22

Анонимен

преди 2 месеца

Много обичам така наречените експерти. Всичко знаят и не поемат отговорност за думите си. Тоя експерт не е ли чул, че току що китайците официално обявиха, че са направили лекарство за рака на дебелото черво?

21

Do 20

преди 2 месеца

Нека да ти припомня,че информацията за личното здравословно състояние не е неприкосновенна в нито една държава по света. Само преди 2 години всички бяхме задължени да декларираме публично лична информация отностно това дали сме ваксинирани или не.

20

Ненормална работа!

преди 2 месеца

Няма ли лекарска тайна в тая държава? Само пациентът има право да разкрива, каквото реши за болестта си.

19

a

преди 2 месеца

И какво става? Онова негърчето от америка отива към британския кралски трон. смех.

18

kk

преди 2 месеца

Това, че изтрихте коментара, че основна причина за рака на дебелото черво са консервантите и оцветителите в храната, няма да промени фактите. Отдавна е доказано и се препоръчва да не се ядат колбаси. Явно, хранителната мафия е по-силна и от фарма мафията

17

Анонимен

преди 2 месеца

с торбичка която извежда фекалиите и това се носи на корема,ужасно е,колко жалко

16

xoxo

преди 2 месеца

Тук нещо не е добре обяснено-хистеректомия е премахване на матка,яйчници и тнт.Ако става дума за операция на дебело черно,то е колектоми .Което и да е,надявам се бързо възстановяване на жената и дано всичко бъде наред в бъдеще .

15

Анонимен

преди 2 месеца

колко жалко..няма голяма преживяемост.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Най много 5 годинки

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко си има цена на този свят. Ядем и пием като за последно, ето последствията.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Лошо! Като не яде българско кисело мляко така става. Има ферма до Лондон - да й купуват от българските магазини.

11

Вълканов

преди 2 месеца

гмо ХРАНИТЕ НИ ДОВЕЖДАТ ДО ТОВА ЗАБОЛУЯВАНЕ. пЛЮС КОВИДА, който нанася много реди на организма. Дано алчните фармацефтични компании да сътворят лекарства, които да излекуват, а не да "лекуват". Да помислят и за себе си, че също са смъртни от всякакви заболявания.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Рак на дебелото черво може да се излекува, ако бъде открит навреме. Дано оздравее напълно.

9

Принцесата

преди 2 месеца

какво ли е Слагала или по-точно какво ли е Поемала в Дебелото Черво, че такава Ужастна Болест да Я Сполети - разбира се, не е от Факсините и 5Жи, от Практикуване на Вавилонският Талмуд е!

8

Факсинираните

преди 2 месеца

ТреПерят от Здрах, вече Всичките са Наясно, че всеки Ден може да им е Последен! Обаче трият и слагат Минуси на нас НеФаксинираните Умни - Разберете, вече и Господ Не Може да Ви Помогне - ДНКто Ви, Божественият Ви Код е Променен - връщане НаЗад - Няма!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

И какъв е извода, че всички хора на земята са еднакви, никой не е застрахован от нищо. Каквито и пари да имаш, постове, титли, звания, природата е най силна и не се влияе от нищо. Дано да са го хванали навреме този рак, а и със сигурност светила ще се заемат с нея за постигане на щастлив край.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Привнасяне на стволови клетки и нови необходими е ежедневие в сър. медицина. За който има тлъсти въьзможности, де.

5

Мъка

преди 2 месеца

Това не е най лошия вариант. Ако се хване на време е добре , но до края на живота не си пълноценен човек.И аз има рак ,макар и на друго место и знам как се живее с тази диагноза. Ходещ смъртник.

4

Значи ако НЕ е

преди 2 месеца

КОВИД-Факсината и не е 5Жи, то ще е от Факта, че Принса е Обрязат и за тва е Правил много Чист Кекс Според Вавилонският Талмуд, където единственият Свят и Чист Кекс е Дефиниран да не Описвам, сещате се!

3

Dim S.

преди 2 месеца

Какво трябва да да се яде за да не се хване рак на дебелото черво? И какво не трябва да се яде? Все повече млади хора страдат от този вид рак за съжаление... Но дано Кейт е силна и се пребори с болестта!!!