31

Анонимен

преди 1 месец

Като си отиде ще изберат традиционист, който ще му отмени всички решения.

30

Анонимен

преди 1 месец

Не иска да изпращат ракети Пейтриът!

29

Църкви други глупост

преди 1 месец

До Ийст Ортодокс Кои сте вий? Щото на мене не ми дреме ни за папата, ни за вселенския патриарх, ни за българския.

28

Анонимен

преди 1 месец

Когато си мисирка, пишеш каквото ти спуснат. Това е "$вобода на $ловото".

27

Ийст Ортодокс

преди 1 месец

Ние сме от източно православната църква. Дреме ни за папешата.

26

В България

преди 1 месец

Да не би вече католическата църква да е официалната?

25

Бай Иван

преди 1 месец

Само да подметна на оня на който баба му обяснявала как се кръсти дявола.Момче дявола не се кръсти никак той не е християнин или мюсюлманин даже не е будист, или евреин,не се заблуждавай ,баба ти може да ти даде съвет как да си наготвиш боб но не ми се вярва да е в час какво и как прави дявола.

24

До Фин

преди 1 месец

Вероятно съм ходил в повече манастири от колкото ти самият. Вчера бях във Свети Кирик, много добро място в което може да усетиш духовното. Но защо Българската православна църква, не предприема никакви мерки срещу примера които дадох ? Това е подигравка и омерзение със религията и институцията която 500 години е съхранила народа във Османско време !

23

Фин

преди 1 месец

До Въпреки.. Ами отиди в истински манастир - в България има много такива! Защо си отишъл на това купонжийско място? Те там отдавна са известни и с други неща, които не са за пред хора. Няма да го направиш, нали - скучно е!? Друго си да плюскаш боб и кебапчета и да гледаш разголените мацки там. Видя ли поне мъжкия паун?

22

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

21

АЛБЕРТ АЙНЩАЙН

преди 1 месец

Според Англо-САЩ САТ ТВ самият Алберт Айнщайн твърдял:"НЕ САМО ГЕРМАНЦИТЕ А АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА БЯЛА РАСА СА РАСИСТИ" та се сещам и за друго признание от биографията на Алберт Айнщайн:"Винаги съм ВЯРВАЛ в БОГ но в моят си Бог на НАУЧНОСТА"........БЯЛА РАСА е Исус Христос като Йехова и ПРОРОКА МОХАМЕД

20

Щирлиц

преди 1 месец

.!.

19

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Сатанизма е безплатно!

18

Анонимен

преди 1 месец

"Не знаете ли, че сте храм на Бога и че Божият Дух живее във вас?" Коринтяни 3:16 Всеки вярващ в Христа е храм/църква сам по себе си.

17

Анонимен

преди 1 месец

Вечерта, когато го избират за папа, Куполът на Св. Петър е ударен 2 пъти от мълния. Има го на запис. В дена, преди да се обяви за "благославяне на еднополовите връзки", точно на рождения ден на Папа Францис, мъния удра статуя в Буенос Айдес - статуята е пред атолическа църква и изобразява Св. Петър, който е първият началник на църквата. Мъкниятя стапя ореола, който изобразява, че е свят, стапя дярната му ръка, както и ключът, който държи - ключът за Царството Небесно.

16

Въпреки

преди 1 месец

Не знам за папата. Но си е друго да отидеш в Дряновския манастир да платиш 3 лв. за свещ, да седнеш в ресторанта който е ВЪТРЕ В ДВОРА на манастира и да ядеш боб за 10 лв. На излизане може да огледаш двата чисто нови джипа Лексус на поповете паркирани отсреща. Аааа забравих ако не си с кола може да си поръчал и всякакъв вид алкохол, ей така за вярата... В католическа църква с България, това няма как да се случи! Нито в джамия !

15

Враца баце

преди 1 месец

Ако некой ми каже, че е прочел тоя пасквил от край до край, ама честно, ще го черпим една рикия!

14

Анонимен

преди 1 месец

Цялата работа е че католическата църква се финансира от САЩ. А "даренията" от златния телец на католиците на САЩ минаващи през цедката на министерството на финансите на САЩ се плащат с доста лихви, така че папата е послушник на САЩ. Изобщо, който мери в долари няма друга мярка.

13

Мефистофел

преди 1 месец

Папи е моят най-верен слуга!

12

Тая папа

преди 1 месец

Не католик, а катогъз!