

До 9 " А Янаки Стоил не е ли ярък пример за партийно кадруване в КС?" - 4 от конституционните съдии се избират от НС. Там безпартийни ли са? Аман от неграмотни про'с'таци!

9

Питанката

преди 1 месец

Интересно досега Радев каква отговорност понесе за неизгодния и противоречащ на правилата с ЕС договор с Боташ? Или за продължаващия чадър над Мафията и трафика на кокаин? Или за подкрепата си за Путин? Или за противоконституционните си изказвания? А Янаки Стоил не е ли ярък пример за партийно кадруване в КС?

8

VladTepes

преди 1 месец

Промените практически изравниха президента с бившия председател на Президиума на Народното събрание от тоталитарния режим.

7

Христо Христов

преди 1 месец

До 5 "Е конституционният съдия Я.Стоилов къде беше,когато се правиха гласуваха промените!???" - и КАКВО да НАПРАВИ? 85% гласувахте преди година за промени в Конституцията. Какво ревеш?!

6

И ПРАВИЛНО..

преди 1 месец

ТО НЕ МУ Е И РАБОТА ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ПРЕДСТАВИТЕЛНА ВЛАСТ, А НЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНА...... АКО ИСКА ДА УПРАВЛЯВА - ДА ПРАВИ ПАРТИЯ И ДА СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИ, А НЕ ПОД МАСАТА И ДА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ... 4 ГОДИНИ Е ТАКА....

5

Анонимен

преди 1 месец

Е конституционният съдия Я.Стоилов къде беше,когато се правиха гласуваха промените!???

4

Никола Стефанов

преди 1 месец

Нда, благодарение на тези промени Генерал Радев вече е абсолютно независим по отношение на служебните правителства просто защото от него вече нищо не зависи. След като от него не зависи нищо откъде-накъде ще поема отговорност. Отговорност се поема само ако имаш съответните правомощия.

3

Христо Христов

преди 1 месец

Промените в Конституцията са евроатлантически и подкрепени от над 2 милиона про'с'така!

2

Анонимен

преди 1 месец

Без коментар.

1

Наблюдател

преди 1 месец

Време е да се кажат истините за нескопосаните промени в конституцията и тези, които настояваха за тях! Народа след какво става и ще ви даде оценка на изборите.