122

Чудесно!

преди 1 месец

Сега спокойно ще мога с частния си самолет и с яхтата да си ходя из Европата без да ме проверяват някви с автомати. Ама с ферарито няма да мога, маа му!

121

Ром с

преди 1 месец

На българина му дай само да покритикува,навярно първо място ще заеме не само в Европа,а и в света по критикансство.Еми добре е ,че сме в Шенген макър и по въздуха засега,да се надяваме ,че и на земя ще ни приемат през 2025 ...това ще намали цените на вносните стоки по магазините.А ЕВРОТО не бих предпочел да се въведе не по-рано от 2027-28 година,ако има още ЕС ...

120

Анонимен

преди 1 месец

То голяма далавера, няма що... Напълниха ни държавата с терористи, в замяна ще спестим 2-3 минути за паспортен контрол - мен лично никога не са ме бавили повече, не знам за вас. И не мисля, че пътуването без проверки е с нещо по-добро от преди, даже напротив. Като знам как се продават български паспорти, нямам гаранция, че на самолета няма да се качи някой камилар и да ни прати при скъпоценния му бог, който призовава за терор.

119

:(

преди 1 месец

След още 10 години се надявам да можем и по космос , и под земя ! Браво Киро Про100то , сега само остава да направим дилижанс до Екваториална Македония и всичко е вързало и ташуните на Киро празни и баджанака доволен и Лена непорочна девица , вълка сит и т.н. Аз така единствено далавера виждам , че по-лесно ще се отвличат деца вече ...

118

Анонимен

преди 1 месец

Еха пръдня в целофан .Повторена 100 пъти лъжа

117

истина

преди 1 месец

Шенген по въздух няма такова нещо !!!!!! ЗАПАДНЯЦИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЛУДИ АКО ПРИЕМАТ БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН..... Моментално всички терористични държави ще имат шенгенски визи ,,наркотиците от и за България ще се движат свободно ,, и всички данни с който ще се сдобият нашите служби ще отидат в Москва.

116

Стойне от Чукурово

преди 1 месец

Кът пътувъти за "Шенген" нидейти само чесън да ядети,чи ниги знайти последствиятъ ш моат да ни исфърлат от тоа Шенген

115

Анонимен

преди 1 месец

Само да попитам, как ще се знае че дете има съдебна забрана, като не се проверява документа му за самоличност?

114

Ром и сок манго

преди 1 месец

Сега и каналджиите ще ги прекарват по въздух, направо в Германия!!! Само следете как ще се засили натиска на българо-турската граница!!!

113

Денков

преди 1 месец

Сега чакаме само да пропищят родители с отвлечени деца от другия родител. Остава и не яснио как ще се проверява дали детето, което излиза не се изнася за продажба или за пазара за органи!!!

112

Анонимен

преди 1 месец

Все ни е тая!!!

111

Анонимен

преди 1 месец

Като се позатопли още малко слагам банския и отивам на морето. Там по въздушно капковия шенген ще доплувам безпрепятствено до всяка една страна от ЕС. Слава на крадливите ни и продажни политици!

110

Доктор Хук

преди 1 месец

Урааааааааааааааааааааааааааааа,днес минах по вода без проверка в шенгенското пространство между Варна и Бургас,голямо удоволствие и никакъв стрес

109

Ихаааа!

преди 1 месец

Щастие за Про100 Киро - белото ще му го носят по въздуха. Той само ще смърка по парапетите. А Ники искал да пътува . Ами да поема към затвора - с толкова много престъпления към България и българите , само в тази посока може да пътува!

108

Далай Лама

преди 1 месец

България е пълен въздух с тези полУтици !!! Един свестен няма !!! Всички са корумпирани и плачат за затвора!!! Кой ще ги вкара ????????? Време е , не чкайте те да ви пъхат в затвора на бедността !!!

107

Сарказъм Радомирски

преди 1 месец

Онова, което трябва да знаем е, че след 1 април нищо не се е променило...

106

Идеалист

преди 1 месец

Ниюо не е отпаднало, докато щастливо крачите вече сте проверени от ИИ по чипам в паспорта или по лицево разпознаване и телефотнът ви е пребъркан.

105

анонимен

преди 1 месец

Никоя европейка не пита бивши мъже дали да иде на ваканция в Испания или да живее в Португалия с детето си.Българката остава в хватката на комун българска съдебна система като втора ръка европейка.На нея й се забранява.

104

анонимен

преди 1 месец

Никъде по света няма забрана на дете да пътува с родителя на който са дадени правата без разрешение от никой,освен в арабските шериатски държави.Влизаме в Шенген,но приемаме закон да забраняваме,противоречиви практики от комунистическото минало.Горките майки,чиито животи ще бъдат сломени от бивши съпрузи.

103

Вуте

преди 1 месец

Цяла вечер не съм спал , от радостно вълнение , че днес вече сме с единия крак в Шенген ! А пък днес като видях самолетите да кацат , и от тях на тълпи да прииждат шенгенци , направо се подмокрих от щастие ! Гледам ги , и от очите ми взеха да капят сълзи ( също като Монито кога ни приемаха в НАТО ) не можах да се стърпя , и с цяло гърло закрещях : Здраствойте шенгенушки !