21

Гербер

преди 1 месец

До краси. Няма Мата Хари, глу.пак. Има някаква прocтитyтka, която е преспала с Боко и толкоз. А онези неща, които се въртят в куххата ти променлива кратуна, са долен компромат.

20

Гражданин

преди 1 месец

Стига с тоя паток и с тая карта? Това се е случило през 2017, когато никой хал хабер си нямаше, че ще има война и цяла Европа си търгуваше свободно с русия.

19

Краси

преди 1 месец

До Гербер А мата Хари къде е?Как без Мата Хари?

18

На хумористите ППДБ,

преди 1 месец

някой да им обясни, че тръбата е за Австрия, Унгария и Германия. Салта да правят - пак ще тече газ по нея. И да - руски ще е. По украинските тръби какъв тече за Европа - китайски ли :) Ей, големи шма.тки са тези.

17

Гербер

преди 1 месец

До 6. Нищо такова няма да се случи, хленчещ жалък променлив шушляк. ГЕРБ отново ще са първи, а вие дано сте поне 4-ти.

16

Анонимен

преди 1 месец

Променкаджиите глътнаха вода! Боци ги изпързаля.

15

Анонимен

преди 1 месец

Е па ади довършете си работата по оназ комисия, дето я захванахте - за Нотариуса, че да видим струва ли си да ви се дава още "изключително важна" работа! Пък впрочем, подозирам, че ще ви се върне тъпкано за шизофренията относно нещото, което наричате "природен газ". ЕК-то нареди "Никакъв руски природен газ", забравихте ли? Т.е. парите са били обречени още 2007г. с членството ни в ЕС. Не си търсете още работа, ще напускате!

14

Анонимен

преди 1 месец

Късно е чадо, мандалото лопна. Сетила се хурка за къделя, само че било срешу неделя. Не било по тикви, ами по кратуни. Абе дран паран!

13

О, сетиха се сега

преди 1 месец

Вчера се молят, включително с изявления в 20 00 по БНТ на ГЕРБ за кабинет, днес ще ги разследват за корупция? Тези хора правят така, че Бойко да изглежда като много рационална опция, сравнено с тяхното шиzо поведение. Наистина не виждам как може да се нарече то, освен за освидетелстване. Да не говорим, че с промените в конституция ще ни докарат и до по-голяма беля. Която може да ни забави и още. Кабинетът им не постигна нищо. Нито Шенген, нито напредък към еврозоната. Поредните изгубени месеци.

12

Боко

преди 1 месец

До 9. И защо?

11

Реалист

преди 1 месец

Няма "турски поток" в България! Турските потоци са си в Турция. В България има "Балкански поток".

10

Анонимен

преди 1 месец

Тръбата е правена преди войната и е изгодна за България, а вие, ППДБ, купувахте и руски газ, и петрол след нея, докато не ви пернат през крадливите ръчички.

9

Анонимен

преди 1 месец

Опаааа, пак ще арестуват Боце!

8

Просто Кирчо

преди 1 месец

Изядох големия салам.

7

Анонимен

преди 1 месец

А да, идат избори. Да извадим старите дъвки, лепнати под кревата, и да ги задъвчем отново. Да ви е сладко, ППДБ!

6

Анонимен

преди 1 месец

Почва се. Нали ви казах: Турски поток; Пътна Карта, Магнитски 3. Това искаше до последния момент да избегне Борисов, но ако беше направил повече отстъпки за регулатори и правителство, неговите щяха да го разкъсат. И сега се чуди как да го отиграе за да не загуби гласове.

5

Анонимен

преди 1 месец

Тези още ли са тука? Марш към ФАЩ, и3poди бе3poдни!

4

шЪ сЪ разплачЪ

преди 1 месец

Сетила се мара да се побара..........нИ моЪ да повярвам, че герберите са замесени в корупционна схема......ми то бокича, нушето, дилянчо добрев оня мазник дончевия.......ахххх само да бяхме Румъния вече щяхте да сте облечени в раета и при Бай Ставри в Софийския централен затвор, но не и тук.....когато кажат от прокурата в подслушан разговор на бокича, че той си го е избрал по адрес на главен прокурор.... няма какво да очакваме

3

Анонимен

преди 1 месец

ПП може да спрат да искат. Те вече не са фактор. Достатъчно простотии и измами сътвориха.

2

Ноби

преди 1 месец

какви комисии, какви чудесии? вие сте аут, няма и да влезнете повече в парламента