3

Всъщност...

преди 1 месец

Всеки трябва да се облича както си иска. Така ще ми е много по-лесно да разбера какъв е човека срещу мен. Ако се е облякъл като идддиот - то той/тя/то е безмозъчен/а/о и по добре да избягвам всякакви контакти... Има много истина в старата поговорка : По дрехите посрещат .... и ако са като на клоун или бездомник , то да търсиш ум че да изпратиш човека по него е абсолютно безнадеждно излишно занимание.

2

До Анонимен 1

преди 1 месец

Точно днес на спирка гледах две ученички, 9-10 клас. Хубави момичета, но облечени с бюстиета, разкопчани елеци, голи кореми, размъкнати анцузи и груби маратонки. За вкус изобщо дума не може да става, но на тях не им прави впечатление.

1

Анонимен

преди 1 месец

През мизерния социализъм беше абсолютно забранено с платненки като тези на снимката да се стъпва в учиище, зашото толкова простовата обувка унижава институцията училище. Беше недопустимо да се ходи и с анцуг в час раличен от физическо. Всичко това включително в селските училища. От моя гледна точка сегашната младеж даже нямат съзнание 1. колко мизерно изглеждат; 2. Че съзнателно ги натирят в грозотия.