25

Анонимен

преди 1 месец

Ми защо да не се пошегуват веднъж и таджиките?! Путин всеки ден се майтапи с рашките, ама не дава един път друг да се избъзика с тях. Не е честно някак си.

24

Да бе, да!

преди 1 месец

Ясно, Путин е решил да денафицира Таджикистан!

23

Шегичка бе

преди 1 месец

За ФСБ всеки ден е Първи април. ))) Е, няма да се хванем. ;)

22

IQ 3.14

преди 1 месец

били четирима, до тука 25 човека бити и окаушени... за момчетата в тъмно синьо нито дума, рязанский сахар в2

21

Фатме

преди 1 месец

Браво. В Маскваабад става тревожно.

20

СМЕХ....

преди 1 месец

НАКРАЯ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ ТЕРКТА Е ПОРЪЧАН ОТ ФСБ И ИЗПЪЛНЕН ОТ ХОРА НА КАДИРОВ....ХАХАХАААА!??У РУСИЯ, ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО...!!!!

19

ЩЕ ГИ ПУСНАТ!

преди 1 месец

МОСКВА НАЛИ Е ГЪСТАК С КАДИРОВ И ЧЕЧЕНСКИТЕ КАСАПИ, ТЕ ОТДАВНА СА КОМБИНА С ФСБ И ЗАЕДНО, ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ.А,ЙДЕ, СТИГА С ТИЯ ПАРЧЕТА....ХАХАХАААА

18

Миле

преди 1 месец

Абе какви глупости пишете бе

17

Анонимен

преди 1 месец

До 15, то не е нужно украинците да участват пряко, за да са замесени. По света има достатъчно безмозъчни индивиди, които за малка сума са готови да опекат майка си на фурна и да я изядат. Но в интерес на истината, в случая и аз не виждам украинците какво биха спечелили от такъв жалкарски атентат.

16

П. Утин

преди 1 месец

Службите да направят всичко, за да се разбере истината че са украинци ! Абе това Таджикистан не беше ли някъде по украинските земи ??!

15

П. Утин

преди 1 месец

Нееее, укрраинци са били, но са се дегизирали като таджики !

14

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще стане най-големия халифат в света

13

До 8

преди 1 месец

То и без атентат е така . В която и да е мясялманска държава може да проверите колко различни малцинства живеят - клони към 0 . Най нетолерантните хора на света са те ( преди някой да остроумничи , да отбележа че не считам Ливан за мюсюлманска държава там са си близо 50/50 и това до някъде я прави нормална държава)

12

Анонимен

преди 1 месец

Малко стана като в Газа. Някакви питеци муслими избиват голям брой друговерци, останалите викат Алахуакбар и се кефят къде тайно, къде с клаксони и празненства по улиците като в Газа. И когато дойде възмездието - Олеле малеле как ни дискриминират и ни прилагат геноцид. Сами си правят така, че религията им да се ползва с изключително лошо име по целия свят. Как пък веднъж някой будист не извърши някъде атентат. Все брадатите.

11

Анонимен

преди 1 месец

Тази сланинеста кратуна,трябва да се търкаля по улиците,защото отне много човешки животи.Руските служби трябва да приложат нечувани до сега средстова,изгаряйки тези двукраки *** на бавен огън.

10

бам

преди 1 месец

зеленски беше

9

БУЛГАРИСТАН

преди 1 месец

НЕ ИМ ВЪРВИ НА РУСНЯЦИТЕ С ДЪРЖАВИ ОТ ТИПА ..СТАН. АВГАНИСТАН, КАЗАХСТАН, ТУРКМЕНИСТАН, ТАТАРСТАН, ДАГЕСТАН, КИРГИСТАН...

8

Анонимен

преди 1 месец

Само си представете, християнин или евреин да влезе с автомат в мюсюлманска страна, на концерт, и да избие 140 мюсюлмани, жени и деца. Колко евреи и християни ще останат на другия ден в тази страна живи? Въобще да не се правят на ощипани.

7

Анонимен

преди 1 месец

Те какво очакват, да ги погалят по главицата ли? Да не е баба ти Меркел, ислямистите взривяват и изнасилват, тя кани още да идват? Много ясно, че ако 11 таджики в Русия са замесени в убийството на 140 невинни, останалите руснаци няма да са особено щастливи да виждат други таджики в страната си, поне за известно време.

6

Анонимен

преди 1 месец

1 и 2, какъв режим обвинявате? "Службата за сигурност на Таджикистан е задържал тази седмица 9 души". Чети, бре, чукотка!