113

Шопа

преди 1 месец

Точно ей тея " бежанци" пълнят Европа . Нищо против мюсюлманите ама радикалния ислям , не е нещо което трябва да бъде толерирано . Тези хора не се интегрират .

112

Batman

преди 1 месец

Tova sa dqvoli talibani slujiteli na dqvola.. shtom nalagat takiva bezmilosti zakoni za choveka

111

Християнин

преди 1 месец

ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ МОЖЕ ДА СЕ ОТНЕМЕ САМО ОТ СЪЗДАТЕЛЛЯ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ А НЕ ОТ ЧОВЕКА..ЗАЩОТО ЧОВЕКА НЕ МОЖЕ БЕЗ БОГ ДА ИЗВЪРШИ И НАЙ МАЛКОТО НЕЩО В ЖИВОТА СИ..И СЕГА ЩЕ КАЖА ЗА ТИЯ ДЕТО ПРИЕМАТ И ТИЯ ДЕТО НАЛАГАТ ТОЗИ ЗАКОН ДА СЕ ОМЪРТВИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ЧЕ БОГ ЩЕ ОТСЕЧЕ ВСЯКА РЪКА ХВЪРЛИЛА КАМЪК ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ И ГО ОБИЕ.. ЕДИН ДЕН ВСЕКИ ЩИ НАПУСНЕ ПЛЪТТА И ТОГАВА ЩЕ ВИДИ ВЕЧНОТО СИ НАКАЗАНИЕ...

110

Християнин

преди 1 месец

Исус Христос рече който не е съгрешил нека пръв хвърли камък върху жената прелюбодействала.. е я сега кажете кой бог е любов нашия истински бог господ Исус Христос.. или оня сатана алах ял плъх и задивял..

109

Християнин

преди 1 месец

Те си мислят че изпълняват волята на алах но този алах е сатана.. а те са служители на сатаната ала бала алах.. незнам защо нито една страна като Китай япония или Америка или Русия не превзе тази държава и да спре тази гавра с човешкия живот.. аз знам кой ще ги спре и ще ги съди ИСТИНСКИЯ БОГ ГОСПОД НАШИЯ СПАСИТЕЛ ЙСУС ХРИСТОС ИЗВОРАТ НА ЖИВОТА ВЕЧНА СЛАВА НА НАШИЯ СПАСИТЕЛ.. И ВЕЧНА СЛАВА НА НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ ЙЕОВА СЪЗДАТЕЛ НА ЖИВОТА..

108

Анонимен

преди 1 месец

Така и трябва!

107

Анонимен

преди 1 месец

Колкото тука има демокрация, толкова и там.

106

Анонимен

преди 1 месец

Повече 90% от така наречените вярващи със различни религии по света са Шарлатани и измамници

105

Анонимен

преди 1 месец

То и в старият завет пише за убиване със камъни и обрязването. В исляма много са копирали от старият завет

104

Дедо

преди 1 месец

Реално изневери няма . По скоро ако мъж е недоволен от някоя от жените си или пък тя не може да роди дете или момче или пък мъжа не може да я издържа, най лесния начин е няколко негови приятели и братовчеди да свидетелстват,че тя е изневерила и да я осъдят на убийство с камъни. Там в съда се допускат само мъже за свидетели и реално ако малко мъже кажат ,че жената е изневерила ,то съдът я осъжда на смърт.

103

Роза

преди 1 месец

Някога,по времето на соца,тези странни нрави на арабите не се знаеха в БГ.Нали трябваше да бъдем приятели с арабските държави!Препоръчвам ви книгата на Джийн Сасън "Една арабска принцеса разказва".От нея е видно, че тези продължават да си живеят като по времето на пророка Мохамед,тоест хиляда години назад!

102

поправка

преди 1 месец

До кой ще ги спре??? Поправям правописната грешка. Не стотина мюсюлмани, а стотина милиона мюсюлмани. Това май е огромна човешка маса и огромна сила,а?

101

кой ще ги спре???

преди 1 месец

До Анонимен 101. "Дали към Раша, където християните са едва 47,3 % от населението". Хах, ти сам го казваш 47,3 % от населението, което е над 100 или 200 милиона. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ако я няма Рашата, какво ще стане с нас европейците? Тези стотина мюсюлмани изтървани от руския контрол ще бъдат като един боен чук за Европа. Който ще я разбие и разгроми. Е, това в наш интерес ли е? Освен, ако си ислямец, разбира се. Тогава въпросът ми е излишен.

100

Анонимен

преди 1 месец

Копейките се объркаха кой път да хващат. Дали към Раша, където християните са едва 47,3 % от населението, дали да припкат след лидера си Костадинов при "джендърите" в Европарламента или в арабския свят, където садизмът е по техен вкус. Не дилема, ами трилема.

99

бооожеее!

преди 1 месец

Полудяха ли редакторите на Днес.бг, че цензурират името на първата жена в света започващо с буквата Е. Скъпи, какво ви става? Горещината днес май ви дойде малко в повече?

98

обяснявам

преди 1 месец

До анонимен 91. За мъжете е съвсем нормално да изневеряват. Както се знае и от Библията *** е създадена от реброто на Адам. Тъй, че жените по произход дори, са по-долу от мъжете. Не може една жена да иска да има същите права като един мъж. Той може да си позволи всичко. В това число да сгази лука и нагази в чуждото лозе, както се казва.

97

Анонимен

преди 1 месец

Рашките дълго се мешаха с афганистанци. И с децата им.

96

Анонимен

преди 1 месец

Ето откъде Путин е прихванал педофилията. Там е разрешено.

95

рендетУ

преди 1 месец

Днескъ у Афганистанъ, утре у Еуропатъ!!! Кексайте чуждо дорде може! -))))

94

Анонимен

преди 1 месец

Виждаме бъдещето на ЕС.