72

Анонимен

преди 1 месец

Демократичните ценности, така ли сега наричат колониализма в новите по форми?

71

Фуражките и ценности

преди 1 месец

Фуражка , която се е клела във вярност по времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков ще говори за ценности и демокрация !

70

Само

преди 1 месец

Някой да ми каже , какво е това демократична ценност. Питам защото явно трябва да ги изповядвам тези ценности , но не знам и една ? Когато слушам всички тези изказвания имам чувството , че съм в някаква секта , както през комунизма. През комунизма имаше строеве и паради през демокрацията също , не виждам разлика ..червена или жълта петолъчка все се кланяме на петолъчки !

69

Анонимен

преди 1 месец

Югославски военни, свалили американски "Стелт" през 1999 г., пратиха картичка за годишнината на НАТО... Не знаехме че е невидим, написаха полковник Золтан Дани и колегите му от противовъздушната батарея върху "поздрава"Пенсионираният полковник от противовъздушната отбрана на Югославия Золтан Дани, чиято батарея свали американски самолет F-117 стелт по време на агресията на НАТО....

68

Анонимен

преди 1 месец

а гейзеризма влиза ли в тия ценности..

67

Най-големите

преди 1 месец

хамелеони в територията.

66

Анонимен

преди 1 месец

А колко европейски държави, които не са членки на нато, са много по напред и по демократични от нас...

65

Без пропаганда

преди 1 месец

Над 9 млн. и ссега сме само дето 3 милона избягаха на запад от комунистическия рай . Ако имаше свобода на движението през комунизма щяха да избягат не 3 а 6 милиона . Щяха да останат само комитета и старците в деменция, но имаше мини и се стреляше без предупреждение. Границата беше не за да пазят България , а за да пазаят българите да не избягат...

64

Анонимен

преди 1 месец

Тия се надпреварват от снимките почти без идключение, кой повече ще се наведе и коленичи от другия.

63

Анонимен

преди 1 месец

НАТО нарежете си танковете на скраб. Купете си бетеери, старо поколение за два милиарда. Това е НАТО. Никой не може да убеди някого че танкът е по-слаб в битка от най-модерния бетеер.

62

Анонимен

преди 1 месец

Искат всеки да им се подчинява и да си плюее на националните интереси. Повечето отказват, но ние сме номер едно в подчинението и саталитажа.

61

Хубава ангария беше

преди 1 месец

Ами комсомолци качвайте се по Газките и на полето да съдите и да берете без пари. Ще пеете партизански песни , ще се борите с момите в лехите и живеете в бараки с общ нужник и лятна баня веднъж в седмицата на къра и ще ядете Бг домати. Иначе сега за 80 лв на ден не можем да намерим берачи - беден народа...

60

Реалист

преди 1 месец

34 години едни и същи глупости плямпат - а населението живее все по-зле и по-зле! Производство - 0!

59

Анонимен

преди 1 месец

Професоре, това дето го казваш е все едно в 500 мл гореща H2SO4 да сипеш 100 мл етилов спирт. Резултатът веднага ще се отрази на лицето ти.Ние към НАТО в условия на война в Украйна е много опасно е да се присъединяваме. Нали Франция, Германия и Полша обявиха сухопътна операция в Украйна? Ами да отиват да се бият и нека Тагаренко и тримата канадци се присъединят бързо към тях! Ние сме пацифисти.

58

Анонимен

преди 1 месец

"демократични ценности" _ Благодаря. Ресто. Не струват.

57

Демагогия

преди 1 месец

Демократичните ценности са омраза към Русия. Нищо повече и нищо по-малко.

56

ЗАГЛАВЕН ОТГОВОР

преди 1 месец

НЕПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ НАТО НА ШВАЙЦЕРИТЕ Е АБСОЛЮТЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ,НЕСЪОТВЕТСТВАЩ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ!!!

55

Анонимен

преди 1 месец

До БКП-терористиКАК МОЖЕШ С ТОЛКОВА МАЛКО ДУМИ ДА НАПИШЕШ ТОЛКОВА МНОГО ЛЪЖИ МР ФАШИСТ.

54

Анонимен

преди 1 месец

А москвича на Соломон Паси

53

Анонимен

преди 1 месец

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,ВСЪЩНОСТ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ НАТО Е ИНТЕРПРЕТАЦИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС НА СТРАТЕГИЯТА - ВЪПРОСЪТ ЗА ИЗБОР НА СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪЮЗНИК ПРИ КОНКРЕТНИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ УСЛОВИЯ,НАЛИ??!!!... НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ,КАТО СТРАТЕГИЧЕСКАТА МИСЪЛ В БЪЛГАРИЯ Е РАЗВИТА НА НИВОТО ГОЛ О-Х-Л-Ю-В С ТРАБАНТ!!!