97

ПАНЧО

преди 2 месеца

До ТЯТой Стамболов завърши много добре.

96

ДегенератПасито

преди 2 месеца

Мачкай Вова киевските фашаги и не забравяй техните господари - световните терористи ФАЩ и Ингилизия .Взривявай наред фашистки и англо- краварски съоръжения, подводни кабели, тръбопроводи, далекопроводи, мостове, лаборатории,летища, сателити и помагай на онези държави и групировки по света, които също искат да взривяват .Само така ще разберат кон боб яде ли .

95

Анонимен

преди 2 месеца

ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В КРОКУС ЗАЛАТА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ НЕРЕШЕНИ ОТ ТЯХ ПРОБЛЕМИ ! САМО НА ВЪНШЕН ВИД УПРАВЛЯВАТ, ВСЪЩНОСТ БАНДИТИЗМЪТ Е ПРЕВЗЕЛ СВЕТА В НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МАЩАБИ !

94

Очи лакоми, дупе

преди 2 месеца

тричаво. Най-точното определение за Путин.

93

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен.... Ти откаде знаеш за "Това денонощно безсъние в нета и дебнене за "радостни" новини"? Изглежда че си направил описание на себе си , което сега се опитваш да вмениш на други !Това атлантическата и евроджендъляшка тълпа сте много ограничени индивиди. Първо беше как Окрайна печели войната и как всички руски воиски за почти унищожени и как хварчат перални вместо ракети. Сега накрая-не знаем дали Окрайна ще спечели, но ние джендърляцие задължително ще продължаваме да дрънкаме глупости

92

ТЯ

преди 2 месеца

РУСИЯ БЕШЕ ПРЕВЗЕЛА И БЪЛГАРИЯ, НО СТАМБОЛОВ Я НАТИРИ!

91

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам за укрите, но до края на войната много копейки и тролейбуси ще дадат фира. Това денонощно безсъние в нета и дебнене за "радостни" новини. Напрежението ще им докара я рак, я инфаркт, я инсулт, я импотентност, я слепота.... може и ковид от отслабен имунитет. Заслужава ли си заради един грандомански кремльовец?

90

IQ 3.14

преди 2 месеца

т.е. по малко от община монтана. на каква цена?

89

Анонимен

преди 2 месеца

От нечии коментари все по-ясно става, че копейка е диагноза. Новата чума в България от началото на 21 век.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Е и? Както са ги превзели, така ще ги върнат. Дай сега и тях да мислим.

87

Хоши Мин

преди 2 месеца

506 кв.км. са а не 505.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Русия !

85

Анонимен

преди 2 месеца

Войната приключи през Октомври преди първия сняг. Само САЩ и Украйна още не са разбрали за това. Затова и последния пакет помощ от ЕС за Украйна не е в милиарди а в милиони. Колкото по-скоро седнат да преговарят, толкова по-бързо ще се приключат кръвопролитията. Русия през зимата се окопа и за да ги махнат от Украйна ще трябав цяло НАТО да влезе там. Ако цялото НАТО не иска да се бие в Украйна трябва да преговарят. Последната Офанзива на Украйна беше да разцепи Руския Фронт на 2 и да изолира юга

84

Анонимен

преди 2 месеца

До 91 АнонименЩе изпратиме тебе и останалите софииски наркожендари в украина да обслужвате укрите

83

Пак намомням

преди 2 месеца

Само напомням. Християните в Украйна са 87, 3 % от населението, а в Русия са под 50% (47, 3%). Извод: нашите копейки са еничари.

82

Анонимен

преди 2 месеца

България да арестува и прати обратно хилядите руснаци, които се шляят безпредметно тук, вместо да се бият против нацизма. Как се допуска тези граждани да се ширят във вражеска държава. Рускините може да останат заради тираджиите на Околовръстното.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Путин, къде са ти доброволците? В България човек не може да се размине от руски дезертьори. Като добавим и факта, че половината се представят за украинци, за да не ги закачат, става мазало...

80

Колю зетя

преди 2 месеца

Няма снаряди, сега нямало и хора. Къде са ти хората украйно..! Ами тук по улиците се шлеят карат си джиповете без застраховка,преглед и винетка и паркират дето сварят 100% фрии разбира се. Вместо правителството да праща ръждиви и неработещи от 25г. БТРи да вземе да арестува десетките хиляди украинци и ги прати обратно. Това ще истинската помощ за сражаваща се Украйна.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Толкоз малко за половин година? Верно ли?

78

Анонимен

преди 2 месеца

Значи са поне 5000...