134

Анонимен

преди 1 месец

Този колко е гнусен. Дали тази която го е родила се срамува от отрочето си, или е същата гнуснярка?

133

QuebrA

преди 1 месец

Е внимавай ХАсане, кого обиждаш глейтак, темпераментни сме!!!

132

Стар виц

преди 1 месец

Боко си чака излишъка, Чувалчетата, Чекмеджетата. Идва Асен Василев и казва: Ще намалим излишъка, чувалите с пари и пачките в чекмеджетата, за да правим социална политика и да вдигнем пенсиите и минималките, да увеличим потреблението на сирене и салам. Боко е ужасен и разсърден и отвръща: Добре, ама защо с моите пари?

131

Бай Кольо

преди 1 месец

А твоят модел какъв е?Много по-добри финансисти от теб,казаха че няма излишък,а има счетоводна шмекерия.Това го разбраха и в европа и затова не веднъж ти правят забележки.Явно докато нете махнем на сила ще продължаваш да си правиш далавери на наш гръб.

130

Обективен

преди 1 месец

Едно от стотиците вредни решения на Кокорчо е изхарчените един милиард лева от фонда за енергийна сигурност ,от който фонд трябваше да се компенсира поскъпването на тока от 1 юли. Сега всички потребители ще му плащаме некадърността.

129

Случаен минувач

преди 1 месец

Гледах Атанас Пеканов при Цветанка Ризова. Каза, че ще изгубим милиарди от еврофондовете по плана за възстановяване и устойчивост. И това става, защото Асен решил да сложи ръка и на тези пари и да ги командва. А не е работа на Асен да командва постъпващи европари. Нищо не било направено по никакви проекти. Пеканов каза - поне за прословутия завод за батерии да беше усвоил средства, това беше идея на Асен! И в крайна сметка губим огромни пари заради него. По-лош финансов министър не сме имали!

128

Анонимен

преди 1 месец

Този Асен дали си вярва сам на себе си? Отвратително същество и умните хора на цялата държава не могат да го изритат от политиката, да спре да вреди.

127

Бг

преди 1 месец

Кокорчо пухкавия ***,ши ба Ния гей,недоразумението което няма нищо общо с мъж, меко те ло и отвра ти телни подобие на човек, от врат.

126

Анонимен

преди 1 месец

Явно се е влюбил в некое от футболистчетата дошли у нас от Латинската Америка.

125

Един

преди 1 месец

Ми българите сме диво племе като от латинска Америка. Ние си заслужаваме такива като Бойко , защото хората са масово uдиоти като него.

124

Анонимен

преди 1 месец

латинска Америка не може да ги стигнете, другарю Василко!

123

МазениФагет

преди 1 месец

СпокоФаг те даже Къро и присужницата намериха и онемяха зад дебелите зидове с 30 души охрана в Кейптаун. И теб ще ти светят маслото с любовника ти един хубав слънчев ден на дебелата глава машите.Така ми се струва.И ще е заслужено

122

Анонимен

преди 1 месец

Асене благодарение на ГЕРБ беше фин министър последните 9 месеца Асене позор

121

Анонимен

преди 1 месец

Ама се гушнахте с Герб нали?Молихте им се и след изборите пак ще им се молите.Ми няма как сега да се правите че сте срещу тях.

120

Хаха ха

преди 1 месец

Асенко с милярда от енергетиката като избяга в латинска америкаВ мексико за толкова даже пирамида ще му построят по подобие на храма на - кецоактълДасе чуства като бог

119

Хаха ха

преди 1 месец

Пп/дб с едни голи льжи милярдери станаха - никога герб , бойко и шиши в затвора , куролацияКирчо показваше килиите на бойко и пеевски - пьк после ги разцелува и прегьрна , ристъо пьк пие кафе в скута на шишиЦирка е пьлен

118

Анонимен

преди 1 месец

Лъжи отвсякъде от телевизията от Интернет лъжи лъжи лъжи продават шарлатаните

117

Анонимен

преди 1 месец

И кой е моделът ГЕРБ А моделът на шарлатаните кой е Преди да се появят тези наетите божковисти държаватабеше спокойна никаква инфлация покупателна стойност ищяхме да влизаме заедно с Хърватия в Еврозоната а сега сме наникъде

116

Анонимен

преди 1 месец

Моделъг на ГЕРБ по нищо не се различава от модела на БСП, ДПС и останалите русофилски предателски партии. Моделът се нарича "Гепи яко и безпроблемно". Безпроблемно защото нашите хора от съдебната система и службите ни закрилят.

115

тъпомер

преди 1 месец

Факт е че ако не гласуваш подкрепяш ГЕРБ,май хитруваш.