294

Същият

преди 2 месеца

Г-н Ганев не заблуждавайте българина.Да има една немалка част,която като прочете пасквилите Ви ,всичко е точно.На Вас ли да обяснявам нагаждането на статистиката.Аи Вие *** ще докарате вода от Мисисипиnи,но уви не Ви ВЯРВАТ ХОРАТА.Пък и защо след като си видят хала.Така,че това е тинтири минути

293

Анонимен

преди 2 месеца

България не е малка нито нищожна ! Нашите управници са драбнави, крадливи, алчни и нищожни. Имат толкова други преуспели по малки от нас Държави но с добри оправници и с хора които си обичат държавата. А ние се жалваме но това което виждам че сме адски злобни егоистични и само се оплакваме без да правим нищо и докато е така да ви кажа все ще е НИЩО. Това ще получаваме защото сме разединени забравихте маи на герба ни какво пише. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА.

292

Анонимен

преди 2 месеца

АКО ИЗГОНИТЕ ЕКСПРЕСНО ОЩЕ ЕДИН МИЛИОН В ЧУЖБИНА, МОЖЕТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ 76% И СТАВАТЕ ШАМПИОНИ!!!...

291

Анонимен

преди 2 месеца

Бизнесът спира развитието ни, гони чуждестранните инвестиции, поддържа бедност за евтин труд и не плаща данъци.

290

Само питам...

преди 2 месеца

И кога по-точно се планира да станем "Швейцария на Блканите "? Не че нещо, ама за един клошар питам...

289

Анонимен

преди 2 месеца

Кокорчо дали днес пак си хапна подбрани екзотични меса комбинирани с екслкузивно шампанско, е то е за сметка на наивните програмисти като мен които 20 години внасяме максимални осигуровки и си купихме апартаментите на себестойност.

288

Анонимен

преди 2 месеца

Без съдебна реформа,това няма да стане.

287

Зозо

преди 2 месеца

Копейки, а вашата Блатная колко % под средното за ЕС е? Кажете, да се посмеем тука :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Май някъде към 90%, а? :))))))))))))))))))))))))))

286

Hulk Hogan

преди 2 месеца

България била на стигнала Гърция това пишат в статията. Много е далеч Гърция от нас и няма скоро да ги настигнем питайте Българите които живеят там!

285

Анонимен

преди 2 месеца

Да, да, България ще разцъфти кат казанлъшща роза. И ще превземе света, ще задмине САЩ и Китай....вие само изчакайте

284

Hulk Hogan

преди 2 месеца

Мафията е превзела държавата отдавна изобщо не си правете илюзий че тази държава има някакво бъдеще. Това е горивата истина!!! Голям напредък ако сме на пред подледно место. Голямо постижение наистина!!!

283

Анонимен

преди 2 месеца

Иначе изрожденците сте прави, ако сме с Русия ще сме по богати и от тях

282

Анонимен

преди 2 месеца

282 пич ако можеше да смяташ или опиташе да си размърдаш мозъка щеше да видиш че 36 под средното е точно 64 които се споменават в статията

281

Анонимен

преди 2 месеца

284 а кой ве калмук, вместо в ЕС във варшавския договор ли да сме, аман от промити мозъци

280

Обективен

преди 2 месеца

Ако след изборите (не дай си боже) ПП-ДБ и ГЕРБ отново ни "управляват" и измислени личности като Кокорчо ни е финансов министър , ще изпреварим и Бурунди в отрицателната класация.

279

ГАСТРОХИРУРГ

преди 2 месеца

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ ОТ БУДОВАТА Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ). ГЛАСУВАЙТЕ С ДРУГАТА РЕЦЕПТА!!!...ИНАЧЕ ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ И ЩЕ СЕ ПОСИРАТЕ,ДОКАТО ВИ БЛОКИРАТ ВСИЧКИ СФИНКТЕРИ...

278

Анонимен

преди 2 месеца

Пак някой възторжен лъжец от ППДБ е изръсил хуморески в Деня на лъжата. Както и Божанков, който днес също написал подобни глупости в сайта си. Буквално преди дни Евростат ни каза, че отново сме на последното място в ЕС, и сме на 36% ПОД средните доходи за ЕС.

277

vs

преди 2 месеца

64% от Румъния обаче!

276

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

До Хаха, живееш в много грозен вътрешен свят! Благодарен съм, че не живея в твоя. Моята България е добре. Справедлива и просперираща :)

275

Хаха

преди 2 месеца

Българската майка ражда в пълна мизерия, гнусни болници, дори си плаща за всички консумативи.Избор на екип?! *** пътища- опасни за живота.Некадърници във всяко ниво на политическата и духовната власт.За образователните програми не е нужно дори да се пише....Безпътица отвсякъде!