275

Факт

преди 1 месец

В Украйна се затвърди диктатурата. За разлика от държава 404 в Русия, която е във война с НАТО се проведоха избори.

274

Анонимен

преди 1 месец

Още през 2014 не само фалираха, а и си я разрушиха, позволявайки да ликвидират жени деца и цивилни мъже в Донецк и Луганск, бомбандирайки милионен укриански народ вътре в границите на Украина, и то чрез украионска армия, авияция и артилерия, като в същото време разсели из Европа близо 10 милиона укеристистки бандеровци който да пропагират Украина на Запад и нахалитетно и най лакомо да ограбват НАТОвските бюджети, причинявайки им 3D криза и инфлация заселвайки в ЕУ североафро бежанци

273

Анонимен

преди 1 месец

ей военкоматниците, я го арестувяйте тоя никойчо и го пратете на фронта да сеосираНормално

272

Бай Дрън

преди 1 месец

"Резултатът, каза той, е, че собствените му деца и тези на приятелите му растат, говорейки италиански или чешки, защото войната ги е прогонила в чужбина, за да търсят безопасност." - Нашите деца и без гореща война не знаят български. Това е всеобщ проблем, който очакваше Украйна, дори да нямаше война, а е приета само в ЕС. Украйна има преди ството, че растат деца, настроени националистически, за разлика от България с деца нихилисти, израсли някъде там!

271

Зеленски печели

преди 1 месец

Изборите за най-противното същество на планетата, което унищожи поверената му държава и населението й в името на чужди колониални интереси.

270

Официално

преди 1 месец

От днес Владо Зеленски не е легитимен президент, а диктатор, който е отменил изборите, за да си запази властта.

269

Анонимен

преди 1 месец

Бе тука сос-робите много често употребяват думата ДЕМОКРАЦИЯ! ЗАПОМНЕТЕ ПРАЗНИ КАРТУНКИ НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ УПРАВЛЯВА НАРОДА!!! ТОВА Е ДУМА С КОЯТО ВИ БАЛАМОСВАТ!

268

Анонимен

преди 1 месец

Абе чудя се що охраната му на зеленото е от британци?

267

Анонимен

преди 1 месец

268, на 21 май встъпва в длъжност новият президент. Трябваше, де. Господарите му вече му търсят заместник.

266

Ахаха

преди 1 месец

Значи футболно първенство провеждат, ама избори - не?! Зелю знае, че няма никога да спечели, въпреки терора. От 20 май е Никой!

265

Легитимно

преди 1 месец

До Анонимен Още няколко чяса Зелю е легитимен президент и след 24.00 руснаците могат легитимно да го изпарят.Путин беше обещал на Макароня за украинския президен но не и за обикновен клоун.

264

Анонимен

преди 1 месец

Киев срещу Москва, щото там всички са руснаци.

263

Анонимен

преди 1 месец

От днес зельо е нелигитимен!

262

Анонимен

преди 1 месец

Зеленото Диктаторче не пуска властта!!!

261

Анонимен

преди 1 месец

Вече руснаците,ако не Ги изпреварят Украинците,могат да Гръмнат това " лице", като Обикновен Вече Украински гражданин!!! От днес това " лице", Няма Никакви Законови Правомощия!!!-:)

260

Анонимен

преди 1 месец

Да си гледат конституцията, щото Зельо вече е никой и да не се слага къде не му е работата, май шефа на парламента трябва да води страната ама не съм я чел де, във всеки случай НЕ е Зельо.

259

Мечо

преди 1 месец

Защо са им избори, след като скоро няма да има такава държава!? Майтапа настрана, но зелето надуши, че има конкурент, който сигурно ще спечели изборите и затова го запрати на Острова посланик и за всеки случай и за по-сигурно отмени изборите! И това ако е демокрация, здраве му кажи!

258

Нормално

преди 1 месец

Колко удобно. В тази война няма нито един убит политик. Властта е открадната от суверена пратен да мре за чужди интереси.

257

Анонимен

преди 1 месец

Аз , като страничен наблюдател виждам , че никой украинец няма да гласува за про руска партия .След като ежедневно вижда бомбандировки и разрушения от руската армия.Поне да забравят за следващите 100 години някой да гласува за тях.

256

Анонимен

преди 1 месец

Честит професионакен празник на Зеления клоун и поздрави за изборната победа - Зеления води печели с цели 0.000% при 0.000% изборна активност!