9

Бай Кольо

преди 1 месец

Впрочем ,Радев лично лансира тези "титани"на мисълта от ДБ и ПП,които правят глупост след глупост в законодателството.

8

Анонимен

преди 1 месец

Хитрата лисица Денков ще остане пожизнен премиер. Няма да има кой да го смени. Трябва пак да поправят конституцията и да запишат изрично, че само Пеевски може да бъде избран за премиер и той е съгласен. Иначе няма да стане.

7

ИТ-мотивационно

преди 1 месец

Миналия месец ме изгониха от работа, криза било, ИИ дошло да ни замени и те така.Та съм свободен и наличен, ако требва да помагам нещо за електронното правителство. Е имам и други компетенции, сигурен съм, че и някой строителен дебел договор мога да сключа, я за някоя магистрала, я за тунела под Шипка :) може и някоя нова площадка за AEЦ да направим. каква хубава полянка имам на село, ей, тамън за 2 блока ще стане, един хамерикански и един братски, за да сме доволни всички.

6

Анонимен

преди 1 месец

Казват му да поеме кормилото за 2 месеца да се стабилизира държавата и вече орева орталъка.-----Казва им да си гледат работата, и че ако са го били питали навремето, щял да им каже да си гледат работата още преди да оплескат и Конституцията заедно с всичко останало.

5

Анонимен

преди 1 месец

Викнете кака Мара бе, остави си убавата службичка за чест и слава, дайте и 5 минути слава на жената, цела година я чака и накрая нищо.

4

Анонимен

преди 1 месец

Баси сме6ниците и страхливците.Казват му да поеме кормилото за 2 месеца да се стабилизира държавата и вече орева орталъка.Позор!!!Пишан патриоти ,иначе наредени на държавна суфра и чакат държавни облаги.

3

Анонимен

преди 1 месец

да голяма работа свършиха от Сглобката, направо разглобиха държавата само и само да ги потупват по главите от Америката !Добри предатели излезнаха от ДБ , а за ПП за мъртвите или добра дума или нищо.

2

Анонимен

преди 1 месец

Росен Желязков иска да е премиер викнете го и него, Боци бързо ще си промени мнението на 360 градуса и ще каже като няма кой ще бъде росен.

1

Алекс

преди 1 месец

Още един отпадна от Домовата книга.В последните дни Мравоядът се е покрил и никакъв го няма.Може би вече е разбрал каква каша сътвори с промените в Конституцията.