78

popa ot razgrad

преди 2 месеца

питам ви как бихте реагирали вие ако срещу вас се изправи 13 годишно дете с гранатомет на рамото...какво бихте направили...

77

1453

преди 2 месеца

На този свят няма нещо което не се връща.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Детенцето най-вероятно е открило стрелба с автоматично оръжие(100% калашник,от 5 годишни ги учат!).То горкото не е знаело какво прави,напълно невинно е,просто си е стреляло по батковците,пък те отвърнали на огъня и му вкарали куршум в арабската кратуна! :) Версията за дечицата не минава пред евреите-щом си с оръжие,си легитимен враг!Козоллюбците загазиха този път!

75

Анонимен

преди 2 месеца

Държало ли е афтомат палестинчето?

74

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Знаеме ги малките палестинчета как тичат с калашници и колан с експлозиви на кръста, после сложат 3 баби да риват на телевизора.

73

Българинъ

преди 2 месеца

Пропагандата на Ал Джазира, преписана от тръбачите с жилетки "ПРЕСС" продължава.Новината е, че терористи, сред които и 13 годишен, са открили огън по израелци. Армията е реагирала както се полага, спасявайки цивилни израелски жертви и отстранявайки заплахата, чрез отстрелване на терористите.

72

Разбрахте ли

преди 2 месеца

Че най големият поддръжник на терористите е русия на путин? Стана ли ви ясно,кой пър ви посрещна хамас в чужбина? И натаняху разбра ли,че тотално сгреши,като не помогна на Украйна срещу русия? Който помага на русия,получава руския мир,джихадисти , смърт и разруха....

71

Оръжието стреля

преди 2 месеца

Когато се възпитават децата от люлката,че трябва да убиват евреи и всеки убит евреин ще ги вкара в рая, когато се учат да стрелят педи да проходът, когато танцуват при вести за смърт и насилие.....не се учудване, че тези деца на 10 г. са вече безжалостни убийци,садисти и с увредена психика завинаги. Няма разлика между джихадисткия джихат и свещена война на руската църква.....

70

Анонимен

преди 2 месеца

Те са застреляли хиляди. За съжаление.

69

Исторически парк

преди 2 месеца

А когато пускаха фейкове с деца за руската армия имаше хиляди санкции, а сега нищо

68

Не изпитвам

преди 2 месеца

съжаление.

67

Ха

преди 2 месеца

Като обикаля с автомат в ръка насред война обикновено така става

66

Анонимен

преди 2 месеца

"Всички християни от Палестина се евакуираха в..Израел" - Точно обратното! Християните в Израел се оплакват, че евреите не им дават равни права и защитават каузата на палестинците мюсюлмани. За евреите, християните са "гои", демек роби. На почти всяка автобусна спирка в Израел ги сочат с пръст и се заяждат с тях. Има клипове в YouTube от детските градини в Израел, където ги учат, че мюсюлманите и християните трябва да бъдат убивани. Ако са живи в Израел, значи да бъдат прислуга. Роби. Ходи виж!

65

Анонимен

преди 2 месеца

"Всички християни от Палестина се евакуираха в..Израел" - Точно обратното! Християните в Израел се оплакват, че евреите не им дават равни права и защитават каузата на палестинците мюсюлмани. За евреите, християните са "гои", демек роби. На почти всяка автобусна спирка в Израел ги сочат с пръст и се заяждат с тях. Има клипове в YouTube от детските градини в Израел, където ги учат, че мюсюлманите и християните трябва да бъдат убивани. Ако са живи в Израел, значи да бъдат прислуга. Роби. *** и виж!

64

Анонимен

преди 2 месеца

"Точно! Там християни не останаха, защото Хамас наложи шериата и бутна де що има църкви, без една -две и наложи зверски забрани на християните." - Като видя такива хора които по всичко личи, че нищо не разбират, но пишат коментари, ми става много смешно. Църквите ги бутна Израел. Християните живеят в Палестина от хилядолетия и никой никога не им е бутал църквите. Това е против каноните на Исляма. И какъв шариат от палестинци, те са сред най-светските групи мюсюлмани. Това да не са ти уахабити?

63

Хюго Бос до 61

преди 2 месеца

Точно! Там християни не останаха, защото Хамас наложи шериата и бутна де що има църкви, без една -две и наложи зверски забрани на християните. Аман от лъжите на неолоберастите, с цел да защитят любимите им ислямски терористи.

62

Хюго Бос до 59

преди 2 месеца

Ние този филм сме го гледали, наред са западняците. 5 века са ни тероризрали и вършили геноцид, а грантаджиите от днес.бг искат да им съчувстваме. Посмъртно няма да стане.

61

Хюго Бос

преди 2 месеца

Умилих се, пуснах една сълза за малкия ислямист. Какво оръжие е имало под тениската си или не е е нужно да се пише за това? да напомня, че няма семейство там, което да не е свързно с Хамас или Ислямски джихад и прочие башибозук- от старо, до младо, всички са в кюпа. Това е по изследване на Би Би Си. Включително и жените. Армиите на башибозука били съставени само от местни. Та грам състрадание не изпитвам към исляма, башибозука. 2 м. под земята да изчезват.

60

унико

преди 2 месеца

ако у вас падне ракета и ти избие семейството ти няма ли да хванеш калашника нищо че си на 12 години или ще изчакаш да навършиш 18 ама тука няма значение ква е расата ,зъб за два е играта

59

Анонимен

преди 2 месеца

'В Палестина живеят християни'..не, в грешка си. Всички християни от Палестина се евакуираха в..Израел..в родния град на Христос Бетлеем от 25% християни, в момента са 2%. Не си пробутвайте омразните джихадистки теорийки, не вървят. Може да излъжете кухата баба Меркел,но не и народа ни, който има песни за три синджира роби и чер араб.