150

Анонимен

преди 1 месец

В РВД работят само нареденца. Мамини и таткови синковци и хубавици. И на партийна хранилка. Няма значение от коя партия. Всичките са там. Снахи, зетьове, дъщери, синове, баджанaци. Може да си мaлoyмен, но щом си имаш вуйчо Владика, може да си там. И по обикновените авиокомпании е масово така. Страшно некадърен мениджмънт навсякъде. Частно летище си имал, а вие си правете сметката на боб и леща в супермаркета! И реклама на златотърсачката до него. Пилотка щяла да бъде. Другите само ако има къде.

149

партиец

преди 1 месец

Тука е пълно с червени кратуни, ами човека ще лети до Лече. Няма да лети до масква я, какво да прави в руското зловонно блато. А в Италия си е супер, като не знаете и не можете да изкарвате пари просто не завиждайте. Браво на Кристин и Асен!

148

Анонимен

преди 1 месец

Хахах голем вой на кАпейки. Стига завиждали ве кАпейки отидете при путинарко той нали ви чака там и вие да можете така. Е да ама това е за европейци, не за азиатци с външни ***. Скоро чакйте и приемането на еврото и пак ше виете така.

147

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък отидох да удара нещо чуждо в Амстердам и попаднах на Лина от Кюстендил за 100 евра, много е добра чумата. А тоя с кафето да ходи да си избръсне вагината.

146

Руснак

преди 1 месец

Бравоооооооооо,а някоя *** не извъртя ли на макаронаджийте .....ще го пишем у гинесо ???

145

Анонимен

преди 1 месец

Повръща ми се от такива хора.

144

Анонимен

преди 1 месец

Путин е диктатор, той в Шенген влезе ли ще излезе с краката напред

143

Анонимен

преди 1 месец

Да вземете и да им го върнете на европейците този Шенген. Притрабвало им на роби Шенген.

142

Анонимен

преди 1 месец

Ужасяващо просташки коемнтари. Вие сте причината, младите да напускат и. да не искат да се върнат. На един приятел, който си докара Мазерати от Холадния, кдъето работи дъгли години в банка, му го надраха до неузнаваемост, при това бившите му съучении на събирането. После целият клас се обръна срещу него. Бил "давал рушвети" за да ги осъди и бил крадец. Не признават и грам тежката работа и подготовката, да се стигне до позиция, както и ежедневният стресиращ труд.

141

Анонимен

преди 1 месец

Аве кАпейки вече взехте и сметка на другите ли да правите ве? Кой колко бил дал за кафе. Та той човека да не е крепостен селянин като вас ве? Ако иска и 10 хил евро ше даде за кафе ве. Живее в Европа, а не в Азия като колхозник и прави каквото си иска. Това да не ви е робията когато бяхме окупирани 44-89г ве кАпейковци с ККП на 20 км преди границата в собствената си държава и ако искаш примерно до Петрич да идеш партията трябваше пътен лист да ти издаде ве кАпейки продажни.

140

Анонимен

преди 1 месец

"Преди да излети ,първо трябва да има разрешение за полет ,разрешение от страните над които ще лети та да не го гръмнат докато лети и още куп формалности . Дрънканици и небивалици ,подллатени с много лъжи ." - Разрешение за полет не е нормативен акт, който ти се издава от съда и се чака по 2 месеца, бе ***.

139

Анонимен

преди 1 месец

До дедо Ташунко - Типичен "булгаристански" коментар. Не е 3000 евро, а е по-скоро 150. Ама и да беше, защо не?

138

То така става

преди 1 месец

До Анонимен Кефнало му и излетял !!! Пълни дивотии и фантазии . Преди да излети ,първо трябва да има разрешение за полет ,разрешение от страните над които ще лети та да не го гръмнат докато лети и още куп формалности . Дрънканици и небивалици ,подллатени с много лъжи .

137

Анонимен

преди 1 месец

И колко жени пилоти познавате в действителност, коит управлява пътнически самолети?

136

Фифи

преди 1 месец

Майка му няма пенсия, баща му умрял, защото няма болница в населеното място вече, взема крдети тока да си плати, *** иначе Шенген празнува.

135

дедо Ташунко

преди 1 месец

Това момченце не е добре с акъла. Да похарчиш три хиляди евро за бензин и да пиеш едно кафе е *** работа.

134

Анонимен

преди 1 месец

Същият този догодина ще лети до Италия с нискотарифна компания за да търси работа като мияч на чинии.

133

Анонимен

преди 1 месец

До Пешо войнолюбеца!!!СКОРО ТОЯ ВМИРИСАН БЪЛГАРСКИ КРАДЕЦ ЩЕ СТАНЕ БЕДЕН И ДРУГИТЕ КАТО НЕГО СЪЩО.

132

Анонимен

преди 1 месец

Този скоро ще лети до Италия за да мие чинии там.

131

Анонимен

преди 1 месец

МУТРЕНСКИ ***