165

Да,България

преди 1 месец

Ако човек чете "независимата" бг преса, МУ СТАВА ЯСНО ЕДНО: 1. След 1989г. са управлявали само ПП и Да,България. За своето управление те са нанесли толкова вреди, че дори 15г. царуване на Борисов не може да се спави с вредите. 2. Няма депутат от тези партии ПП и Да, България, който да не е сексуален маниак, да има четири пет двореца в чужбина, да е свързана с бг, неаполитанската , турската и албанската мафия. 3. Помията ,хвърлена само срещу партиите на промяната---ще гласувам само за тях.

164

Отговор!

преди 1 месец

Моля ви, журналисти! Спрете да ни занимавате с тези нещастни политици! Не искаме да знаем нищо за тях!Само крадене и нечистоплътност! Парламента е един медиен затвор за крадци и измамници! Просто трябва някой да врътне ключа отвън и да се си останат там да си играят игричките! Вече никой не ви вярва! Просто Запада иска да няма стабилност у нас, за да ни затрият като нация без история и да останем само безсилна територия... А полититиците им пригласят на пъкленият план!!!

163

тоти

преди 1 месец

Горкия,толкова е жалак,малак и елементарен селянин от Асковско!!

162

Анонимен

преди 1 месец

Хасковски зъл пес,влез в кучкарника веднъж за винаги.

161

Анонимен

преди 1 месец

какво плeщи тоя за раждаемост, за цялото ви управление не можахте достатъчно детски градини да построите

160

Анонимен

преди 1 месец

Защо давате на психически недобре хора да се изявяват , вие сами се подигравате със себе си !

159

Анонимен

преди 1 месец

Деляне, с Кирчо пърдяхте в едно гърне.

158

Анонимен

преди 1 месец

Морски, с тиквопоклониците пърдяхте в едно гърне.

157

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

***,ПО-***,НАЙ-***,ГЕРБЕР,Д.ДОБРЕВ.ОСВЕН ТОВА ЗЛОБАР.ЩО ЗА ПОЛИТИК,КОЙТО НАМЕСВА ЛИЧНАТА СИ ЗЛОБА???

156

Mopcku_

преди 1 месец

Чета коментарите и се чудя възможно ли е наистина да има толкова тukвопоклоници ?!? Няма разбира се. ГР0Б са отганизирана престъпна група, която включва хиляди *** в интернет, купувачи на гласове, корупционери и т.н. и т.н.

155

Анонимен

преди 1 месец

Нерде Делян Добрев *** Асково,нерде Дебелян Пеевски *** Софето...една стока.

154

Така ще е

преди 1 месец

До as:"Mного е интересен факта, че плоддовитоста през 1900 е 5,5 % а сега е 1,5!"===>>> Отглежданите с хормони животни, ГМО растенията и храните добивани от едните и другите, до това водят.Плюс пластмасовите опаковки, които отделят вещества подобни по структура и действие на естрогените т.е. женските полови хормони.

153

Анонимен

преди 1 месец

На кака Лена и раздрусаха Дрена и цъфна 23-та.

152

да припомним

преди 1 месец

Асен Василев и Делян Добрев са били съученици в Хасково. И по думите на Делян... Делян е преписвал по математика от Асен.

151

поредните

преди 1 месец

партенки на Делян пелето които вече бяха дори официално опровергани. Надеждата муе е в лели Герб и сайтове като този да му лансират измислиците.

150

Бейбифейс Делян

преди 1 месец

заедно със своя адаш не трябваше ли да са в затвора?

149

байчовец

преди 1 месец

Киро излъга всички *** в Бг да гласуват за него .Завъртя главите и на старците . И с малко ала бала с флашките и цъфна заедно с нищожествата от ДБ . На следващите избори ще гледат да се коалират с Възраждане за да седнат отново срещу баницата .

148

as

преди 1 месец

Mного е интересен факта, че плоддовитоста през 1900 е 5,5 % а сега е 1,5!

147

as

преди 1 месец

Тук герберас.ките *** яко напъват! Като Матртросов защитават делянчо, който направи от Хасково бардак пълен със сводници, *** и дилъри на дрога! Да ми казва делянчо "жадни за власт" и "разсъдък" е нелепо. И като е толкова отворен, нека да каже точно къде е намерил коефициентите. И едно да знаеш делянчо, свърши се вече с безоблачното, безгрижно управление начело с полуграмотната т.ква!!!

146

Емо

преди 1 месец

Наглост и безочие.