52

Анонимен

преди 1 месец

Абе, нека следващия път да са не по-малко от 5000, че с това темпо има да ги цъкаме 1000 години.

51

Анонимен

преди 1 месец

Кофти пропаганден фейк с невъзможен сюжете съчинен от ***.

50

Анонимен

преди 1 месец

Пешкооо, на мама артилеристчето, ти бил ли си в казарма, бре. Па да беше гледал някое кино или клипче в тубата да се ограмотиш малко преди да се излагаш така обилно. От 99 мухи катоо храбрия шивач, може да сколасаш да убиеш 84 СМЕШКООООО!

49

Ракетчик

преди 1 месец

Украинското ПВО свалило 84 от 99 руски ракети ... абе кой *** журналист ги пише или преписва тия страшни глупости. Има ли и най-малка представа как се прихваща и сваля ракета като Калибър, Искандер или Циркон. Поне вземете, че прочетете малко преди да пишете пълни глупости. Украйна не разполага с такова ПВО ... най-вероятно "разстрелват' руските ракети с прашки и ги прехващат с рибарски мрежи от Одеските рибари ХА ХА ХА.

48

Анонимен

преди 1 месец

Отломки от ракети и дронове падат на главите на украинците и ги убиват. Звярът Зеленски е жаден за още кръв, с която да оправдава исканото оръжие. ПВО-то на ЗСУ пази западното оръжие и наемници, за сметка на украинските животи. Никой не мрази повече украинците от Президентът им.

47

Дедо Ванго

преди 1 месец

ОДЕСА КЕ ПАДНЕ ,за америка ке остане малко КЪР от украйна

46

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Щом свалят 84 ракети без пво значи не им трябват такова.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - караме БМВ-та бе, не руски москвичи. Това за нас.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - Викаш много хитри руснаците, вместо да си продават ресурсите на борсова цена на най-богатите борси, клякат на китайци и идийци и им ги дават с 30-40% дискаунт.Но много кефи как китайската панда мандръса руската мечка - взима петрола на безценица, а им набутва китайски лади на двойна цена

43

Анонимен

преди 1 месец

До 44. С какво Европа стана по-добре когато се разпадна СССР? Дай примери!

42

Анонимен

преди 1 месец

До Кон 36. Поправка! Франция печелеше много пари от Африка, но вече не печели. Всъщност печели не е точното понятие. Грабеше я от векове. По груби сметки, например, Англия е ограбила Индия с 300 трилиона долара. А Русия, не само, че не дава своите богатства, но и пречи да бъдат грабени и много други страни по света. Затова е целият този вой, не за друго.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - я виж как Европа стана по-добре след като СССР фалира и се разпадна

40

Анонимен

преди 1 месец

До 38. А какъв точно ни е интересът Русия да бъде размазана, да фалира и да се разпадне, би ли обяснил? Нека те успокоя. Ти процент няма да получиш.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - то и Хитлер така е "освобождавал" някакви територии, ама на края се е гръмнал в бункера, както и ще направи кремлцовския терорист

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - на кой му пука за македонския език бе. Като не искаш да си в ЕС, е къде е Москва

37

бай Гошо

преди 1 месец

да де, ама за съжаление така ще е още седмица-две докато не ометат ВСИЧКИТЕ ел-централи (без АЕЦ) на укрите. След което пък те сами ще си спрат АЕЦ-ите. Това е положението. Га стреляха по нефтозаводите къдека мислеха, а?

36

Анонимен

преди 1 месец

До Кон - ние имаме интерес РФ да бъде размазана, да фалира и да се разпадне. Западът НАТО, ЕС и т.н., от който сме част, ще направи необходимото това да се случи

35

Кон

преди 1 месец

До АнонименЗа Франция Африка е дойна крава и печелят много пари за сметка на местните, затова и им е много важна Африка, а Русия им разбутва рахата. Просто казвам, че ние нямаме никакви интереси в това, а Франция иска да ни замеси (като част от ЕС).

34

Анонимен

преди 1 месец

До 30. Забравяш че ЕС призна македонския език. За какво сме в някакъв съюз който не ни защитава.

33

Анонимен

преди 1 месец

Скоро Руския Доброволчески Корпус ще освободи белгородска обляст от путиново робство