48

Анонимен

преди 1 месец

Не пбиждайте мадуровките - далаверата е в софтуера и в секционните избирателни комисии, може и в двете. Ние, българите, без далавери не можем да живеем. Как в едните секции разлика няма или е минимална, в други - по 230- 250 броя. Как годината в повечето секции е нормална, а в други достига до 2150! Дайте председателите на тези секции на съд и повече тези секции няма да грешат . Дайте председателите на секции, които имат разлика по 150 човека също на съд и там няма да бъркат по български.

47

Анонимен

преди 1 месец

Машинният вот няма недостатъци - те в ръцете на членовете на СИК са възникнали по-късно. Не обвинявайте изчислителните машини -виновен е или софтуерът, или (по-често) членове от избирателни секции. Питайте специалиста по всичко д-р ББ.

46

Цонка от Порто Рико

преди 1 месец

"Що не си свалиш фланелката моряшка,а аз ще ти покажа мойта синя флашка..."

45

Анонимен

преди 1 месец

Не са само тези флашки! Целите избори бяха "малко ала-бала" както нарече изборните си фалшификации г-н Парапетов. Намереното в София е само върха на айсберга. Те затова направиха латени "протести" да се върнат машините, че без тях власт нямаше да видят. Нали точно по тяхна поръчка в Англия им правиха фърмуер който да ги изкара победители? И като забраниха машините на тия им потънаха гемиите. Но с подходящи обаждания от посолството на втория кръг си получиха машините за фалшименто вота.

44

анонимен

преди 1 месец

НЕ машини ами извънземни да сложът във секциите,какво е това БЕ,ШАШМИТЕ,МАСКАРЛЪЦИТЕ,НЕ СПИРЪТ

43

Анонимен

преди 1 месец

На много места по света има машинно гласуване и в последните години все повече държави се отказват от хартиените бюлетини

42

Анонимен

преди 1 месец

Никъде по света няма машинно гласуване. Премахнете машинният вот и в България.

41

Анонимен

преди 1 месец

Че машините се манипулират чухме в онзи запис, алабала с президента. Видяхме трагичните физиономии на ПП,ДБ, при отмяната им, в парламента. Видяхме министър от ПП да рови в машините и да снима. Купени социолози надуват рейтинга на шарлатанската ПП,ДБ, който е реално много по-нисък.

40

Анонимен

преди 1 месец

396 компроментирани флашки означава класиране и нови избори в София. Това е осователен повод, да се премахнат машините ог изборите. Как може, ако държавата ги е платила, тези машини да се стопанисват в склад на "Сиела", която ни ги продаде и която е близка до ПП,ДБ?!

39

Флашкомоб

преди 1 месец

Навремето, Цветан Цветанов изхвърляше чувалите с бюлетини в Пловдив в контейнерите за смет, за да може Гаро от "Столипиново" да осигури победата на Ванката Лоптев на изборите и Тотев викаше: "Клане, клане, жипси чърчи, евалла!";))) Сега, още по-лесно,сменят се поколенията, никой нема ти мъкне чували, да са мори. просто изчезват флашките и това само се отбелязва като "странно". Нищо повече;)))

38

Анонимен

преди 1 месец

Такова е обществото тук с такава никаква култура под под под

37

Анонимен

преди 1 месец

И какво като има невалидни бюлетини вижда се ясно бюлетината но това на флашката къде е никъде Я стига лъжи неприятни за да може облачните пак с ала бала с кодовете с купуването на депутати поне си го казват открито БЕЗ мадуровки

36

Винету

преди 1 месец

Абе това в ДНЕС много пРости коментатори ! Или малко но много активни !

35

Пак ли

преди 1 месец

Поредната атака срещу машините. Резултата е преброяване на разпечатаните от машините бюлетини ! Флашките нямат никакво значение ! Всеки който е работил с флашки знае, че тази енергонезависима памет не е сигурна ! Отново ли ще ни прибутват старите манипулации ?

34

Хаха ха

преди 1 месец

Броят се хартиените бюлетини колко се брояха миналият пьтЗатова -пп имаха -20% с ала бала както си казаха в записа

33

Анонимен

преди 1 месец

Госпожата пропусна да спомене най-важното нещо. Това, което пише на флашките, по никакъв начин не участва е резултата от изборите.Броят се разписките от машините - броят се на ръка, както хартиените бюлетини!Флашките не участват абсолютно никъде в изборния процес!

32

Джоко

преди 1 месец

34 г. след т.н. начало на прехода още не можем да се отървем от ДС и ченгетат@. Не мога да си предсъавя Кои са тези Де Били , които гласуваха и избаха за кмет човек с потекло от ДС ?

31

Анонимен

преди 1 месец

В софия всичкосмърди та не се трае. Такъв пропаднал град едва ли има някъде по света и с толкова безмозъчни гендери

30

Анонимен

преди 1 месец

Шо зле сме от Сомалия.

29

Анонимен

преди 1 месец

УЖАС!КАКВО Е ФЛАШКА?