36

Анонимен

преди 1 месец

Географията на изборите казва много. Кой е ходил в Анадола, той знае как се експлоатират бедните и неуки хорица. ДПС прави съвсем същото. Фанатизират хората за да печелят власт и пари. А и Хасан и Иван са прецакани еднакво.

35

Анонимен

преди 1 месец

Болигокура Реджеп вече е пенсионер и има чували с крадени пачки като Тиквата :)))

34

JWST

преди 1 месец

Минаха 100 години. Нов Мустафа Кемал трябва, динджиите плъзнаха навсякъде и си вярват.

33

Анонимен

преди 1 месец

Опозицията не винаги е хубаво нещо, тук се надявахме на ПП-тата, а какво стана?

32

Анонимен

преди 1 месец

Предсрочни избори наближават май май..

31

Анонимен

преди 1 месец

машалла - нов султан !

30

Анонимен

преди 1 месец

Чак пък голяма загуба, за сега неговата партия губи с 1 % на национална база, и печели повечето областни и общински градове, както винаги губи около морето и границата с България и Гърция, Иран и Ирак.

29

Абе и там

преди 1 месец

85% са ***... като навсякъде, ама дано пък имат късмет комшиите да си изберат по-свестни.

28

Анонимен

преди 1 месец

ЕНП - ами готови са да се земат с ЕС, а и те да станат зеленки, та да им дойде акъла.:))

27

Анонимен

преди 1 месец

А дано!

26

Анонимен

преди 1 месец

Тази вечер Ердоган ще направи изявление. Да видим дали ще изпълни намека си че ще се оттегли ако загуби тези избори. Той беше казал,че това са последните избори за него.

25

Анонимен

преди 1 месец

Рнп всъщност е партията на Ататюрк. Защо не написахте това, прозападно и светски ориентирана. Може и да има по-зле от Ердоган, но има и по-добри. Това с кюрдите от години се знае, че няма как да се реши без някакъв подобен на украинския сценарий..за съжаление. Отлага се от десетилетия, но те постоянно се присещат и натискат

24

Тези избри

преди 1 месец

Са като генерална репетия за избор на президент!Принцип!

23

21 и 22

преди 1 месец

До БългаринСам си пишеш, сам се хвалиш!Сътворил си пълни глупости!

22

Hayirlisi

преди 1 месец

Дане забравяме, че това са местни избори и кандидатите са важни. В големите градове, младите искат някой по-харизматичен, по-отворен. Ердоан е добър оратор, но в партията му се обгради само с послушковци и йобази. Мурат Курум, може да е бил добър министър, но няма харизма, не може да говори. Ердо го придружаваше на всички митинги като малко дете. Грешката е и на Ердоан, изчисти много стойностни хора, защото е егоцентрик. Може и нарочно да го направи. Сега ще вика: Зле ще сте, гласувахте за този!

21

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 21 Безкрайно точно казано! :)))

20

Анонимен

преди 1 месец

"Ъъъъъ ... Ердоган не беше ли диктатор? " Да, но не чак като путинака дето видно и откровено да избива буквално опозицията. Едно е да си диктатор в държава която голяма част от населението ти живее и работи в западна Европа, друго е да си смотан колхозник и бивш крепостен селянин.

19

Анонимен

преди 1 месец

В Анкара разликата достигна 24 % (двадесет и четири!) в полза на кандидата на РНП!

18

Анонимен

преди 1 месец

Кюрдите в Истанбул подкрепиха Републиканската партия на Ататюрк и техния Истанбулски кандидат е на последните места. В кюрдските градове на югоизток кюрдите си спечелиха техните общини. Ердоган е обявил че ще направи изявление тази вечер. Голяма загуба. В Истанбул разликата в полза на Опозицията е 14% . В Анкара е над 20% разликата в полза на опозицията. Националистическата Партия на Победата която е с анти-имигрантска реторика също се появи на хоризонта. Обещават да изгонят всички мигранти.

17

Анонимен

преди 1 месец

Бюджетът на гръка Екрем Папазакис за пропаганда е 8 пъти по-голям от бюджета за престрояването на Истанбул. Той е един от най-големите политици на нашето време в Турция, защото без да направи нищо създаде имажа че направил много нещо, но хората гласуват за него. Измир от десетилетия е под управлението на РНП, инфраструктурата на града се разпада, заливът вони на лайййнняя, но народът гласува за кемалистите.