279

Териториален

преди 1 месец

Е нали Габриел беше там преди седмица, с тяхно разрешение го правят... А сега въртим палачинката...

278

Samo minavam

преди 1 месец

Що не си гледат, какво става в Кра..ника

277

ХАИТЯНСКИ ОПИТ

преди 1 месец

"България е значима страна в НАТО и страна с принос за Алианса.". Да се чете: България е значима страна в НАТО КАТО ТЕРИОТОРИЯ И ГЕОГРАФИЯ и страна с принос за Алианса, ПОНЕЖЕ ДАВА МИЛИАРДИ ЗА ХАРТИЕНИ САМОЛЕТИ, НА КОИТО ЕДИН ЛЕТАТЕЛЕН ЧАС СТРУВА 25000 ДОЛАРА ПОДРЪЖКА И ЗА НЯКАКВИ СИ БТР БРАДЛИМ, ДЕТО В РЕАЛНА ВОЕННА ОБСТАНОВКА НЕ ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДНИ - ИЛИ СЕ ПОВРЕЖДА ИЛИ БИВА УНИЩОЖЕН.

276

Мая

преди 1 месец

weldone !

275

Анонимен

преди 1 месец

България постигна невероятен напредък през последните 30 години икономически напредък, напредък в демокрацията.????????? Нито демокрацията е истинска , нито икономиката е силна. За какво говори тоя изобщо?

274

ДоДо

преди 1 месец

край на пп

273

Мирил Каричков

преди 1 месец

Аз не съм атлантик, и никога няма да бъда.

272

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Може би руски поток? Еврото? "Нотариуса"? Списъкът е дълъг..?

271

Анонимен

преди 1 месец

Прочетох статията. Хубави думи, дано е прав посланникът за бъдещето на България! Не че някой ще ми обърне внимание на мен, но все пак да попитам и аз: вече 20 години сме член на НАТО и повече от 15 г. член на ЕС. Няма ли да отпаднат визите за САЩ? Защо просто не можем да се качим на самолета? Защо са всичките фирмалности, разрешения и т.н.? Та ние сме една шепа народ - всички да се преселим в САЩ няма да им объркаме работата. Ясно е - това НЕ ги притеснява. А кое тогава? Защо увъртат за визите?

270

АНГЕЛ

преди 1 месец

Оппа . Това ли е главния?Тоя ли управлява България?

269

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана с тия визи за приятели? Ако това е за приятели дайте нещо друго да пробваме!

268

Анонимен

преди 1 месец

А пък българите сме очаровани, че Посолството е разочаровано. Дай боже по-често те да са разочаровани, а ние да сме очаровани от правителствата си.

267

Анонимен

преди 1 месец

Хаосът в българската политика започна с инсталирането на случайниците и некадърниците от ПП във властта, именно от САЩ Херо Мустафа.

266

Анонимен

преди 1 месец

Капитализма е фалирал няколко пъти и за да съществува ,трябва да печата пари .Това означава , че не може да се самоиздържа . Виж лошия социализъм се разви и направи Китай просперираща държава .Капитализма само граби , в момента се развиват 16 ново находища на злато на територията на България и няма нито една българска фирма в това начинание . Трябва да просмислим системата изобщо , иначе държават няма да я има до 10 години .

265

Анонимен

преди 1 месец

КГБ сипало разхлабително в яденето на Галя от Посолството и тя 2 дена прекарала в тоалетната. Изпуснала ги от поглед, тез палави палета от Сглобката сътвориха тази беля и вече леля Галя е късно да ги наказва.

264

Анонимен

преди 1 месец

Време е да прекратим дипломатическите отношения със САЩ.

263

Мертен

преди 1 месец

След като демократизирахме северноамериканските индианци те изчезнаха от лицето на земята .Кой не би желал такъв икономически прогрес ?

262

Анонимен

преди 1 месец

Ами да привикат Кандеца, Ицхак Прокопиев и Боко Тиквич за консултации на Козяк 16

261

американеца

преди 1 месец

по скоро разочаровани от провала на харвардските политици които бяха удобни на посолството

260

Анонимен

преди 1 месец

Редовното ала-бала за българските овце. сащ ще ни пазят от Русия -- това е някакъв виц, който американското пра се не разбира.