53

Тони

преди 1 месец

Носиш и лична карта, и паспорт, дори в ЕС, за да няма чакане. За справка - летище Шарл де Гол, Париж. Ако не си носиш паспорта, отиваш с личната карта на опашката за non-EU. Като си се регистрирал с личната карта на софийското летище, пък излезеш с паспорта от летището в Париж, после на връщане се почва "Ти защо имаш два документа...бла-бла, защо влезе с тоя, излезе с онзи...Същата работа в Лондон преди. Като ми трябва само ID card в ЕС, защо ме пращате на другата опашка, щото нямам паспорт

52

Анонимен

преди 1 месец

Ясно защо влезнахме - норвежците да изкарват българските деца без декларации. Трафик на хора и нищо повече.

51

Анонимен

преди 1 месец

носенето на л. док. са задължителни, където и да ходиш- магазин, кафе, ресторант

50

Гиби

преди 1 месец

Тъ- пYHгери, които никога не са си подавали носа навън или излизали от Бълхарсалата К0мунокочина да не ни дават съвети.

49

Баба Вуна

преди 1 месец

И аз искам ида, па да вида ко е туй Шинген. Яде ли се, пие ли се...?! Ша си носа паспорт, лична карта...и торбата с лекарствата!

48

Огнян

преди 1 месец

Боя под клоните на Дондуков помните ли? Достойно л аиното изчезна и го направиха шеф на гранична Да отърве кожата Сега Началник *** но началник .Вероятно по на запад от Симитли не е ходил но дрънка глупости за Шенген.

47

Спонсор

преди 1 месец

КОЛКО пъти тия двамата сладури на снимката са ходили в чужбина и имат ли понятие по глупостите, които говорят! Шенген или не, контролът по летищата е повсем естен! 20 години пътувах, ***!

46

Свинята банкянска

преди 1 месец

Вижте им само лицата....лица на послушни бездарници..*** слуги на мафията

45

Не по вода,а по МОРЕ

преди 1 месец

по Море. Река Дунав не е Море.Великата Австрия веке няма излаз на море.Дано Бял ден да не види.

44

вгз

преди 1 месец

И други документи носете. С надпис 100, 500. Разбира се, в евро.

43

Звезденца

преди 1 месец

Въздушно-каптопвият Шенген е пълна пародия, но либерастите празнуват като за световно - могат да изпеят по една Ода на радостта и да повеят пижаменото знаменце със звездички.

42

Анонимен

преди 1 месец

В Шенген сме, но не сме там.

41

Гошо

преди 1 месец

Аз ли съм *** или тия които обясняваха че няма да има проверки? Дори и на вътрешните полети се правят проверки заради сигурноста. Така че обясненията за Шенген по въздух са въздух под налягане. Денков освен връщането на мигранти нищо друго в международен план не договори. Време е ти и шайката ПП ДБ да си ходят и да не се показват на хоризонта.

40

Анонимен

преди 1 месец

Всеки гражданин е длъжен да носи документи за самоличност независимо летиш ли или си влязал за бира до магазина. Лъв е проблемът?

39

Анонимен

преди 1 месец

Е как така да си носиме документите за самоличноста, нали Шенген е без проверка на документите? Първо няма да ни проверяват документите щото сме в Шенген, сега пък носете си докементите з а самоличност. За какво ми е тогава Шенген ако ще си нося документите за самолличност? Хората така се зарадваха, че няма да им проверяват документите и сега пак същото.... :)))

38

Анонимен

преди 1 месец

И ф16ки имаме само на хартийки така всичко останало ние таково е е държавата е цялата система калпава

37

Virtuozzo

преди 1 месец

този в дясно е с присадена коса !

36

Do Идиота 33

преди 1 месец

САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. --- Има, има ходи до Афганистан, Сирия, Либия та дори до Косово дето окъснаха от Сърбиа. Та и до Турция да идеш пак същото. Просперитет и това е.

35

Голата истина

преди 1 месец

До АнонименПри Живков всички бехме в един лагер ограден с мини и автоматчици дето стрелят всеки дръзнал да бега и бехме еднакво богати/бедни.

34

до 31

преди 1 месец

При Т.Живков огромно число селски пенсионери в момента в който станат достатъчно възрастни да не могат сами да си произведат храна бяха обречени. Оставаха изцяло на грижата на децата си.