27

Тая

преди 1 месец

Е тарикат,не като Габриел ката,остави месото заради кокала.кой и даде тоя акъл???.остави питомното,сега да гони дивото.много п...та жена.

26

Да допълня...

преди 1 месец

И тук не се споменава че Диана Ковачева е професор.

25

Хаха ха

преди 1 месец

Та кой е луд да обере негатива като започнат протестите на гладните след новият скок на цените и тока

24

рендетУ

преди 1 месец

"Да дойдат танковете"! - "Не, може, сър", -"Защо?", -" Ами не останаха танкове, сър! Половината ги продадохме, другата половина ги нарязохме!"

23

Анонимен

преди 1 месец

За десетиления напред ще сърбаме попарата на шарлатаните.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ковачева го изкова !От кога ,чака момента да си бие чукоеете от BG !

21

Пълен разпад

преди 1 месец

Що така бе? Какви времена настанаха - никой да не ще да управлява България.

20

Анонимен

преди 1 месец

Не може да бъде премиер, може само да взима заплата за нищо ... като всички гербаджийски калинки

19

Алекс

преди 1 месец

Президентът го закъса заради Мравояда,Про100то и останалата бездарна Шарлатанска сбирщина.Няма мераклия за служебен премиер.Конституционна криза на хоризонта.

18

Анонимен

преди 1 месец

Всички са на топ позицията за да искат да са премиери и то служебни, натискат са тези дето не стават за друго.

17

Анонимен

преди 1 месец

По Буци - Никой не ще да е премиер, за да го награкат за два месеца. Тия толкова са се назлобили, че до изборите ще се нагледаме на всякакви водевили, циркове и долни сценки.

16

Анонимен

преди 1 месец

Женицата не е никак прооста. Ще си изтърве тя огромната заплатка в Страсбург, за да я направят на *** за два месеца. През 30-те години на 20 век е имало такава политическа криза и тя се е решила с военен преврат на Кимон Георгиев. Сега сме в още по-ужасяваща ситуация и аз, честно казано не виждам изход от политическия кошмар, в който живеем.

15

Василев

преди 1 месец

То няма кой да се съгласи за премиерския пост.Така измениха Конституцията,че си вкараха автогол.Сега реват,ама късно е либе за китки.

14

Анонимен

преди 1 месец

Да не е луда да изпусне питомното и да гони дивото? Много ясно, че ще откаже.

13

Нормално е

преди 1 месец

Кой ще е съгласен после променкаджиите да го плюят и да му прехвърлят техните провали. Абсолютно никой няма да иска. За два месеца да обере целия демидж на промяната. Те затова така го направиха. За да може след управлението им някой да опере пешкира.

12

хахахахах

преди 1 месец

Пускайте Диана Габровска и Вели Отвертката на власт. И без това цялата държава е порно поне да имаме професионалистки начело!

11

Анонимен

преди 1 месец

Не може да има 9 годишен мандат за една длъжност !Това е пладнешки обир !Измама и истинска шарлантия !Да не е луда ,да става МП ,каро ще пръцка в Европата и ще взима по един чувал с пари !За да прави Нищо ?!

10

Тенгри кан

преди 1 месец

Останаха ли още мераклии от "Домовата книга" на Христо Иванов и Делян Доганов Пеевски?;))) Щот вчера, Ристю вика: Ооооооооо, то има много имена в "Домовата книга", Радев да действа;))) Аз викам, Радев просто да изчерпа процедурата и да поиска от НС или непартиен кандидат или изборите да организира "правителството в оставка". Никой нема да поеме толкова горещ пост като служебният, върху, който ще се стоварат бакиите на редовното правителство;)))

9

Зозо

преди 1 месец

Роската Желязков ще е :)))))))))))))))))))))))))) За ужас на ППДБ-тата. Няма да правят избори с наше МВР.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тази използва държавата да си разнася *** из Европа,да търси скъпо платена служба,но когато трябва да помогне на Родината си,фльорцата казва, не мога.