52

Шошо

преди 1 месец

Грам акъл нямат!

51

Анонимен

преди 1 месец

БСП- изключи Божанов защото в НС 12.2022г подкрепил военната помощ за Украйна а БСП са гласували против- а после се оказа че са изпратени през посредници снаряди за милиони- лъжи и лицемерие- те тази тетка беше мин на икономиката

50

Анонимен

преди 1 месец

Нинова, всички лъжите!! Затова гъбарите на тези избори ще са повече.

49

Мария

преди 1 месец

Г-жа Лъжа май си пада по тия мошеници.Нали са си сродни души и с тях и с бабите,дядовците ,бащи ,майки ,старинни,чичовци.... все от БКП/БСП

48

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист, к.7 Тя не раздели, по-скоро изгони от БСП умните, опитните и независимите партийни членове, които не я харесваха и не споделяха нейното мнение. През 2022 г. показа истинското си лице, когато като министър на икономиката в кабинета Петков през първите месеци на кабинета изпращаше доста снаряди, боеприпаси за РСЗО, ракети за системите зза С-300, РС за базуки те калибър 81 и 100 мм и за 7-те месеци управление на ПП с тези боеприпаси може би около 50-70 хил. руски войници загинаха.

47

Анонимен

преди 1 месец

До Пенсионер ББ е завършил Милиционерската школа-Симеоново, беше и сега е милиционер по натура и такъв ще си остане. Интриги, стремеж да хързулне съюзника, често и да го смаже.ПП дойдоха с желание да смачкат ГЕРБ, но бяха неопитни, административно неуки, което пролича и сега в промяната на КРБ, и попаднаха в капана на ГЕРБ-ДПС-ИТН. Хем неуки,хем алчни. И сега си вярват, че ще победят ГЕРБ-ДПС. Ще загубят.

46

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно Ниновица иска ПП-ДБ да се бори с президента и защо не - с ГЕРБ, а да не ходи на избори, защото потърпевша и то може би повече от ПП ще бъде БСП. Пожелавам й го!

45

Анонимен

преди 1 месец

нинова вече не иска избори

44

Анонимен

преди 1 месец

хаха, ама всички искат в капана, защо ли?

43

анонимен

преди 1 месец

Как да дойде като го няма.

42

Анонимен

преди 1 месец

Общото между комунистите и мюзюлманите е болезнения стремеж към власт и благосъстояние. Ценностите им обаче са различни. Едните искат пари, власт и жени и то на земята, другите - на небето.

41

КАКА ВИ КОРНИ

преди 1 месец

КОЙТО СЕ Е ДОКОСНАЛ ДО БСП СЕ Е РАЗПРАШАВАЛ.

40

Анонимен

преди 1 месец

Едно време ние Българите, преди хиляди години нямахме държави. Пък и да имахме, какво ли ни беше файдата от това да ги имаме? Тогава де погледнехме на длъж и шир все бяло море беше, все Герои бяхме. Имаше много Риба за пържене. Имаше борба за Девойки. Крадяхме ги. Гергана радваше сърце мъжко, юнащко, па макар и да беше селска. (напивахме вода от менците) След това настана Гражданска борба на МАГАРЕТА. Всички Тикви и Дини в бустана изсъхнаха и в тая борба победи мухата ЦЕЦЕ.... от Африка дошла!

39

Анонимен

преди 1 месец

На тебе никога не ти е идвал, а има и други неща, които няма да ти дойдат. Разкарай се.

38

Анонимен

преди 1 месец

Тия от ПП с скъпите костюми ,не са момчета а внуците на БКП нинова прибирай си ги ,след изборите че бъдат 5,,,,6%да им е честито на ПП ))

37

Анонимен

преди 1 месец

Помнете какво каза Ренета Инджова тези от ПП са начинаешти но не и обещаващи

36

Анонимен

преди 1 месец

Ами момчетата сега се учат

35

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията на ПП и ГЕРБ е като коалиция на лимон и изстисквачка. Колкото по-близо са, толкова по зле за лимона. Лимонът отива в кофата за политически ***, а изстисквачката се почиства и е като нова.

34

Ясна работа!!!

преди 1 месец

Корнелче , Корнелче, кой от ПП-ДБ бори мафията. Точно никой. Съюзяват се с мафията защото знаят че иначе нищо не могат да откраднат. Сега след епичното на***кване знаят че само ако Тиквата реши може и да им подхвърли някоя огризка, ама може и да не им подхвърли. От ПП-то требе да пуснат на Тиквата острието на партията Гуголена Косматова с някой паратет да го подлъже и омилостиви *** , че иначе и без огризки ще останат.

33

Пенсионер

преди 1 месец

Нинова така и не разбра ,че няма по добър държавник от Борисов.Роден за политик.Модела на Борисов го помним с мъничко тъга. Имахме държава.