12

Анонимен

преди 1 месец

До Елементарно Уотсън - Да, преди 80 години може би и щеше да помогне на някого, но днес 80% от всичкуту бактерия е резистенснто към това.

11

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Да ядат мухлясал хляб - това е истински антибиотик.

10

Анонимен

преди 1 месец

Новите са по добри в убиването - на всичко, в това число и хора.

9

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Малко стара новина, от няколко месеца циркулират пейпърите в правилните списания, но няма лошо :). Няма да се плашите, цената на курс не изглежда, че ще е много повече от някои от съществуващите широкоспектърни антибиотици, вероятно около 10-15-20k ойро. Който има - има, а който няма - получава уникалната възможност да разгледа София от 30тия етаж на Пирогов / ВМА / ... :).

8

до 7

преди 1 месец

Какво си построил ти ве, ***? За руските поклонници, които са съучастници на престъпния комунистически режим цените трябва да са минимум тройни.

7

За пенсионери

преди 1 месец

Които ви построиха държава, достъпни ли ще са, или ще ги гълтат богаташчета, лежейки пред басеините си с олимпийски размери и отоплявани през зимата. Не, че нещо, ама само питам.

6

вгз

преди 1 месец

Добрата новина е, че антибиотика убива както бактерията, така и човека. И както по БТВ бяха казали: "Като по чудо няма... оцелели!" :) :) :)

5

Анонимен

преди 1 месец

Не сме откривали нов клас антибиотици от 1987-а! Това е добро постижение!

4

aaaa

преди 1 месец

значи да очакваме нова разновидност на грипа която е резистента на антибиотика.Е и нова ваксина която се приготвя за новата епидемия !Важно е да има икономически възход ,че измират заразени си нормално за този век!Медицината действа безгрешно.

3

Анонимен

преди 1 месец

ся ши на чипират с антибьотици не мерси

2

Анонимен

преди 1 месец

пуутин ги знаел отдавна не бил очуден

1

ПП Плесенясало Пууси

преди 1 месец

ура, ПП ПараПеткова най-сетне ще се Излекува!