135

Анонимен

преди 1 месец

134 Това е така, защото ненормалниците от ПП,ДБ съвсем се ошашавиха след шаманите на ГЕРБ, че не знаят кокво става и как да реагират.

134

Анонимен

преди 1 месец

Световно-известният мошенник Асен Василев, когото съдят за измама в САЩ и Англия, Кокорчо т.н. , нарече Мария Габриел в прав текст: "най-новото и хубаво лице на мафията", за което трябва да бъде даден под съд, от ощетената. Няма какво да питаме, мафията е в олигархичния модел ПП и патерицата му ДБ.

133

Бе ти ми кажи

преди 1 месец

Как Вървят Имотите на Чаталджа...Не се обяснявай кой е мафията

132

Анонимен

преди 1 месец

ПП и ДБ прилагат типична милиционерска тактика от соц времето. Вдигат шум и патардия, правят се, че искат нещо да направят, а само развалят. Но се опитват да прехвърлят провалите в преговорите и несъгласието си напълно върху уж така наречените партньори от ГЕРБ като си мислят, че калта пада там. "Да, ама не." Продължавайки да рият затъват все повече в електоралната си суша и почват да се разбягват към европарламента. Кой е следващия фалшив Лъжеивайло.

131

Анонимен

преди 1 месец

СПОРЕД ДУМИТЕ НА АСЕН, БОЙКО БОРИСОВ НЕ Е БИЛ КАТЕГОРИЧЕН,ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯ СЪДЕБНА РЕФОРМА!ББ ЩЕ СЕ ИЗПОВЯДА ПРЕД АСЕН-ИСКРЕНО И ЛИЧНО!АСЕНЕ ДАЙ НЕЩО КЪДЕТО ХВАЩА ДЕКИШ!ОПИТЕН КАТО ББ ЩЕ СЕ ИЗПОВЯДА ПРЕД ТЕБ! ДНЕС Е 1 АПРИЛ, НО ВИЕ ЛЪЖЕТЕ ВСЕКИ ДЕН

130

Анонимен

преди 1 месец

"Защо ГЕРБ бързат?" - същевременно подадоха оставка докато лидерите на ГЕРБ бяха в чужбина. "Да оставим същите министри, само да сменим местата на Габриел и Денков, договорката бе за 18 месеца" - Тези министри не са питани дали искат. Калин Стоянов не може да е министър, без негова смяна няма правителство. --- Теси всеки ден казват по нещо, което не се връзва нито с предишните им приказки, нито с действията им. Да не говорим за тоталната правна неграмотност в тази партия.

129

Анонимен

преди 1 месец

БРЕЙ СВЕТОСЛАВЧО ИВАНОВ ОТ БТВ МИ ЩО НЕ КАЗА, ЧЕ СЛЕД ДЕКОРАЦИЯТА ИЗБЕГАЛИ У ДЕМОКРАТИЧНИЯТ СВЕТ, ТА В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНАЛИ ДРУГИ УБИЙЦИ ОСВЕН ГАСТРОЛЬОРИТЕ НА МАФИЯТА?!...А ПРОУЧИ ЛИ КОЛКО БЪРЗО ГИ НАКАЗВАХА,А??!!! РАЗСТРЕЛ И СЛЕД РАЗСТЛЕЛА И ЧЕРВЕИ НЯМА!!!...ХА,ХА...

128

Анонимен

преди 1 месец

Доста повече съм прочел от теб.,но с гл*упаци не споря.Върви си по пътя кротко и мирно

127

Напук

преди 1 месец

Понеже пък е ясно как се взимат решенията в ПП-ДБ... не трябваше ли тези хора да режат ръце след като ги "стиснаха" с Борисов!? Или сглобката беше договорена в скута му? Измамници и лъжци ни учат на морал... докъде го докарахме...

126

Анонимен

преди 1 месец

В библията не пише това. Като не си чел книгата, стига писа глупости. Имаш мозък на пиле явно. Като повечето, гласували за ПП.

125

Анонимен

преди 1 месец

Абе, ко стана Мод? Няма ли пак да го преизчислим? Хаха

124

Анонимен

преди 1 месец

Добре е,че ПП се опитват да управляват по нов демократичен начин.Добре е,че устояват принципите си.За съжаление и в библията е казано "не хвърляй бисерите на ппрасетата".Те си харесват калта и мръсотията.

123

карачанаков

преди 1 месец

Днес е 1 април!! Днес е деня на лъжеца.Честит празник Кире да си жив и здрав ,прав и корав,ама не си прав нека да има ден и за Асенчо примерно Ден на Мъдреца,Ден на Хитреца,Ден на Крадеца или пък по подобие на Петльов ден -Кокорчов ден.

122

Анонимен

преди 1 месец

Къде са 9 милярда раздадени за 9 дена? Върна ли 1 милярд на енергетиката? Какво стана със завода за батерии?Къде е завода за електромобили? Имаше нещо за едни танкери с газ, имаше нещо за много милярди, които изпрати към Путин по време на война. А парите за възстановяване не дойдоха. "Измамник, но много умен" каза за Василев негов бизнес партньор.

121

Анонимен

преди 1 месец

Айде, стига си преигравал, Василев. На всички от списъка мноооого им се изкаше да продължават да са министри. Много власт и добра заплата. Но, който иска много остава с празни ръце. Сами загубихте властта. И от най-високото място ви обявиха за шарлатани т.е. измамници.

120

Анонимен

преди 1 месец

От неядене е гушичката

119

Анонимен

преди 1 месец

НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЗНАНИЕТО НЕ Е НЕВЕЖЕСТВОТО, А ИЛЮЗИЯТА ЗА ЗНАНИЕ- СТИВЪН ХОКИНГ

118

Анонимен

преди 1 месец

Асене, НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ- Гугъл помни всичко- десетки сайтове следяха вашите "движения''- ВИЕ РАЗРУШИХТЕ СГЛОБКАТА- А НИЕ ВИ ПОВЯРВАХМЕ ЗАРАДИ ГЕРБ.

117

тъпомер

преди 1 месец

А бе драскачи май накрая ша са вземите,ай горчиво.

116

Анонимен

преди 1 месец

ППрастите продължават на принципа 100 пъти повторена лъжа се приема все едно е истина. Аз твърдя, че сестра му е пропаднала наркоманка и проституира за едната доза.