46

До 29

преди 1 месец

В България има доста повече от 268 локации. Справка https://vsichkotok.bg/

45

Юлка

преди 1 месец

Българина е пестелив,хитър и по своему глупав. Видял е новите битови цени на електриката,от 1.7, ама тази година,новите цени,ама за Европа,на китайчетата,новите заплати на славната ни администрация и правилно е решил::колите тръгнаха,както виното и ракията,ама на старо,от тази година!

44

Шопендар

преди 1 месец

Не пишете глупости,теслата вдига за 3-4 секунди 100 км,и никой не кара тесла500коня с 80км/ч.

43

Анонимен

преди 1 месец

Изчакайте, де! Немските ще дойдат у нас след някоя и друга година.

42

555

преди 1 месец

Собственик на ел автомобил , гарантиран спонсор на зелената сбирщина .Нима българина получава немска заплата ?

41

не съгласен

преди 1 месец

излез на магистралата всеки втори к-н каращ с 80 е с електрическа

40

Sata NATO

преди 1 месец

У нас трябва преди всичко да се спре презастрояването на София. Цялата провинция се домъкна, всяко свободно кьошенце се застроява, а София е много различна от всички останали столици. София е котловина и в тая котловина ще се изтровим. Всички останали столици в Европа са в равнина или на някакви плата или на широка река или на брега на морето и имат сериозна въздушна циркулация.

39

Дддд

преди 1 месец

Нещо за заплатите колко пъти са по-малки от Германия Няма ли да пишете или обичате да се подигравате на българския народ?

38

Клаус Шваб

преди 1 месец

Няма да имате нищо и ще бъдете щастливи... че сме ви оставили живи! Коли, истинска храна и къщи ще са само за нас богатите!

37

Анонимен

преди 1 месец

Съотношението цена/качество не е много окей. Не бих си купил електричка. Ако искам да пътувам 8 часа до морето, ще се кача на влак....

36

Анонимен

преди 1 месец

Хората пари нямат.Бедни са.Ако имаха пари щяха да си купят електрически.Кой не иска...разбира се,че всеки ще иска нова хубава кола,а с тази статия направо се подигравате с хората.

35

Англосакс

преди 1 месец

В България трябва да нацвъкате зарядни на всеки ъгъл. Щото така казаха по фейсбука. И после ще ви гледаме сеира.

34

ПоздравиОтКлаус Шваб

преди 1 месец

Ке Ядете Бургера от Чървей, нема да Притежавате Нищо и Ке Ще Щастливи, че и това сме Ви дали!

33

гурбангули

преди 1 месец

Грета Тунберг що пътува със самолет? Джеф Безов защо пътуваше със самолет, за да обяснява как обикновения човек замърсявал въздуха?

32

българин

преди 1 месец

Вижте плътността на селищата в БГ, и тяхната обеспеченост с ел. На теория, напълно, на практика, почти във всички села има прекъсвания, особено през лятото.Ел. мрежата е от преди 30-40г., на съответната мощност. Селищни трансформатори не са подменяни. При 2 коли в режим 5ч, другите трябва да изключат. Изходът е само зареждане в областните градове, и тук-таме още. А какво става по селата през зимата? Например Ловеч-Троян, по 3-4-5 дни без ел. Или при силен вятър?

31

Анонимен

преди 1 месец

Само да кажа - най бедната европейска държава, с най-бързо изчезващия народ в света. Всичко друго е ала бала.

30

Шопендар

преди 1 месец

В германия има зарядни станции почти на всяка бензиностанция,между блоковете,има по наколко,и по маломощни ,и супер бързи и мощни,зареждат за 10минути,или за 5-6часа.,и все повече ел коли, а тесла с 400-500 -1000коня е мечта кола

29

Статистика

преди 1 месец

Германия - 57 836 зарядни станции за ел. автомобили. България 268 зарядни станции за е. автомобили. В България има повече ел.автомпобили пропорционално на броя на зарядните станции спрямо Германия.

28

Аха

преди 1 месец

е и трябва да има колкото Германия или повече ли

27

Наня

преди 1 месец

На бедните шваби на 31.12. ,лани ,им спряха бонуса от няколко хиляди еврака.Сега ще се забавят малко, то и новия бонус се очертава китайската електричка!