90

Володя

преди 1 месец

Никакъв гювеч! Напред, до пълна победа и денацификация!

89

Анонимен

преди 1 месец

Русия е без боеприпаси, санкциите ги смазаха, Путин умря от рак 68 пъти, хаймарсите мачкат Русия....... Ко стана уа?!?

88

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и ЕС няма да разрешат Кличко да бъде "президент". Не може да е ефективен колониален управител, тъй като твърде лесно променя настроението си, защото е много нервен. За този пост се изисква търпелив и изпълнителен човек.

87

Анонимен

преди 1 месец

Грабвай пушката Кличко! Не се зъби от дивана!!

86

Анонимен

преди 1 месец

Дано не го замразят докато не капитулират с увесен нос!!!

85

Коча

преди 1 месец

Всички сме грешни Кличк. Особено жена ти дет си хвана друг мъж.

84

Хахаха

преди 1 месец

Жена му го остави защото заради дрогата не му става *** на Кличко

83

Леле

преди 1 месец

От тила е лесно да се зъбиш нали така Кличко?

82

Да, чичко Кличко

преди 1 месец

Ти няма да отстъпиш никакви територии на Русия. Тя сама ще си вземе необходимото. Не я мисли.

81

Гошко

преди 1 месец

Кличко що те остави ***?

80

Анонимен

преди 1 месец

За русофила това не е война.Русофила счита за война ако е подпален целия Свят и гори. .Милиони жертви и разрушения.За русофила война е нещо , от Втората Световна война на горе.А това е само временно учение на онова което според него трябва да предстои.Така са го учили неговите царе.Регулярно да се изтребват и жертва в името на една военна игра на временния им император.

79

ПорЦелан

преди 1 месец

"Замразяване конфликта. Демек, Зеленски седи със скръстени ръце, а Путин си вилнее из Украйна безнаказано. Копейките мислят другите прОzzти като себе си. Егати разрешението." Никой не мисли такива неща. В никакъв случай. Просто Зеленият Смъркач седи с ръце върху палците на краката разтворил бузи.

78

Анонимен

преди 1 месец

За руските,, историци", Русия е притежавала от пам ти века половината Земно кълбо.А руснаците са били по многоброен народ дори и от траките.Тска например Русия е граничела с Асирия.А руснаци са живели и по българските земи .

77

Анонимен

преди 1 месец

Този е путинист.Всеки,който настоява да се продължи войната е наясно,че руснаците всичко ще превземат.На него му е лесно...децата са му в САЩ и купонясват докато други ги пращат насила на фронта.

76

Точно така

преди 1 месец

За вас е важно да не нападнат Киев жалки страхливци! Разменихте живота на невини украйнски граждани срещу три палета долари! Истински фашисти Господ няма да ви забрави!!!

75

Инж+

преди 1 месец

Каквито и да било преговори с РФ са напълно излишни. Това е шайка от лъжци, крадци и терористи. Нарушиха всички договори след ВСВ, а ние какво очакваме?

74

Така е!

преди 1 месец

Разбира се че замразяването на конфликта е небеправилна гледна точка. Русия ТРЯБВА да изчисти всички бандеровци (включително и тези от управляващата шайка). Цялата територия на Окрайна трябва да се върне обратно в границите на Русия. Само така ще има стабилен и балансиран мир,а либерастките джендърляци ще се научат каде им е мястото. Никой освен краварите няма интерес от Украйна в НАТО и ЕС. Това означава постоянен генератор на напрежение и заплаха от нова война.

73

Анонимен

преди 1 месец

Така е, правилната гледна точка е руснаците да вземат историческите си вземи. Т.е. всичко до Днепър + Николаевска и Одеска област. Все пак трябва да има някаква историческа справедливост и да се върнат в Русия подарените от Ленин и другите комунисти земи на Украйна!

72

Анонимен

преди 1 месец

Иска му се президентския пост. Но няма да стане....

71

Анонимен

преди 1 месец

Ние не искаме ТСВ заради вас да умираме. Налягайте си парцалите горделивци.